Kaliteli Chat platformu

M

Me`va

Guest
Nehir.org Sohbet Odaları sohbetin ve sohbetcinin ayrımsız buluştuğu tek chat adresidir. Nehir sohbet odaların da yok yok chat oyun sohbet odaları radyo 7/24 müzik her kesim her ırk millet mesebi birarada tutan Www.nehir.org wep adresine tıkladığınızda karsınıza sohbete baglan cıkıcak bir nik secip sizlerden sohbetin ayrıcalıkların dan yararlana bilirsiniz. Hoş sohbet İcin sohbetin sıcaklıgına hasret kaldıysanız haydi. Sizleride bekliyoruz..
 
M

Me`va

Guest
Chat Gen tr





2020 En İyi Çıkış Yakalayan Sitesi Chat Gen Tr Sohbet odaları

Chat Odalarında zaman geçirmek her ne kadar belirli bir kesim için zaman kaybı olsada bunun böyle olmadığını artık herkes tarafından bilinmekte.

Hayatın koşuşturmasından bıkıp insanlar tanışmak istediği insanları tek bir alanda ve vakit nakittir diyerek hızlıca sohbet edebilecekleri chat gen tr sitelerine veya sosyal ağ platformlarına giriş yapmak isterler.

Hem kullanışlı arayüz programları ile hemde anında giriş ve 7/24 kesintisiz sohbet etme imkanına sahip olabilirsiniz, tabi tüm bunları yaparken hiçbir ücret ödemeden keyifli zaman geçrebilirsiniz.





Chat Gen Tr İslami Sohbet Odaları


islami sohbet odaları olarak, insanların inançlarını dilediği gibi ister inansın ister inanmasın ama mutlaka özgürce fikirlerini beyan edebilecekleri bir dini sohbet platformları beklentileri olmuştur.

Mevsim Dini sohbet platformu olarak dünyadaki tüm inanç ve dini rütüellere saygı gösterdiğini söylemek isteriz.

Türkiye’de yaşayan insanların %99 islam dinini benimseyerek müslüman toplumun gereğini yapmaktadır, bu yüzdende siz değerli müslüman kardeşlerimize islam dini’nin bilinmeyenlerini veya bildiklerinizi taze tutmak adına yapılan dini sohbet ve vaaz’ları dinlemenizi tavsiye ederim.





Mobil Chat Uygulamaları İndirin


Bir Chat platformu düşünün ki hergün ama her gün kullanıcı toplamak için canla başla mücadele edip günün hemen hemen tüm saatini bilgisayar başında makale yazarak ve yazdığı makalelerini belirli forumlarda tanıtarak, kimsenin emeğine veya sohbet odalarına karışmadan google üzerinden kullanıcı kitlesini oluşturmaya çalışması herkese örnek olabilecek şekilde çalışmalar yapmakta, evet mobil sohbet odaları uzun bir süredir sohbet platformlarında hizmetlerini sürdürmektedir ve böylede devam edecektir.





Etiketler: chat gen tr
Bu yazı toplamda 288 kişi tarafından görüntülendi.

2 Yorumlar
  1. 598aed038d3230e03bc13e65e79578ad

    TUGBA
    01/29/2019 AT 22:11
    Merhabalar ben yaklaşık 1 yıldır arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim mesim. Org a ve sana kadar hıcbır problem yaşamadım aksine çok mutlu ve keyifli saatler gecırıyırum sızlerede tavsiye ederim
    Cevapla
  2. a7f0718f6fc51ceb9572d15a4c9a8cc5

    BELMA
    02/29/2020 AT 01:44
    Chat sohbet odalarında huzur ile sohbet etmek isteyen huzurlu sohbete hasret kalan herkez her kesime kapılarını acmış emegi gecen herkese teşekkür ediyorum kolay gelsin.
    Cevapla
 
M

Me`va

Guest
Bizimmekan Com Şimdide Mevsim Org Sitesinde!
Sohbet odaları



Global olarak vede her türlü alanda düşüncelerini paylaşabileceğiniz, vede bunun yanında karşılık bulabileceğiniz tek adres şuan içinde bulunduğunuz chat platformudur. Dünyada gelişen ve gelişmekte olan tüm teknolojik devrimleri Teknoloji odaları içerisinde veya sohbet odaları içerisinde bilgi alışverişinde bulunabilir ve bununla beraber bu alanda bir çok fikir alışverişi uzman ekiplerimiz ve girişimci arkadaşlarımızla beraber yenilikçi düşüncelerle ileriye yönelik stratejiler geliştirebilirsiniz.

