Oysa Gel Desen Gelirdim Biliyorsun..

CcNarNia

New member
Kullanıcı
Aramızdaki uçurum çığlıklarımı duyamayacağın kadar açıldı mı? Dur tahmin edeyim, yine ben abartıyor, ben kuruyorum. Hem herkes aynı hatayı yapıyor olamaz değil mi, yani sorun bende. Oysa gözlerimin baktığı yerde bitiverirdin. Sen süprizlerin , güzelliklerin diğer adıydın. Gözlerim sadece bakmaz, görür seni bir de gülerdi. Şimdi ürettikleri tek şey hüzün, gözyaşı. Kahramanlar hiç ölür mü, sen benim kahramanımdın . Oysa şimdi ağır yaralısın. Ve ben seni iyileştirebilecek materyale, hayale, umuda ve en önemlisi de güce sahip değilim. Ben , şimdi ne desem havada kalacak. Biz zaten hiç rayına oturmadık ki. Yaşadığım kocaman bir hayalkırıklığı, bu satırlar sana dair olacaktı ve ben görecektim he, bu imkansızın da ötesindeydi. Bak şimdi imkansızı yaşatıyorsun bana. Mucizelere inanır mısın? sen beni inandırdın. Bugün bunları hissetmem, kalbimin konuşma hakkını beynime devretmesi, gözlerimin olmadığın yerlere bakması, yokluğunu araması, varlığının ve hatıralarının kalbimi acıtması, nefesimin senin ciğerlerine ait olmadığımı düşünmem , ellerimin boyu ellerine uymayışı ve bunun gibi renk uyumu sorunlarımız.. Seçtiğim yerdeydin şimdiyse ittiğim yerdesin. Yine de gelir misin? hissettirebilir misin bana beyazın saflığını, netliğini, kırmızını aşkını.Bu yaşattığın siyahlar bana pek yakışmadı. beyazlaşmamız zaman alacaksa eğer sen yine de mucizem ol, gökkuşağınla gel.

tumblr_mlglh5fZ9V1roew9qo1_r1_1280.jpg

miSsy

New member
HanımZade
Bm3WD81CIAAc4Xb.jpg

Ve ekler Kadın ;
Gidişini izlemek zorunda kalacaksam hiç geLme .. !

CcNarNia

New member
Kullanıcı
Bm3WD81CIAAc4Xb.jpg

Ve ekler Kadın ;
Gidişini izlemek zorunda kalacaksam hiç geLme .. !

[FONT=&quot]Kalır gibi gidişlerini izledim önce, sonra gider gibi kalışlarını… Ve anladım ki ne sen gidebiliyorsun ne ben kalabiliyorum. Öyle bir hayat yaşıyoruz ki şimdi; ağlamak gülmenin mahkumu, gülmek ağlamanın gardiyanı gibi sanki…[/FONT][FONT=&quot]Ve anladım ki ne seninle ağlayabiliyorum, ne de sensiz gülebiliyorum.[/FONT][FONT=&quot]Belki de sen aşka aşıktın, ben üstüme alındım bilmiyorum. Bir gün gerçekten seni terk edebilecek miyim onu da bilmiyorum. Üzerine sinen benin kokusunu duymadan yaşayabilecek misin?.. Çünkü, senden geriye sadece sen kalana dek terk edilmiş olmuyorsun.[/FONT][FONT=&quot]İnsan yaşadığı anın değerini yaşadıklarından ötürü değil, neler yaşayacağını bilmediğinden ötürü bilmez. Seni çok seviyorum; bir gün seni terk etme gücümü kendimde bulup bulamayacağımı bilmeye bilmeye… Anlıyor musun?[/FONT][FONT=&quot]Gel “biz” olalım demek kolay… Benimle hiç olur musun?

11850066_1622255804696891_1460611017_n.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

miSsy

New member
HanımZade
Hadi GeL SeninLe 'Çay' içelim ..
Zaten Sonra 'SEN' oluruz
Yetmedi 'BİZ' oluruz
Olmadı 'AŞIK' oluruz
O da olmadı 'YABANCI' oluruz