SohbetForumlari.Net Röportajları toXic

Minikçe

Well-known member
HanımZade
[22:46] <Minikçe> Merhaba toXic
[22:46] <toXic> Merhaba Minikçe
[22:46] <Minikçe> Öncelikle mevsi.org ailesine hoşgeldiniz.Gelişinizle ve tecrübelerinizde hem sunucuya hemde bizlere çok şey katacağınıza eminim.
[22:46] <toXic> hos buldum tesekkur ederim, insallah hep birlikte en iyiye diyoruz.
[22:47] <Minikçe> bencede her geçen gün büyüyoruz
[22:47] <Minikçe> . evet sorulara geçelimmi? :)
[22:47] <toXic> buyrun
[22:47] <Minikçe> toXic kimdir demeden önce herkesin merak ettiği bir soruyla başlamak istiyorum . sizi Mevsim.org a kazandıran kişi kimdir ?
[22:48] <toXic> Oncelikle beni bu sunucuya kazandiran kisi Maestro`dur.
[22:48] <Minikçe> :)
[22:48] <toXic> kendisi birlikte sunucularda gorev aldigim cok deger verdigim kardesimdir.
[22:49] <Minikçe> Maetro abim gibiiiiiiiiiidir bende çok sevip değer veriyorum
[22:49] <Minikçe> peki toXic kimdir Biraz kendinizden bahsedermisiniz
[22:50] <toXic> toXic : adim mehmet 35 yasinda izmirliyim IRCDE sunucularinda iki nick ile taninirim toXic ( 16 ) senedir kullandigim nick digeri ise Mehmettir.
[22:50] <toXic> Sunucularda Sistem kurulumu yaparim.
[22:51] <toXic> Guvenlik ve FTP yazilimlarina bakar hatalari duzenler insanlarin eglenmesi icin keyifli oyunlar tasarlarim.
[22:52] <Minikçe> İnsanları sevdiğinizi çıkarabilirmiyim bu cevaptan.Çünkü çabalarınız insanlar için
[22:53] <toXic> Aslinda normal sartlara bakildigi zaman sistem kuran ve guvenlik icin bot tasarlayan kisiler bu isleri para ile yapiyor ve belirli bir miktar ucret karsiliginda sunucularin ihtiyaci olan seyleri karsiliyor.
[22:53] <toXic> ben insanlari seviyorum ve sanalda tanidigim insanlar icin elimden geleni yapmaya gayret gosteriyorum.
[22:53] <Minikçe> anlıyorum
[22:53] <toXic> insanlar bu ortama stres atmak ve kafa dagitmak icin geliyorlar.
[22:54] <toXic> bir nevi bizde onlarin bu ihtiyaclarini giderdigimizi dusunuyorum.
[22:54] <Minikçe> pekiii
[22:54] <Minikçe> Nasıl bir çocuktunuz toXic ?
[22:56] <toXic> cocuklugum pek ic acici degildir. 8 yasindan beri calisiyorum ve calismaktan hic gocunmadim arkadaslarim parklarda top sahalarinda top oynarken ben ise anahtar tutma derdindeydim.
[22:57] <toXic> 14 yasina geldigimde sanal aleme ilk adimimi attim ve bir daha cikisim olmadi.
[22:57] <Minikçe> zor çocukluk geçirenlerin daha güçlü olduğuna inanıyorum
[22:58] <toXic> herkes cocuklugunu bir nevi yasamak ister ben cocuklugumu cocukken yasayamadim ama bunun icin asla isyan etmedim
[22:58] <Minikçe> anlıyorum
[22:58] <Minikçe> Pekii bir süper kahraman olsanız, hangi karakteri tercih ederdiniz?
[22:58] <toXic> ben karakter olarak supermani secerdim yardima ihtiyaci olanlara kosmak icin :)
[22:59] <Minikçe> :)
[22:59] <Minikçe> Çocukluğunuzda sizi en çok mutlu eden şeyler nelerdi?
[22:59] <toXic> cocuklugumda beni en cok mutlu eden sey.
[23:00] <Minikçe> evett
[23:00] <toXic> calistiktan sonra hafta sonu ustam dedigim ( allah rahmet eylesin ) bana haftaligimi verip helali hos olsun emeginin karsiligi burda gule gule harca demesiydi.