Makale başlığımıza bizimmekan com sohbet odaları başlamamızın temel sebebi siz değerli misafirlerimizi tek çatı altında geniş bir aile tabanı olarak siz değerli ziyaretçilerimize vede daha fazla kitlelere ulaşabilme imkanı sağlayabilmektir.

Bizimmekan Com Sohbet Odaları Tamamen Ücretsizdir.
Elbette chat platformu içerisine bir çok aktivite kanalları mevcuttur bunlardan bazılarına değinmek gerekirse #radyo müzik kanalımız aktif durumdadır sizinde dj yeteneğiniz vede dj olma isteğiniz varsa yılların verdiği tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde hiç yabancılık çekmeden yeteneğinizi sergileme imkanına sahip olabilirsiniz.

Bununla beraber siz değerli misafirlerimize özel olarak istediğiniz isimde bizimmekan com odası açabilme imkanına sahip olabilirsiniz bunun için yapmanız gereken şey #chanserv kanal yönetimi ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır, Chat platformları içerisinde olmazsa olmaz kanallardan biride #cinsel sohbet odalarıdır.

Bireylerin gizlilik hakkına saygı duyulan ortamların tercih edilmesi en temel haklardan bir tanesidir. Biz irc Sohbet platformu olarak bu alanda tüm haklarınızı teminat altına alıyoruz, her türlü cinsel kimliğinize saygı duyulacağından emin olabilirsiniz.

Tüm bu etkinlikleri yaparken mutlaka olması gereken odalardan bir tanesi #oyun odalarıdır, siz değerli misafirlerimize sekiz kategoriden daha fazla oyun oynama imkanı sağladığımızı söylemek isteriz.

Sunucu içerisinde yönetici olma yolunda ister aop ister kanal founderi isterseniz oper admin olmanın ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz benimde çorbada tuzum olsun istiyorsanız #sohbet kanal founderi ile görüşebilirsiniz. Web tabanlı sistem vede mobil sohbet alanları olarak neredeyse her kategoride sizlerle birlikteyiz yani kısacası elinizin hemen altındayız, anında lez sohbet odalarımıza bağlanabilir ve yeniliklere kapı aralayabilirsiniz.



Etiketler: bizimmekan.com
Bu yazı toplamda 5400 kişi tarafından görüntülendi.


  1. a7f0718f6fc51ceb9572d15a4c9a8cc5

    SERSERİ_KIZ
    05/05/2020 AT 01:35
    Bizim mekan tamda bura iicin yazılmış en güzel söz. Cok bizden cok samimi cok sıcak herseyin cogunu icine almıs her sohbetin yapıldığı Sohbetodaları olan. Bizim mekan da sizi bekliyor olucam..
 
M

Me`va

Guest
SanaL aLemin 1 numaraLi Radyosu MevSim' Fm de 7/24 kesintisiz yayin sizLer iLe.

Gun boyu oLsun gece oLsun Turkce Pop, Turkce SLow, Turk HaLk Muzigi, Karadeniz MuzikLeri, Siir ve karma yayin yapmakta oLan radyomuz yani kisaca her teLden her format'tan her diLden birbirinden guzeL parcaLar burada wWw.MevSim.Org sunucumuzun #Radyo odasinda MevSim'Fm de bu yayunLar kacmaz :)

Radyo dinLemek, romandan uyarLanmis bir fiLmi seyretmek yerine asiL kitabini okumak gibidir orijinaLidir muzigin bakin meseLa teLevizyon da oLsun youtube de oLsun kLip haLine getiriLmis bir muzik izLerken sadece goruntuLer odakLar.

Muzigi radyo da dinLemek hayaL gucunuzu caListirir, dusunnmenizi sagLar oysaki teLevizyon izLer iken bunu yapamazsiniz cunnku her birsey hazir oLarak sunuLuyor. Bir baskasinin hayaLi ortaya ne koymus ise onu izLeriz dus gucucumuze ambargo konuLmus gibi birde sunuLani aLiyoruz yani sadece izLiyoruz.

