İtibar Puanı:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Oldu ışte hemsom☺
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bana yollaŞarkıyı kendime gonderdigim için kimse bencil oldugumu felan düşünmesin. Maksadım sadece kavga cikmasini istememek.Bu şarkıyı bir kıza yollicam burdan digeri kiskanacak öbürüne yollicam oteki kiz aaayyyy cLaS bana neden sarki yollamadin diye triplere girip uzulmesini istemediğimden şarkıyı kendime yolladim arkadaşlar. Benim yaptigim bencillik değil sadece toplumu birbirne düşürecek adımlardan uzak tutmaktır. Önemle duyrulur..
İtibar Puanı:
ne kadar iyisin hemsom.)Şarkıyı kendime gonderdigim için kimse bencil oldugumu felan düşünmesin. Maksadım sadece kavga cikmasini istememek.Bu şarkıyı bir kıza yollicam burdan digeri kiskanacak öbürüne yollicam oteki kiz aaayyyy cLaS bana neden sarki yollamadin diye triplere girip uzulmesini istemediğimden şarkıyı kendime yolladim arkadaşlar. Benim yaptigim bencillik değil sadece toplumu birbirne düşürecek adımlardan uzak tutmaktır. Önemle duyrulur..
İtibar Puanı: