Sen Hangi Gül'sün ?

  • Konbuyu başlatan Muzik
  • Başlangıç tarihi
M

Muzik

Guest
SEÇTİĞİNİZ GÜL KİŞİLİĞİNİZLE İLGİLİ BİLİNMEYENLERİ ORTAYA ÇIKARACAK



4-65-21.jpg




1.Gülü Seçtiniz
Çok dürüst ve cesur aynı zamanda da dışa dönük birisin. İnsanlar sana yalan söylediğinde mükemmel bir sezgiye ve hisse sahipsin. Ne istediğini biliyorsun, amacına nasıl ulaşacağını biliyorsun ve yoluna çıkan hiçbir engelden korkmuyorsun. Böyle insanlar büyük ölçüde streslidirler. Ama nasıl rahatlayacaklarını öğrenmeliler.

2.Gülü Seçtiniz
Sevdiğiniz kişileri korumayı, onlar için endişe etmeyi ve iyi durumda olmalarını sağlamak için her şeyi yapmayı seviyorsunuz. Ancak bazen dünyanın geri kalanından uzaklaşırsınız. Risk almayı ve değişiklikleri sakin bir şekilde kabul etmeyi öğrenmelisiniz.

3.Gülü Seçtiniz
Çok hassas bir insansınız ve duyguları kontrol altına almak sizin için zor. Bazen insanların sizin işlerinizle meşgul olmadıklarını görüyorsunuz. Benzer bir his, artan hassasiyet ve kaygı nedeniyle ortaya çıkar. Bazen başarılarınızı hafife alıyorsunuz ama bunu değiştirmelisiniz. Ne kadar kazanımlarınızın olduğu ve henüz ortaya çıkmamış yeteneklerinizin bulunduğunu anlamanız gerekiyor. Kendinize güvenin ve benlik saygınızı olumsuz yönde etkileyen insanlardan kaçının.

4.Gülü Seçtiniz
Olumlu, yaratıcı ve aktif bir insansınız. Meraklı ve yeni keşiflerden çok olumlu duygular alıyorsun. Daha kalıcı ve disiplinli olmalısın, kesinlikle erken pes etmemelisin.

5.Gülü Seçtiniz
Bu tip insanlar kendilerini korumasız hissederler ve her zaman tetikte olurlar. Gelecek hakkında hayal kurmayı seviyorsunuz, ama bugüne odaklanmalısınız. Bugünü yaşamayı denemelisiniz.

6.Gülü Seçtiniz
Böyle insanlar ne istediklerini ve bunları nasıl başaracaklarını iyi bilirler. Disiplinli, çalışkan ve güçlü bir kişiliğe sahipsiniz. Kişisel gelişim ve sıkı çalışma hayatınızın ana yönleridir.
 

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Katılım
11 May 2017
Mesajlar
9,662
Tepkime puanı
11,973
Puanları
113
Konum
..
Cinsiyet
Kadın
D

DiaveL

Guest
1.Gülü Seçtiniz
Çok dürüst ve cesur aynı zamanda da dışa dönük birisin. İnsanlar sana yalan söylediğinde mükemmel bir sezgiye ve hisse sahipsin. Ne istediğini biliyorsun, amacına nasıl ulaşacağını biliyorsun ve yoluna çıkan hiçbir engelden korkmuyorsun. Böyle insanlar büyük ölçüde streslidirler. Ama nasıl rahatlayacaklarını öğrenmeliler
 
Üst
Alt