Eskiden teLevizyon yokken her birseyi radyo uzerinden dinLerLerdi dimi meseLa mikrofondan tiyatroLari dusunun sadece sesi duyariz geri kaLani ise sadece hayaL gucunu ustLenir. Sahneyi, dekoru o kurar, oyuncuLari o secer, insan sesini aLiriz ama yuzLerini bedenLerini, eLbiseLerini vs. hayaL gucunuz cizer.

Iste MevSim Fm radyomuzu dinler ikende kendimizi muzige kaptirdigimiz ann hayaL gucumuz devreye girer, ozeLLikLede o an yayinda sunum yapan Dicey arkadasimiz yayinda iken o ses efektLeri, kapi gicirtisi, ruzgar sesi, ayak sesi, telefon sesi klavye sesi, cay kasigi sesi :D cunku o anki Dicey kim biLir nerede hangi ortamda hangi kosuLLar aLtinda yayin yapiyor dimi :D hepsi o kadar guzeL ki dinlerken istediginiz dunyada oLabiLirsiniz, gozunuzde canLandirirsiniz vede o ortamin icine surukLenirsiniz.

Radyo dinLemek ozgurLuktur.

OzgurLugun kiymetini biLenler ise tuketen deiL ureten oLanLardir, muzige oLan sevgimizi ifade etmenin en guzeL yoLu ise emek vermektir.

VeLhasiLkeLam SevgiLi Dostlar, wWw.MevSim.Org sohbet pLatformumuzun MevSim Fm' in hem Turkiyeden hem avrupadan katiLan dev DiCey kadrosu iLe sizLere her teLden muzik soLeni sunmak için 7/24 yayin programLarinin aktif oldugu bir radyodur, istekLerinizi, mesajLarinizi cok rahatLik iLe duyurabiLeceginiz MevSim Fm kaLiteLi diCey' Leri dinLeyiciLerini bekLemektedir.
 
M

Me`va

Guest
Trchat Odaları Flört Aşk Sohbet 1 Arada


Aşk sohbet odaları


Chat odaları dediğimizde aklımıza ilk gelen şeylerden bir taneside resimli sohbet olarak bilinen kameralı arkadaşlık sistemi mevsim chat platformudur.

Trchat Her Yaşa Uygun Odaları ile Hizmetinizde


Günümüzde insanlar artık trchat platformlarında sadece yazışarak değil sesli sohbet veya kameralı chat etmek istiyor. Bu nedenle Mevsim Org Sohbet sunucuları olarak yepyeni bir yenilik getirerek görüntülü sohbet edebilecekleri bir uygulama geliştirdik.



Bu yeni uygulamamızdan ücretsiz bir şekilde faydalanmak istiyorsanız lütfen buraya tıklayınız.



Ayrıca bu uygulamanın içinde canlı radyo dinleyin ve görüntülü cinsel sohbet uygulamasından faydalanabilirsiniz.



İster mobil sohbet giriş olarak isterseniz web sohbet girişiniz olsun, siz yeterki sohbet etmek isteyin biz sohbet odaları yağınıza getiriyoruz.



Sohbet odaları 18 yaşını doldurmayanlar için uygun değildir ve giriş yapılması kesinlikle yasaktır.







Etiketler: trchat
Bu yazı toplamda 209 kişi tarafından görüntülendi.

Yorum Yok
  1. 3c98d39668631cbfd4aba10f80e10554

    ÖZNUR
    05/05/2020 AT 22:35 yorum
    Aşk bazen nerden nasıl cıkacagı belli olmayana aşk sohbet ederken bir zaman sonra eksik hissetmeye başlattıran aşk. O olmadan sohbetin bile tadı olmayan aşk. Aşk ını ayaran ama bulamayan aşk isteyen herkezin aşk odalarına bekliyorum ben aşkımı buldum. Onsuz sohbet bile hos gelmiyor onla sohbet daha sıcak daha güzel daha ucuk daha coskulu. Sizde gelin ve aşkınızı yaşayın.
 
M

Me`va

Guest
Hikayeler Tarzında Tanışma Ortamı; Craash Sohbet
Tek bir fotoğraf üzerinden hem eklediğiniz hikayeler hemde özgeçmişiniz üzerinden yeni insanlarla tanışma fırsatı sunan craash sohbet uygulaması yayın hayatına başlamıştır.

