S.T.A.L.K.E.R. 2 Çıkış Günü Xbox Game Pass’e Eklenecek

Fineas

Epik
Kullanıcı
Katılım
14 Mar 2018
Mesajlar
4,287
Tepkime puanı
4,885
Puanları
0
Konum
İzmir
Cinsiyet
Erkek
GSC Game tarafından geliştirilen ve yıllardır merakla beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2‘nin çıkış günü itibariyle Xbox Game Pass‘e de ekleneceği açıklandı.


Neredeyse 10 yıldır geliştirilen ve bu süreçte bir kez iptal edilen S.T.A.L.K.E.R. 2’ye hiç olmadığımız kadar yakınız. GSC Games, geliştirilme sürecinde Xbox tarafından aldığı finansal destek sayesinde, oyununun kalitesini de üst seviyelere çıkartmayı başardı.


Yapılan yeni açıklamaya göre henüz çıkış tarihi belli olmayan S.T.A.L.K.E.R. 2, çıkış gününde Xbox Game Pass kullanıcılarına da sunulacak. Yani Game Pass kullanıcıları oyuna hiçbir ekstra ücret ödemeden sahip olabilecek.
s X üzerinde 4K çözünürlükte, sabit 60 FPS performansta ve Ray Tracing desteğiyle çalışacağı belirtiliyor. Series S tarafındaysa cihazın donanımsal özellikleri hesaba katıldığında sadece Ray Tracing desteği sunulacak.

Son olarak oyundaki ana karakterin kod adının da Skif olduğu yapılan açıklamalar arasında. Zone ve yeni tehlikeleri hakkında bilgilere ilişkin yeni açıklamaların kısa bir süre içerisinde peşi sıra açıklanacağına dair kuvvetli bir his var içimde. Bakalım neler olacak?
 
Üst
Alt