The Witcher 2. Sezon: Geralt’ın Yeni Zırhı ve Ciri’ye İlk Bakış

Fineas

Epik
Kullanıcı
Katılım
14 Mar 2018
Mesajlar
4,287
Tepkime puanı
4,885
Puanları
0
Konum
İzmir
Cinsiyet
Erkek
The Witcher 2. sezon için ilk bakış fotoğrafları yayınlandı. Henry Cavill'lı Geralt'ın yeni zırhına ve Freya Allan'lı Prenses Ciri'ye göz atın!


The Witcher 2. Sezon
The Witcher 2. sezonuna ilk bakış fotoğrafları geldi. Henry Cavill fotoğraflarda yeni zırhı ile karşımıza çıkıyor. Öte yandan Prenses Ciri’den de yeni bir kare paylaşıldı.
En son Enola Holmes filminde Sherlock Holmes karakterini canlandıran Cavill, Netflix dizisi The Witcher için sete döndü. İngiltere’de çekimleri devam eden 2. sezonun prodüksiyonu aslında bu yılın ilk aylarında başlamıştı. Koronavirus yasakları sonrasında yeni kurallara uyarak yeniden başlayan çekimler bir aydır devam ediyor.
The Witcher 2.sezonu bizi ne gibi sürprizlerle karşılayacak bilemiyoruz. İlk sezonun şoke edici sonundan devam edeceği bariz olsa da sezonun ana hikâyesi hakkında kısıtlı bilgilerimiz var. Yeni sezonda Geralt’ın geçmişine döneceğimiz, Andrzej Sapkowski’nin geniş evreninden yeni ögeler öğrenip, Witcher eğitimini izleyeceğimiz duyurulmuştu. Dizinin yaratıcısına göre de 2. sezonun akışı ilkinden çok daha az kafa karıştırıcı olacak
The Witcher 2. Sezon

Yeni sezondan gelen ilk görseller de Cavill’ı yepyeni ve siyah bir zırh içerisinde gösteriyor. Gerçekten de gerekli yerlerde kalın ve koruyucu gözüken zırh Cavill’ın genişlemeye doyamayan kaslarını da izleyicilere sunuyor. Bir Witcher’ın sahip olduğu estetik dövüş stilini koruyabilmesi için de gerekli esneklikte olduğu bariz.
The Witcher 2. sezonundan Netflix’in paylaştığı resmi özeti aşağıdan okuyabilirsiniz.

The Witcher 2. Sezon | İlk Bakış​

“Yennefer’ın Sodden Savaşı’nda öldüğünden emin olan Rivialı Geralt Prenses Cirilla’yı bildiği en güvenli yere götürür: Kaer Morhen’deki çocukluk evine. Kıtanın kralları, elfleri, insanları ve şeytanları Morhen’in dışında üstünlük için savaşırken Geralt kızı çok daha tehlikeli bir şeyden korumalıdır: Prensesin içinde saklanmış gizemli güçten.”
The Witcher 2. Sezon

The Witcher 1. sezonuuyla Netflix’in beklemediği kadar büyük bir izleyici kitlesi toplamıştı. Oyun ve kitapları sevenlerin zaten merakla beklediği yapım fantastik eserlerle pek bir ilgisi olmayan insanları da kendisine çekmeyi becermişti. The Withcer Cavill’ın başını çektiği kaliteli oyuncu kadrosu ve izleyeni sürekli merak içinde bırakan hikâye düzeniyle devasa bir başarı yakalamıştı. Öyle ki bir yan dizi bile duyuruldu

The Witcher 2. Sezon Prenses Ciri

Bununla birlikte Prenses Ciri’ye hayat veren Freya Allan’ın da role gitgide ısındığı gelen yorumlar arasında.
 
Üst
Alt