[23:01] <Minikçe> ne güzel bir anı.işte bence güç bu
[23:01] <Minikçe> Hayvanlarla aran nasıl? Besliyor musunuz?
[23:02] <toXic> evet besliyorum kedi ile kopek anlasamaz derler aslinda yanlis bir tabir. benim bir k9 um birde kedim var yan yana yemek yer ayni yerde uyurlar.
[23:02] <toXic> disardan hicbir kedi gelip kedime yaklasamaz kopegim aninda saldiri.
[23:03] <Minikçe> :)) sahiplenmiş.
[23:03] <Minikçe> Şimdiye kadar aldığınız ve sizi en çok mutlu eden doğum günü hediyesi nedir?
[23:04] <toXic> aldigim en guzel dogum gunu hediyesi Rahmetli babamin bana aldigi yuzuktur. 19 yasindaydim aldigi zaman ve 16 senedir hic cikartmadim parmagimdan ve cikartmayi da hic dusunmuyorum.
[23:04] <Minikçe> Mekanı cennet olsun
[23:05] <Minikçe> . Yapmaktan hoşlandığınız ya da yapmak istediğiniz spor dalları?
[23:05] <toXic> tesekkur ederim cumlemizin olmusleri ins.
[23:05] <Minikçe> amin
[23:06] <toXic> yapmaktan hoslandigim spor dallarinin basinda futbol gelir bu yasimda olmama ragmen 2 saat durmadan saha icinde kosar ve arkamdan kosanlara nal toplatirim :) yaptigim bir diger spor ise kick box tur 6 sene gittim amator olarak ve birakmak zorunda kaldim.
[23:06] <Minikçe> sakatlık mı?
[23:07] <toXic> evet malesef.
[23:07] <Minikçe> anlıyorum.her sporcu gibi
[23:07] <Minikçe> pekii
[23:07] <Minikçe> Yemek yemeyi seven birimisiniz toxic ? ya da ne tür besleniyorsunuz? en sevdikleriniz? :)
[23:08] <toXic> yemek yemesini acikcasi pek seven birisi degilimdir bu yuzden zayifim ve asla kilo almam vejeteryanim asla et yemegi ve mamullerinden yiyemem sebze turu severim en sevdigim yemek ise egenin meshur yemegi olan borulcedir.
[23:09] <Minikçe> onu bende severim
[23:09] <Minikçe> aklıma şöyle bir soru geldi. Şimdiye kadar attığınız en gururlu zafer çığlığı hangi başarınıza ait?
[23:11] <toXic> bu zamana kadar attigim en guzel ciglik askerde aldigim odulun cigligidir.
[23:12] <Minikçe> neydi :))
[23:12] <toXic> :)
[23:13] <toXic> askerde keskin nisanciydim tek seferde Sniper ile 9 kisiyi vurdugum ve yarali arkadasimi kurtarmak isterken yedigim mermi icindi.
[23:13] <Minikçe> yaralandınızmı??
[23:13] <toXic> tek seferde derken yanlis anlasilma olmasin tek mermi degil tek operasyonda yani.
[23:13] <toXic> evet yaralandim ve hala o aniyi dizimde tasiyorum
[23:14] <Minikçe> Allah razı olsun
[23:14] <Minikçe> Ergenken başınızı belaya sokan olay neydi ? :)
[23:15] <toXic> :)
[23:16] <toXic> kiz kavgasi diye dusunenler olabilir asla oyle birsey olmadi 22 yasina kadar hayatimda kimse olmadi ama 17 yasindayken kuzenime asilan ve onu zorlayan biri icin okul basip ogretmenin gozlugunu kirmistim yumrukla.
[23:17] <Minikçe> öğretmen ayırmaya kalkmıştı sanırım :)
[23:17] <toXic> hayir ogretmen oldugunu bilmiyordum kucuk boylu ve tuysuz birisiydi ustelik ogrenci gibi giyinmisti.
[23:17] <Minikçe> :D :D
[23:17] <Minikçe> pekiii
[23:18] <Minikçe> Yeni tanıştığınız birinde sizi en çok etkileyen özelik ne olabilir?
[23:18] <toXic> yeni tanistigim birinde beni etkileyen ozellik kisiligi ve durust olmasidir.
