@Ahmet @eSmiRa @BeLLa @Candy @Whois @Minikçe @AyLa Yüreğinize sağlık harikaSınız.. (y)
NiL New member HanımZade Katılım 2 Şub 2018 Mesajlar 1,241 Tepkime puanı 747 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #101 @Ahmet @eSmiRa @BeLLa @Candy @Whois @Minikçe @AyLa Yüreğinize sağlık harikaSınız..
W Whois Guest 22 Mar 2018 #102 NiL' Alıntı: @Ahmet @eSmiRa @BeLLa @Candy @Whois @Minikçe @AyLa Yüreğinize sağlık harikaSınız.. Genişletmek için tıkla ... @NiL yüreğine sağlık. Dinlediğin için Teşekkürler ^^
NiL' Alıntı: @Ahmet @eSmiRa @BeLLa @Candy @Whois @Minikçe @AyLa Yüreğinize sağlık harikaSınız.. Genişletmek için tıkla ... @NiL yüreğine sağlık. Dinlediğin için Teşekkürler ^^
NiL New member HanımZade Katılım 2 Şub 2018 Mesajlar 1,241 Tepkime puanı 747 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #103 Whois' Alıntı: @NiL yüreğine sağlık. Dinlediğin için Teşekkürler ^^ Genişletmek için tıkla ... Keyifle dinledim )
Whois' Alıntı: @NiL yüreğine sağlık. Dinlediğin için Teşekkürler ^^ Genişletmek için tıkla ... Keyifle dinledim )
JudeL La Tahzen innaALLAH'e meane HanımZade Katılım 27 Tem 2017 Mesajlar 2,559 Tepkime puanı 6,117 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #104 Lucius' Alıntı: Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri... Genişletmek için tıkla ... @Minikçe mm harikasın bitanemm , gülen sesine yüreğine sağlıkkk @Lucius Teşekkür ederiz azizimm harika olmuş
Lucius' Alıntı: Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri... Genişletmek için tıkla ... @Minikçe mm harikasın bitanemm , gülen sesine yüreğine sağlıkkk @Lucius Teşekkür ederiz azizimm harika olmuş
Candy New member HanımZade Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 144 Tepkime puanı 222 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #105 NiL' Alıntı: @Ahmet @eSmiRa @BeLLa @Candy @Whois @Minikçe @AyLa Yüreğinize sağlık harikaSınız.. Genişletmek için tıkla ... tskler
NiL' Alıntı: @Ahmet @eSmiRa @BeLLa @Candy @Whois @Minikçe @AyLa Yüreğinize sağlık harikaSınız.. Genişletmek için tıkla ... tskler
JudeL La Tahzen innaALLAH'e meane HanımZade Katılım 27 Tem 2017 Mesajlar 2,559 Tepkime puanı 6,117 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #106 CcNarNia' Alıntı: Movie Maker: ayla @AyLa Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için çok çok teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... @AyLa sesine yorumuna hayran oldumm . Gönlüne Sağlık balımmm Harikasınn @CcNarNia yine süpersin emeğine sağlık
CcNarNia' Alıntı: Movie Maker: ayla @AyLa Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için çok çok teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... @AyLa sesine yorumuna hayran oldumm . Gönlüne Sağlık balımmm Harikasınn @CcNarNia yine süpersin emeğine sağlık
JudeL La Tahzen innaALLAH'e meane HanımZade Katılım 27 Tem 2017 Mesajlar 2,559 Tepkime puanı 6,117 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #107 CcNarNia' Alıntı: Movie Maker: candy @Candy Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için çok çok teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... @Candy cim Sesine duyguna sağlık @CcNarNia
CcNarNia' Alıntı: Movie Maker: candy @Candy Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için çok çok teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... @Candy cim Sesine duyguna sağlık @CcNarNia
Candy New member HanımZade Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 144 Tepkime puanı 222 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #108 JudeL' Alıntı: @Candy cim Sesine duyguna sağlık @CcNarNia Genişletmek için tıkla ... tskler cnm benim
JudeL' Alıntı: @Candy cim Sesine duyguna sağlık @CcNarNia Genişletmek için tıkla ... tskler cnm benim
Minikçe Well-known member HanımZade Katılım 11 May 2017 Mesajlar 9,662 Tepkime puanı 11,973 Puanları 113 Konum .. Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #109 JudeL' Alıntı: @Minikçe mm harikasın bitanemm , gülen sesine yüreğine sağlıkkk @Lucius Teşekkür ederiz azizimm harika olmuş Genişletmek için tıkla ... @JudeL mm tşk ler :*
JudeL' Alıntı: @Minikçe mm harikasın bitanemm , gülen sesine yüreğine sağlıkkk @Lucius Teşekkür ederiz azizimm harika olmuş Genişletmek için tıkla ... @JudeL mm tşk ler :*
