bu kadar yüksek hızlara çıkmak için milyonlarca dolar yada euro harcamaya gerek yok. Al bir tane kawasaki h2 güzelce modifiye et zaten şuan 407 KM hıza çıkan bir yarış motoru mevcut
bu arabaların çoğu zaten 400 km basıyor çok nadir olanları da 400'ün üzerine çıkıyor...milyonlar dökmeye gerek yok zaten eskiden ferrari yada lamborghini'nin porsche'nin bir havası vardı şimdi yarış motorları ile selektör çakıp yol vermelerini istiyoruz.Günümüzün şuan ki modifiye olmaksızın fabrikadan seri üretim ile çıkan bütün 1000 cc 'Lik Yarış motorları standart 300 Km hıza ulaşabiliyor. Yazılım atarsan stage 1 stage 2 ve stage 3 diye bir kaç parçasınıda değiştirdiğin zaman o standart 300 km basan yarış motorları otomatik olarak 350 ye çok rahat çıkabiliyor. toplam ağırlığı 178 ile 190 kg ram olan bir motor da 220 bg güç ne demek düşünün isterseniz
3. vites te tekere gelen motorlar kullandım zaman zaman. bu bir arabanın 3. vites de patinaj çekmesine eş değer.Ama illa ki bir arabam olmasını isteseydim Listede yer almayan ama kalitenin ve zenginliğin sembolü olan ''Bugatti'' kullanırdım...Ve şuanda dünyanın en pahalı arabası da bir Bugatti ve 200 trilyon' bir meblağ söz konusu
arabalar benim gözümde ikiye ayrılır...1- Bugatti 2- Diğerleri...