[23:19] <Minikçe> Kendinizde en çok sevdiğiniz özellikler?
[23:19] <toXic> kendimde en cok sevdigim ozelliklerim, insanlara yardimci olmam ve allahimin bana verdigi en guzel hediye olan MERHAMET
[23:20] <Minikçe> Rabbim karşımıza merhametli insanlar çıkarsın hep. Amin
[23:20] <Minikçe> şimdi tersini soralım Kendinizde hiç sevmediğiniz özellikler?
[23:20] <toXic> hic sevmedigim ozelligim sinirli olmam sevdigim insana zarar veren oldugunda gozum kararir ve hic kimseyi dinlemem
[23:21] <Minikçe> anlıyorum.sakin olun :)
[23:21] <Minikçe> toxic hazırmısın ?
[23:21] <Minikçe> :D
[23:21] <toXic> ne icin :)
[23:21] <Minikçe> Aşık mısın ?
[23:22] <toXic> suan icin asik degilim ama olmak istemedigim anlamina gelmez gorustugum birisi var elbette ama henuz ask yok zamanla olacak olan seyler bunlar. ve olmakta istiyorum acikcasi.
[23:23] <Minikçe> O zamannn ? Sizi nasıl biri kendine aşık edebilir?
[23:25] <toXic> oncelikle durust olmali ben guzellige onem veren birisi degilim yaslandigi zaman cirkinide guzelide ayni oluyor kalp guzelligi ve durustlugu onemli benim icin.
[23:25] <toXic> guvenebilmeliyim.
[23:25] <Minikçe> peki şunu merak ettim Aşkınız için mesela yaşadığınız yeri terk edebilirmisiniz?
[23:26] <toXic> askim icin yasadigim yeri elbette terkedebilirim sonucta erkek adam nereye gitse tastan ekmegini cikartabilmelidir.
[23:26] <Minikçe> helallll
[23:26] <Minikçe> benim bu konuda bir fikrim var ama sizin fikrinizide merak ettim... Sevdanın devam etmesi için para şart mıdır?
[23:27] <toXic> para bazi yerde bazi seyleri satin alamaz ornegin huzuru satin alamaz.
[23:27] <toXic> sevdanin devam etmesi icin iki tarafinda anlayisli olmasi gerekir.
[23:27] <toXic> parasi olanlarin cogunda huzur yok mutluluk yok.
[23:27] <Minikçe> anlıyorum
[23:28] <Minikçe> Burçlara inanıyormusunuz Burcunuz ne?
[23:28] <toXic> burclara acikcasi inanmam burcum oglaktir ve her ozelligini tasiyorum inanmadigim halde.
[23:28] <Minikçe> :)
[23:28] <Minikçe> peki şahane bir soru daha geliyor :))
[23:28] <Minikçe> Hazırmısınız :))
[23:28] <toXic> buyrun :)
[23:29] <Minikçe> Sevgilinizle dışarıda yemek yediğinizde nasıl bir yeri tercih edersiniz?
[23:30] <toXic> kendi tercihimden cok onun tercihini secerim onun istedigi yere giderim her zaman atalarimiz soylemislerdir oncelik bayanlarindir diye.
[23:30] <Minikçe> :)
[23:30] <Minikçe> güzelmiş
[23:30] <Minikçe> Çay mı, kahve mi ?
[23:31] <toXic> cay :)
[23:31] <Minikçe> akşam yayınınızı dinledim ama yinede sormak istiyorum Sevdiğiniz müzik türü ne?
[23:32] <toXic> kulagima hos gelen muzikleri severim ama genelde remix dinlemesini ve kendi sesimden soyledigim sarkilari dinlemesini severim.
[23:32] <Minikçe> kendi sesiniz ?
[23:32] <Minikçe> hemen foruma bir ses kaydı olabilirmi ?
[23:32] <Minikçe> :)
[23:32] <toXic> evet kendi sesim kendime ait olan 25 30 a yakin parca.
[23:33] <Minikçe> bu harika birşey asildost abimizin butür ses kayıtları var benim ve gizem arkadaşımızın şiir kayıtları.sizde aramıza katılırmısınız?
[23:33] <toXic> katilmak isterim elbette
