- Katılım
- 27 Ağu 2016
- Mesajlar
- 393
- Tepkime puanı
- 24
- Puanları
- 0
- Cinsiyet
- Erkek
200 gr karabuğday
400 ml su
50 gr zeytinyağı
1 adet ekşi elma
1 adet havuç
50 gr fındık
2 çorba kaşığı nar ekşisi
4-5 adet taze soğan
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Karabuğdayları iyice yıkayıp su ile birlikte pişirin. 20 dakika sonra sularını süzün. Geniş servis tabağının içine alın. İçine 1 adet havuç, 1 adet elma rendeleyin. Hafifçe ufaltılmış fındıkları ekleyin.
Taze soğanları ince ince kıyın ,maydanozları kıyın ve hepsini nar ekşisi ,zeytinyağı ve tuz-biber karıştırın ılık servis yapın.
400 ml su
50 gr zeytinyağı
1 adet ekşi elma
1 adet havuç
50 gr fındık
2 çorba kaşığı nar ekşisi
4-5 adet taze soğan
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Karabuğdayları iyice yıkayıp su ile birlikte pişirin. 20 dakika sonra sularını süzün. Geniş servis tabağının içine alın. İçine 1 adet havuç, 1 adet elma rendeleyin. Hafifçe ufaltılmış fındıkları ekleyin.
Taze soğanları ince ince kıyın ,maydanozları kıyın ve hepsini nar ekşisi ,zeytinyağı ve tuz-biber karıştırın ılık servis yapın.