Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavuk göğsünü küçük küçük doğrayalım.
Küçük küçük doğradığımız tavuk etlerini önce una sonra çırpılmış yumurtaya daha sonrada galeta ununa bulayalım.
Sonra bol sıvı yağda kızartıp havlu kağıt üzerine alalım.
Tüm yeşillikleri bol suda yıkayalım ve sularını süzdürüp kurutalım.
Yeşillikleri istediğimiz ebatlarda doğrayıp servis tabağına alalım.
Bir kaseye yoğurdu, zeytin yağını, tuzu koyup çırpalım ve yeşilliklerin üzerine dökelim.
Tost ekmeklerini küp küp doğrayıp fırında ya da tavada kurutalım.
Yoğurdun üzerine pane tavukları döküp yayalım.
Pane tavukların üzerine tost ekmeklerini ve çeri domatesleri yerleştirip servis yapalım.