[23:34] <Minikçe> süpriz oldu bu bana..hepimiz merakla bekliyoruz o halde.sözünü aldım :)
[23:34] <Minikçe> pekiii
[23:34] <Minikçe> pekii Hangi renkleri seversin?
[23:34] <toXic> iki renk severim favorim mavi ve kahverengidir.
[23:35] <Minikçe> :)
[23:35] <Minikçe> Hangi mevsimi demeyeyimde şöyle olsun Yaz mı / Kış mı ? :)
[23:35] <toXic> kis
[23:35] <Minikçe> . toxic nasıl gidiyor roportaj :)))
[23:36] <Minikçe> terledinizmi ? :))
[23:36] <toXic> iyi gidiyor :)
[23:36] <toXic> hayir estf :)
[23:36] <Minikçe> o zaman devam :)
[23:36] <Minikçe> Sigara ve alkol kullanımın nasıl?
[23:36] <toXic> alkol ozel gunler harici asla agzima surmem ama sigara kullanirim.
[23:37] <Minikçe> anladım
[23:37] <Minikçe> Romantik biri misin? Romantizm anlayışın nedir?
[23:37] <toXic> evet romantik biriyim
[23:38] <toXic> romantizm anlayisim ise partnerime surpriz yapmak ve ona en sevdigi seyleri bir hediye olarak sunmak.
[23:38] <Minikçe> :)
[23:39] <Minikçe> toXic
[23:39] <Minikçe> şimdi biraz saçma sapan sorular istermisin :)
[23:39] <toXic> buyrun :)
[23:39] <Minikçe> meselaa
[23:39] <Minikçe> Mesajlaşırken imla kurallarına dikkat eder misin?
[23:40] <toXic> imla derken cozemedim.
[23:40] <Minikçe> nokta virgül v.s
[23:41] <toXic> yok oyle seylere takilmam
[23:41] <Minikçe> :)
[23:41] <Minikçe> "Ahahahah" yazıp da aslında gülmediğin oldu mu? :)
[23:41] <toXic> hayir gulmedigim seyi asla yazmadim ama guldugum seyide yazmadim :)
[23:41] <Minikçe> Başkasının yemeğinden izinsiz bir ısırık alır mısın?
[23:42] <toXic> evet alirim :)
[23:42] <Minikçe> Sevgilinle buluşacağın gün kupa maçı olduğunu fark ettiğinde ne yaparsın?
[23:43] <toXic> deger verdigim insandan onemli degildir mac yada spor bulusurum aksam ise ozetini izlerim
[23:43] <Minikçe> işte bu :))
[23:44] <Minikçe> Ve son olarak turşuda limon suyunu mu yoksa sirkeyi mi tercih edersin? :)
[23:44] <toXic> limon suyunu asla degismem :)
[23:44] <Minikçe> şakaydı :))
[23:44] <Minikçe> Asıl soru ise, basit sebeplerden sevdiğin insandan ayrılır mısın?
[23:45] <toXic> hayir asla ayrilmam, oncelikle konusup olayi cozmek isterim eger sinirli ise uzaklasirim 1 gun olur 2 gun olur siniri yatisinca konusur bi sekilde cozerim.
[23:46] <Minikçe> doğrusu bu galiba
[23:46] <Minikçe> toxic öyle samimi cevaplar verdinizki kendi adıma ben çok eğlendim ya siz :))
[23:47] <toXic> evet eglenceli ve hic ara vermedik vermeyi dusunmedik cunku eglenceliydi :)
[23:47] <Minikçe> çok tşk ler :))) vakit ayırdığınız için , samimiyetiniz için, varlığınız için
[23:47] <Minikçe> . son olarak söylemek istediğiniz birşey varmı?
[23:48] <toXic> ben burdan herkese sunu soylemek istiyorum.
[23:48] <toXic> Reelde ne iseniz sanaldada o olun kimse dogru soyledigi zaman alcalmaz yalan soyledigi zaman gozden duser.
[23:49] <Minikçe> kesinlikle...
[23:49] <toXic> tesekkur ediyorum ben vaktinizi bana ayirdiginiz ve dinlediginiz icin.
[23:50] <Minikçe> Ben ve tüm mevsim.org ve sohbetforumları.net adına bzi tşk ederiz
[23:50] <Minikçe> .
[23:50] <toXic> rica ederim iyi eglenceler forumumuzda.

