Top20`de BU HAFTA MEVSİMFM AŞK ŞARKILARI

Bu gün katilamadim. Gecmis olsun Djmizin annesine umarim durumu iyidir iyi habriri sanirim sadece beni sevindirmiyecektir. Birde mümkünse nasil dinliyecegim yazilirsa sevinirim :
@Peron diğer konu altında sorunuzu yanıtlamıştım ama burada da yazayım.
ana sayfadaki player i tıklayarak da MevsimFM i dinleyebilirsiniz yada
www.mevsim.Org adresinden de radyomuzu dinleyebilirsiniz.

:emoji_8ball::emoji_art::emoji_badminton::emoji_basketball::emoji_basketball_player::emoji_bath::emoji_bicyclist::emoji_bow_and_arrow::emoji_bowling::emoji_cartwheel::emoji_golfer::emoji_golf::emoji_game_die::emoji_football::emoji_fishing_pole_and_fish::emoji_field_hockey::emoji_drum::emoji_dart::emoji_cricket::emoji_clapper::emoji_circus_tent::emoji_guitar::emoji_handball::emoji_headphones::emoji_hockey::emoji_horse_racing:

@Peron diğer konu altında sorunuzu yanıtlamıştım ama burada da yazayım.
ana sayfadaki player i tıklayarak da MevsimFM i dinleyebilirsiniz yada
www.mevsim.Org adresinden de radyomuzu dinleyebilirsiniz.
Öncelikle bu tip forumu fazla tanimiyorum hatta hic tanimiyorum diyebilirim. Digerforumlarda Alarm yada bir yerlerde bir seyler haber veriyordu. örnegin @SehA yazdigimda size mesaj gitmesi lazim sizin burada yazdiginizi ben tesadüfen gördüm bunlari yavas yavas ögrenmem lazim Cok tesekkür ederim. Daha önceki haberi dedigim gibi görmedim.

Oylama nasıl yapılıyor jüriler kim
:emoji_8ball::emoji_art::emoji_badminton::emoji_basketball::emoji_basketball_player::emoji_bath::emoji_bicyclist::emoji_bow_and_arrow::emoji_bowling::emoji_cartwheel::emoji_golfer::emoji_golf::emoji_game_die::emoji_football::emoji_fishing_pole_and_fish::emoji_field_hockey::emoji_drum::emoji_dart::emoji_cricket::emoji_clapper::emoji_circus_tent::emoji_guitar::emoji_handball::emoji_headphones::emoji_hockey::emoji_horse_racing:

Hareketli olsaydı iyi olurmuştu :smoker:çay

Konuyu görüntüleyenler

Geri