Merhaba ve Hoscakal..

aLpeRr

New member
Kullanıcı
Merhaba sevgili ?????

Ben batan güneşin ardından soğukkanlı ve titrek hislerimle durup durup düşlemekten sıkıldım seni,dolunayın yüreğinde ki sıcak kanlı insafa boyun eğmiş yıldızları seyre daldığım her anda kayan yıldızların ortasında buluyorum kendimi,sinsice yaklaşan karamsar gecenin ortasında avuçlarımı sana doğru uzatmaktan bıktım,yıllanmış umutsuzluğuma propaganda kesilmiş her bi bakışın iltica altında ki duruşu sempatikti aslında kimi ne göre,kanıtı olmayan bi fetih değildi yüreğime düzenlediğin her seferde unutuyorum kendimi, olmasanda olur deyişlerimde vardı yüreği kanayan 'keşke'lerimde, unutmaki sevgilim; seni çok seviyorum hala!

VE
Bir Zaman Sonra Bir Ayrılık Vakti Neden? Niçin? Niye?

Veda Vakti o zamansa sevgili

Git gidebildiğin kadar uzaklara,kim avuçlarını tutarsa tutsun benim yerime,kimin gözüne o kadar ihtişamlı bakarsan bak o zaman,ve ilk kez kendime bu kadar samimiyken sana seslenmenin başka yolu yok aslında,her şekilde bekleyişte yok artık seni,ben ki uslanmaz yüreğime her gece seni anlatmaktan sıkılmazken senin gözü kapalı çıkıp gidişin,süre gelen mutluluğumu bi çırpıda silip atman yetti aslında,ve şimdi ben sana seslenmek istiyorum eğer yüreğinin en ucra köşesinde benden bi parça varsa,bırak artık huzura kavuşsun ve senin dediğin gibi

BENİ UNUT ARTIK..

Alt