Uygulamaya ekleyeceğiniz birer saatlik ‘story’ hikayelerle yeni arkadaşlıklar edinerek craash ile sohbet edebilme imkanına sahip olun. Android ve IOS mağazalarında ücretsiz olarak indirdikten sonra kayıt olma veya form doldurma gibi zamanınızı alacak gereksiz detaylardan kurtulun.

Craash Sohbet Özellikleri;
Eklediğiniz Story ile kendinizi en kısa sürede tanıtarak sizi beğenen kişilerle anında ‘Craash’ sohbet olarak eşleşerek tanışma imkanını sağlayabilirsiniz.

En çok beğenilen özelliklerinden biri ise pofil bilgileri doldurma derdi olmadığı için kimse tarafından profilinize bakma derdine son ve ayrı temel kişisel bilgilerinize erişim olmayacak.

Craash Chat uygulaması içerisinde uygunsuz story’ler ekleyen veya sohbet gibi müstehcen içeren içerikler anında engellenerek uzaklaştırma alıyor.



Etiketler: craash sohbet
 
M

Me`va

Guest
Ücretsiz Canlı Sohbet
Samimi, sıcak ve seviyeli sohbetler ücretsiz sohbet odalarında yer almaktadır. Belli kurallar çerçevesinde sağlanan sohbet ortamında herkes dilediği konuda muhabbet edebilir. Sohbet odalarının kuruluş amacı insanların rahat sohbet edecekleri ortamlar sağlamaktadır. Son dönemlerde ise bu sohbet odaları farklı bir hal almıştır.

Teknolojinin gelişmesi ile insanlar birbirinden kopmaya başlamıştır. Böylece insanlar sohbet edecek ortamda bulamaz hale gelmiştir. Canlı sohbet odaları, ücretsiz sohbet odaları gibi ortamlar insanların bu ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Günümüzde bu odalar ile sohbetler bambaşka bir hal almıştır. Bilgi paylaşımı yapmak ya da bir konu danışmak için dahi bu ortamlarda yer alınmaya başlanmıştır.
Binlerce Kişinin Ziyaret Ettiği Ortamlar
Aynı anda birden fazla kişi ile sohbet imkanı ücretsiz canlı sohbet ortamlarında bulunur. Bu ortamda bireyler birbiri ile bilgi alışverişi yapar. İsteyen kişiler arasında geyik muhabbetler döner. Eğlence, sohbet ve arkadaşlık bu ortamın havasını yansıtır. Hedef olarak kendine eğlenceyi seçen kişiler doğru tercihte bulunmaktadır.

Ülkemizde her gün insanlar işe gider gelir. Fakat o iş yerinden biri ile oturup sohbet etme imkanı bulamaz. Aynı şekilde her gün aynı apartmanda karşı karşıya geldiğimiz insanlar ile de sohbet etme olanağımız olamayabilir. Sosyal olarak ortamlar ancak internet ortamından sağlanmaya başlamıştır. Sohbet siteleri de bu imkanı avantaja dönüştürür. İstediğiniz fiziksel görüntüye ve ruhsal yapıya sahip insan ile buradan tanışabilirsiniz.
Canlı Sohbet Ücreti Var Mı?
Sohbet siteleri genel olarak ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Bu sitelerde canlı sohbet ya da yetişkin sohbeti de ücretsiz olarak sağlanır. Ücretsiz sohbet için rumuz ile giriş yapılır. Sonrasında yapılan hiçbir sohbet için ücret talep edilmez. Kamera ile canlı olarak sohbet imkanı da buralarda bulunur.

Hiçbir koşulda ücret talep edilmez. Canlı sohbet odalarında istediğiniz şehirden insan ile konuşma imanınız bulunmaktadır. Seçenek olarak ister kendi şehrinizden ister diğer şehirlerden insanlar yer alır. Aynı şekilde istenen yaşta insan ile de görüşme sağlanır. Böylece kendi seçenekleriniz ile daha sınırlı sayıda görüşme imkanı oluşur. Bu da sohbetin daha hızlı şekilde ilerlemesini sağlar.
 
M

Me`va

Guest
Hoş Sohbet Odalarına Yolculuk

[OFFTOPIC]Keyifli hoş sohbet[/OFFTOPIC][OFFTOPIC]
İçinize Sevgi Dolacak Sıcak Hoş sohbet Odaları
İnternetin uzun ve ince yollarında gezinirken ayağıma takılan taşın hikmeti ile kış mevsimine ait bir internet sitesine rastladığımı gördüm .

