Cookkk güzel olmuş Ba yıl dim :$ kelebekler gördüm sankiiii emeğine sağlık canım videosunu göremediğim arkadaşlarım bana yardımcı olursa bulamıyorum ) beğendi olarak isaretliyorum@BeLLa movie maker candy yazan yere tikla cnm
@Radioactive e e e e yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yüzümü hep güldüren canım arkadaşımm
yılanNasıl ama yılan gibi şiir ve yorumlama. Rica ederiz.
) ilk ve son şiirim o canım sen benim için çok farklısın bana güvendin bende elimden geleni yaptım umarım arkadaşlarımız da keyifle dinlemislerdir bazen insana böyle hadi hadi diyecek anlar gerekiyor sende benim o anım oldun iyiki de varsinnnnn ;* minikce mmm@BeLLa bak hayır demiştin güveniyorum sana demiştim :* şahanesin
Nasıl ama yılan gibi şiir ve yorumlama. Rica ederiz.
ne güzel yüreğin var yüreğinden öpüyorum :* @BeLLa m) ilk ve son şiirim o canım sen benim için çok farklısın bana güvendin bende elimden geleni yaptım umarım arkadaşlarımız da keyifle dinlemislerdir bazen insana böyle hadi hadi diyecek anlar gerekiyor sende benim o anım oldun iyiki de varsinnnnn ;* minikce mmm
Sevgili @Whois in şiiri düzelnenecek video haline getirilecek ama şu anki haliyle
tşk ler @Whois
Vocaroo | Voice message
Wuhuuuu bir An Sebnem kosaparmak seslendiriyor sandim Aldi Goturdu ..)))Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri...
Yuregine Saglik Iclal Aydin tadinda olmus Pek bir guzel okumussun Tebrikler .)Sevgili Bella nın kendi sesinden .. "HUZUR" aşağıda ki linke tıklayın..
tşk ederim @YuxexesWuhuuuu bir An Sebnem kosaparmak seslendiriyor sandim Aldi Goturdu ..)))
Emegine yuregine saglik Videoda muhtesem olmus .))
Bro @Minikçe paylaştı zaten