Poşet 25 kuruş

bLack

New member
Kullanıcı
Tüm Türkiye'nin gündeminde olan alışveriş poşetleri artık 25.krş Bilinçli tüketim ve çevre koruma kanunu ile çıkartılan bu kanun marketlerdeki poşetlerede 25 krş olarak yansıdı. Tabi ki biizm türk halkı yine mizahını konuşturdu:)

- Bir marketten alışveriş yapan vatandaş,fişte 25krş poşet fiyatını görünce,ürünlerini eve götürüp fişiyle birlikte poşetini getirip iade edeli bir kaç saat oldu:)

-Ve yıllar sonra Serdar Ortaç haklı çıktı:)

-Bir marketten alışveriş yapan vatandaş poşet parası vermek yerine ürünlerini montunun içine dolduralı birkaç gün oldu:)
Bir kişi marketten aldığı ürünleri poşete para vermek yerine montuna doldurdu ve görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Taner G. isimli kişi "Günde 3-4 defa markete gidiyorum, gerekirse pantolonumu çıkarır içine doldururum" dedi.

Ahmet

New member
Kullanıcı
bu poşet olayı saçma sapan bir uygulama çevre için yapıldığı söyleniyor lakin nerdeyse aldığımız herşey plastikler içinde bu eğer çevre için yapılıyorsa ozaman plastik ve türevlerinin kullanımı yasaklansın bu eğer çevre için değilse ne için yapılıyor o açıklansın zaten kriz var zaten krizleri zenginler daha çok zengin olmak için çıkartıyolar olan garibana ve orta gelir gurubuna oluyor bir çok insan 25 kuruşu olmadığı için dün akşam evine ekmek götüremedi bir babanın evde ekmek bekleyen evladına paramız yok evladım demesi nedemektir anlayabilirmisiniz sevgilinize bile param yok bugün deseniz bu zamanda muhtemelen suratını asarken eşinize çoçuğunuza nasıl diyceksiniz 25 kuruş birileri için para değil ama evine ekmek götüremeyenler için büyük para oyüzden bence poşete para istiyen esnaf halktan aldığı tepkilerle devletin cezası arasında çok sıkışcak gibi ...

Zinet

New member
HanımZade
IMG-20190102-WA0026.jpgIMG-20190102-WA0027.jpgIMG-20190102-WA0029.jpg

Alt