İtibar Puanı:
Afiyet olsun kızlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Anlarım tabiArt niyet yok bebegim benim ne demek istedigimi anlar![]()
İtibar Puanı:
Teşekkürler ederim canımAfiyet olsun kızlar
İtibar Puanı:
Ekli dosyayı görüntüle 8988Afiyet şeker olsun löplöp et olsun ( Külliyen Yalan )
Aynı performansı ve masayı siz değerli yöneticilerizden bizim içinde böyle bir masa kurarak affedebiliriz ancak burdan @EUPHRAT a @BaRoN a atlara fısıldayan @Erzurumlu Safiye’ye @Jade ye @Zinet e sesleniyorum biz yiyemiyorsak siz yiyin
Jenefer Löp ET gibi olun inşallah .süphaneke dinimiz çok amin @Loya ordan pis pis güldüğünü görmedim sanma gözümden kaçmaz
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bir dahaki sefere demeyi unutmaboğazınızda kalsın demeyi çok isterdim!
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Var Türk kahve si ama esma sultan diyorlar ona ordaşu etrafı fındık çikolatayla kaplanmış fantastik kahve'nin bir adı varmı
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Benim için hiç farketmez@HuLuTi, ben userim yöneticilere duyrulur
İtibar Puanı:
Sana don olan bana şalvar olur nasılsa hiç sorun yok bizde doyururuz karnımızı patronlar düşünsünbana heryol parıs @HuLuTi, beleş nede olsa![]()
İtibar Puanı:
HuLuTi sen kahve ile mi korkuyorsun beni))Sana don olan bana şalvar olur nasılsa hiç sorun yok bizde doyururuz karnımızı patronlar düşünsün))
İtibar Puanı:
Buyur gel dedim ama alıntı yapmayı unutmuşum dSana don olan bana şalvar olur nasılsa hiç sorun yok bizde doyururuz karnımızı patronlar düşünsün))
İtibar Puanı:
Yahu benim kahve içeceğimi kim söyledi aslan sütü varken @EUPHRAT bizi Sayanora götürHuLuTi sen kahve ile mi korkuyorsun beni))
İtibar Puanı:
Kuş sütü varmı ordaYahu benim kahve içeceğimi kim söyledi aslan sütü varken @EUPHRAT bizi Sayanora götür
İtibar Puanı:
Olmam mı ne istersen varKuş sütü varmı orda
İtibar Puanı:
Ben süt seviyorum ben de gelcemOlmam mı ne istersen var![]()