La Casa de Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı

Browser

Moderator
Moderator
Katılım
3 Mar 2020
Mesajlar
340
Tepkime puanı
677
Puanları
0
Yaş
36
Konum
Rize
Cinsiyet
Erkek
La Casa de Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı


la-casa-de-papel-part-4.jpg


Netflix‘in en çok izlenen dizilerinden La Casa de Papel yeni tanıtım fragmanı ile izleyicinin karşısında. Popüler dizinin 4. sezonu uzun zamandır merakla bekleniyor. Diziye olan yoğun ilgi her sezonda gittikçe artıyor. Yeni fragmanın yayınlanması ile geri sayım başlamış oldu. Peki La Casa de Papel 4. sezonu ne zaman başlayacak?

La Casa de Papel, ilk sezonları ile hem ülkemizde hem dünyada büyük ses getirdiği gibi geniş izleyici kitlesine sahip. Öyle ki dizinin 3. sezonu ilk ay 44 milyon hane tarafından izlendi.

La Casa de Papel önümüzdeki ay 4. sezonu ile Netflix’te ekranlara dönecek. Popüler dizinin önümüzdeki ay yayınlanacak yeni sezonunda Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo) gibi isimler yer alacak.

La Casa de Papel ne zaman başlayacak?

la-casa-de-papel-4-sezon-ne-zaman-baslayacak.jpg


İkinci sezonda ölmüş olsa da 3. sezonda da oynayan Berlin karakterine hayat veren Pedro Alonso ve yine aynı sezonun sonunda vurulan Nairobi karakterine hayat veren Alba Flores de 4. sezonun kadrosunda yer alacak.

La Casa de Papel’in 4. sezonu 3 Nisan’da izleyici ile Netflix’te buluşacak.

La Casa de Papel 4. sezon fragmanı:


 
Üst
Alt