İtibar Puanı:
Peynir, İzmir-Bergama tulumu olacaktı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Teşekkü ediyorum cnm benim saolArzu’nun Bahçesi varken , tüketici olarak çaresiz sayılmayız. Son zamanlardaki bilinçlenme, yediklerimizin-içtiklerimizin olması gerekenden farklılaştığını ortaya konulduğundan beri, çoğumuz beslenmeyi doğal besinlere kaydırdı. Marketler de bu talebi ‘organik' tanımıyla karşılamaya çalışıyor. Ne idüğü belirsiz marketden alacağıma, Arzu’nun Bahçesini tercih ederim..Arzu’nun fiyatı da uygun olmakla birlikte, güvenli alışveriş yapabileceğimiz ender yerlerden biri. Ellerine sağlık @Me`va cım..
İtibar Puanı:
Ac bu adam yaO domatesleri alacan doğrıcan 1kalıpta beyaz peynir![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Heya nedemezsin Peynirin hası izmir olmasa peyniri bilmicezPeynirin hası o da ondan![]()
Acıktım volla yalan yokAc bu adam ya)
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Yahu ne bergaması ne peynirler var okadar met edeceğine yolla yiyelim@BaRoN orijinal Bergama Tulumunu nerede yediniz acaba, aynı tadı yapsa yapsa Meva yapabilir, başka marketde bulamazsın.![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Yollamayanın pcsi bozulsun İnterneti çekmesin peynir bana gelene kadarNe peynirler var ama İzmir-Bergama tulumu gibisi yok işte, sorun oradaYollarım tabi ki, ne demek..
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Evet şahidim)))@Me`va şahitsin![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
çok iyiO domatesleri alacan doğrıcan 1kalıpta beyaz peynir![]()
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: