kişilere değil evrene şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meczup

New member
HanımZade
evet, kanal büyüsün ve gelişsin diye başta @EUPHRAT olmak üzere hemen herkes, tüm y..... insanları toplayıp onun bunun tribini terbiyesizliğini çektirdiniz sohbetine şahit ettiniz. mevsim'i sevdiğim için umursamadım neyse zaman geçti kanal genelinde edilen b....n muhabbetten gına geldi. Sohbet sitelerinde ben böyle seviyesizlik büyük büyük sunucularda da görmedim, adaleti ismi gibi savunduğunu söyleyen @Absnthe sende koskoca bi HİÇ'Sin unutma. umarım bu yazımı silmezsiniz çünkü sadece burada olmayacak size yadigar bırakıyorum kendiniz gibi karaktersiz mekanınızda mutluluklar. Yalnız çok ilerleyemeyeceksiniz.. Sürüler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ParSs

New member
Kullanıcı
meczubum ınsanlar hatalı olabılır ama gormemek lazım. Bazen Sen sınırlı ınsansın anloyrom ama sakınlık onemlı arkadasım

Ekli dosyalar

• Cool Text - ParSs 253046637887224.jpg
    Cool Text - ParSs 253046637887224.jpg
    18.1 KB · Görüntüleme: 169

meczup

New member
HanımZade
sakinlik haksızlığa susmaksa evet sakin olamıyorum kusura bakmayın.

Gizem

kill the negativity before it kills you
HanımZade
Sen bizim aramızda olmayı hak etmiyorsun. Yerin yok zaten bu şekilde. Şahsıma ne dersen de ama benim arkadaşlarıma bu tarz da konuşamazsın. Şaşırtmadın yine.

Absnthe

www.Mevsim.Org
Kullanıcı
Web sitesi
www.mevsim.org
Buyur HERŞEYİ Söyleyebilirsin. Lakin Hakaret Etme Cüretin Senin ZAyif Kişiliginden geliyor. KAldiki Sen Kimsinki Burasi İlerlemicek Diyorsun ? Yahu Sen Yokken Biz Vardik.
Herneyse Kapimiz Herkese Acik Herkes Hakeddigi Şekilde Karşilik Görücek.Senin Adina üzülüyorum. Bir Öfkeyle Ortaligi velveleye Vermişsin. Yazik
Bura ile İşin Bittiyse , yok hala Karalicam diyorsan Buyur. Yoksa Forumu Karamsar Cümlelerinle Zehirleme. Yolun Acik Olsun.

CcNarNia

New member
Kullanıcı

Gizem

kill the negativity before it kills you
HanımZade
@Absnthe senden ricam yazısı kalsın ama şu seviyesiz argo sözcüklerini minik yıldızlarla sansürler misin?

Absnthe

www.Mevsim.Org
Kullanıcı
Web sitesi
www.mevsim.org
Konu Kapatilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt