Portakallı ve pancarlı levrek salatası

LeyL

New member
Kullanıcı
Katılım
27 Ağu 2016
Mesajlar
393
Tepkime puanı
24
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek
Malzemeler:
2 parça levrek fileto
2 çay kaşığı zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı karışık tohum (ayçekirdeği içi, kabak çekirdeği içi, susam, keten tohumu)

Salata için gerekli malzemeler:
1 portakal
2 küçük boy pancar
50 gr semizotu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı balzamik sirke

Hazırlanışı:
Levrekleri yağlı kağıdın üzerine alarak zeytinyağı serpin ve tohumlara bulayın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin. Pancarları haşlayın. Portakal ve pancarların kabuklarını soyarak dilimleyin. Zeytinyağ ve balzamik sirkeyi karıştırın. Portakalı, pancarı ve semizotunu kaseye alın. Üzerine sosu gezdirin ve karıştırın. Levrekleri salatanın üzerine koyun ve servis yapın.
 
Üst
Alt