Absnthe

www.Mevsim.Org
Kullanıcı
Web sitesi
www.mevsim.org
Ben Cok Hizli Okurum . Gercekten Keyifle Okudum ve takip ettim..

Yalniz Bir Sözüne Kefilim..

' [23:48] <toXic> Reelde ne iseniz sanaldada o olun kimse dogru soyledigi zaman alcalmaz yalan soyledigi zaman gozden duser. ''

Bütün Arkadaşlarimizin Bu Sözü El üstünde Tutmasi Aileyi Daha sıkı Yapicaktir :)

Tekrar Teşekkürler..

CcNarNia

New member
Kullanıcı
@Minikçe ve @toXic

Öncelikle bu içten samimi roportajın için sizlere teşekkür ederiz:)

animation15aaaa.gif

Çok güzel olmuş emeğinize sağlık::)

Moderatör tarafında düzenlendi:

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Minikçe her zaman ki gibi, süpersin kardeşim mevsim adına tekrar hoş geldin toXic kardeşim )

BenSu

New member
HanımZade
Tebrikler guzel roportaj olmus :)

miZah

New member
Kullanıcı
Guzel bie roportaj olmuş elinize saglık.

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Teşekkür ederiz :)

M

Muzik

Guest
@Minikçe Emeğinize sağlık yine harika bir Röportaj olmuş zaten bu cümleler son noktayı koymuş.

toXic> Reelde ne iseniz sanaldada o olun kimse dogru soyledigi zaman alcalmaz yalan soyledigi zaman gozden duser.

:xpost_thanks:

Son düzenleme:

miSsy

New member
HanımZade
@Minikçe ve @toXic ikinizinde yüreğine sağlık gerçekten Samimi ve eğlenceli bir röportaj olmuş :clap2::pat:

toXic

New member
Kullanıcı
tesekkur ederim arkadaslar ben tesekkur ederim hepinize.

Nefesimsin

New member
Kullanıcı
Nefessiz okudum valla harika bı röportaj olmuş emeğinize yüreğinize sağlık..

JudeL

La Tahzen innaALLAH'e meane
HanımZade
Yine harikasın @Minikçe mmm sorular ve cevaplar da çokk güzeldi. Tebrikler Canım
@toXic Siz de hoşgeldiniz mevsim.org ailesine. İyi ki geldiniz

Ahmet

New member
Kullanıcı
güzel olmuş tebrikler

Minikçe

Well-known member
HanımZade

Radioactive

New member
Kullanıcı
Güzel bir röportaj olmuş. Yalnız mesleğinizi tam anlayamadım. Sanayi gibi bir ortamda yetişmiş olmalısınız. Mesleğiniz nedir ?

toXic

New member
Kullanıcı
Sanayi Gibi bir Ortamda yetistim evet Kucukken Tamircilik Yaptim 14 Yasinda ise Elektrik isine basladim ve Suanda Memurum :)

Zinet

New member
HanımZade
@Minikçe tşk.
@toXic Hoş geldiniz mevsim.org & Sohbetforumlari.net ailesine...

Alt