Pasa tatlisi tarifi

LeyL

New member
Kullanıcı
Katılım
27 Ağu 2016
Mesajlar
393
Tepkime puanı
24
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek
MALZEMELER:
* 2 paket eierplätzchen ( yumurtali yuvarlak bisküvi )
* 250 gr. mascarpone
* 2 kutu krema ( Schlagsahne ) 200 gr lik olanlardan
* 2 tane krema sertestirici ( Sahne steif )
* 2 yemek kasigi seker
* 200 - 300 gr.hindistan cevizi
* 2 su bardagi süt
* 1 kutu konserve mandalina
pasa tatlisi 2
YAPILISI:
* Kremayi sekeri ve krema sertestiriciyi iyice cirpin
* Sonra mascarpone'yi ekleyip karistirin
* Bisküvinin üzerine kremadan sürün ve bir tane mandalina
koyun diger bir bisküviyi üzerine kapatin
* Sütün icine daldirip cikarin hindistan cevizine bulayin
* Tepsiye güzelce dizin
Bir gece buz dolabinda dinlendirmenizi tavsiye ederim
 
Üst
Alt