JudeL La Tahzen innaALLAH'e meane HanımZade Katılım 27 Tem 2017 Mesajlar 2,559 Tepkime puanı 6,117 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #110 Lucius' Alıntı: Sevgili Bella nın kendi sesinden .. "HUZUR" aşağıda ki linke tıklayın.. Genişletmek için tıkla ... @BeLLa tebrik ederim , yüreğine sağlık Sevgili @Lucius harikasınız yine
Lucius' Alıntı: Sevgili Bella nın kendi sesinden .. "HUZUR" aşağıda ki linke tıklayın.. Genişletmek için tıkla ... @BeLLa tebrik ederim , yüreğine sağlık Sevgili @Lucius harikasınız yine
A AyLa Guest 22 Mar 2018 #111 JudeL' Alıntı: @AyLa sesine yorumuna hayran oldumm . Gönlüne Sağlık balımmm Harikasınn @CcNarNia yine süpersin emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim JudeL imm Cok sevindim bitanem Yüreğine sağlık
JudeL' Alıntı: @AyLa sesine yorumuna hayran oldumm . Gönlüne Sağlık balımmm Harikasınn @CcNarNia yine süpersin emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim JudeL imm Cok sevindim bitanem Yüreğine sağlık
BeLLa New member HanımZade Katılım 7 Mar 2018 Mesajlar 345 Tepkime puanı 851 Puanları 0 Yaş 33 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #112 JudeL' Alıntı: @BeLLa tebrik ederim , yüreğine sağlık Sevgili @Lucius harikasınız yine Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim @JudeL
JudeL' Alıntı: @BeLLa tebrik ederim , yüreğine sağlık Sevgili @Lucius harikasınız yine Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim @JudeL
JudeL La Tahzen innaALLAH'e meane HanımZade Katılım 27 Tem 2017 Mesajlar 2,559 Tepkime puanı 6,117 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #113 Ahmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sesine Yüreğine sağlık @Ahmet
BeLLa New member HanımZade Katılım 7 Mar 2018 Mesajlar 345 Tepkime puanı 851 Puanları 0 Yaş 33 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #115 AyLa' Alıntı: Çok teşekkür ederim JudeL imm Cok sevindim bitanem Yüreğine sağlık Genişletmek için tıkla ... @AyLa @CcNarNia ve @Candy sizin siirlerinizi bulamıyorum ben .ss arkadaşlar bütün sayfalara baktım .s
AyLa' Alıntı: Çok teşekkür ederim JudeL imm Cok sevindim bitanem Yüreğine sağlık Genişletmek için tıkla ... @AyLa @CcNarNia ve @Candy sizin siirlerinizi bulamıyorum ben .ss arkadaşlar bütün sayfalara baktım .s
JudeL La Tahzen innaALLAH'e meane HanımZade Katılım 27 Tem 2017 Mesajlar 2,559 Tepkime puanı 6,117 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #116 AyLa' Alıntı: Movie Maker: radioactive @Radioactive Sesine Emeğine sağlık ))) Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Sevgili @Radioactive kısa ve öz olmuş ) @AyLa mmmmmm )
AyLa' Alıntı: Movie Maker: radioactive @Radioactive Sesine Emeğine sağlık ))) Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Sevgili @Radioactive kısa ve öz olmuş ) @AyLa mmmmmm )
A AyLa Guest 22 Mar 2018 #117 BeLLa' Alıntı: @AyLa @CcNarNia ve @Candy sizin siirlerinizi bulamıyorum ben .ss arkadaşlar bütün sayfalara baktım .s Genişletmek için tıkla ... BeLLa mm Candy 4. Sayfa orta da Ben 5. Başlaryım CcNarNia henüz şiir yollamadı canım Candy ile benim şiiri yayınladı
BeLLa' Alıntı: @AyLa @CcNarNia ve @Candy sizin siirlerinizi bulamıyorum ben .ss arkadaşlar bütün sayfalara baktım .s Genişletmek için tıkla ... BeLLa mm Candy 4. Sayfa orta da Ben 5. Başlaryım CcNarNia henüz şiir yollamadı canım Candy ile benim şiiri yayınladı
Candy New member HanımZade Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 144 Tepkime puanı 222 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 22 Mar 2018 #118 CcNarNia' Alıntı: Movie Maker: candy @Candy Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için çok çok teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... @BeLLa movie maker candy yazan yere tikla cnm
CcNarNia' Alıntı: Movie Maker: candy @Candy Kendisine bu güzel şiir ve yorumu için çok çok teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... @BeLLa movie maker candy yazan yere tikla cnm
A AyLa Guest 22 Mar 2018 #119 JudeL' Alıntı: Tebrikler Sevgili @Radioactive kısa ve öz olmuş ) @AyLa mmmmmm ) Genişletmek için tıkla ... JudeL imm ))
JudeL' Alıntı: Tebrikler Sevgili @Radioactive kısa ve öz olmuş ) @AyLa mmmmmm ) Genişletmek için tıkla ... JudeL imm ))