Kafamı kaldırdığımda ise her mevsimi içinde bulunduran bir sohbet eli uzatıldığını gördüm. Evet evet bu mevsim.org chat platformuydu.

Tüm ezberleri unutturan, tüm cinsel sohbet odalarına nokta koyan bir siteydi bu.

Çünkü daha önce karşılaşmıştım bu site ile o yuzden biraz şaşırmış birazda heyecan içerisinde giriş yaparak, öyleki kapıda karşılama olan yegane chat sitelerden bir tanesidir.

İnsan kendini hiçte yabancı hissetmiyor ve kırk yıllık dost eşliğinde anında sohbet konusuna dahil olabilir ve düşüncelerinizi özgürce paylaşabileceğiniz bir ortam.[/OFFTOPIC]
 
M

Me`va

Guest
Sohbet odaları hakkında 10 inanılmaz gerçek


91/ 100SEO Score
Ücretsiz sohbet Odaları
Malesef bazı chat odalarında özellikle mirc tabanlı olan sohbet siteleri haksız yere kazanç sağlyarak bazı kullanıcıların parasını sömürmeye devam etmektedir. Oper admin yetkilendirme sistemi olarak adlandırlan mirc tabanlı administrator yetkisi chat yapmak için sitelere giren kullanıcıların üzerinde tabiri caiz ise tam bir gardiyan edasıyla sohbet kanallarında cirit atmaktadırlar. Bunun yanında sohbet odaları veya özel odalar olmak üzere sadece yetkilendirme değil kanal satış sistemi ile bu haksız kazanç devam etmektedir.



Cinsel sohbet Odaları
Dünyada ve Ülkemizde olduğu gibi cinsel sohbet odaları veya gabile chat yapmak isyenlerin, giriş yaptıkları siteler tehlikeli virüslerle karşı karşıya kaldıklarını ve kişisel bilgilerin çalınmasına kadar ilerleyen bu düzenlemeler insanların temel ihtiyacı olan cinsel sohbet ihtiyaçlarını bilen ve buna göre illegal faaliyetlerde bulunan siteler yer almaktadır, lütfen giriş yaptığınız siteler üzerinden mail adreslerinize gelen e-postalara tıklamadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederiz.



Mobil Sohbet Odaları
İnternetin yaygınlaşan ve hemen hemen her evde modem ağ kullanılan günümüzde insanlar bununda ötesine giderek artık sadece evlerde değil akıllı cep telefonları ile birlikte dünyayı cebinde taşıyarak mobil sohbet odalarına giriş yapıyor. Hal böyle oluncada bireylerin asosyal olma durumları ve yapılan araştırmalara göre yatmadan önce insanların %90 uykuya dalmadan mutlaka cep telefonlarını kontrol etme eğilimleri fazlasıyla artış göstermektedir. Bizleri bekleyen tehlike ise hayatımızı tamamen internet ve sosyal ağlar üzerinden yaşamaya başlamamız.



Canlı Arkadaşlık Sitesi
Bazı canlı sohbet siteleri insanlar yerine daha önce kayıt edilen video veya bot server kullanarak web sitelerine kullanıcı çekmek için insanları kandırma eğilimine girebiliyorlar. Lütfen değerli vaktinizi boş sitelere girerek değerlendirmek yerine daha keyif alabileceğiniz ve canlı sohbet olduğundan emin olduğunuz sitelerde zaman geçirmenizi öneririm.



Sesli sohbet Odaları
Chat odaları daha önce yazışarak ve görüntülü sohbet sistemleri vardı ama artık cep telefonları ile giriş yapılarak sesli sohbet etme imkanına sahip olabiliryorsunuz. Bu yüzdende bir çok değişik insanların aynı ortamda olabileceklerini unutmamalıyız. Kötü niyetli insanların özellikle bayanların sohbet ettikleri sitelerde daha fazla rastlandıkları ve bayanlara yönelik tehdit ve kötü bir duruma düşürme gibi bir takım girişimde bulunduklarını söylemek isterim.



+18 Chat Sitesi
Çocuklarımızı +18 sohbet odalarından lütfen uzak tutalım zira 18 yaşını doldurmayan yavrularımızın özellikle cinsel sohbet sitelerinde bilinçsizce bir takım hareketlerde bulunan ve çocuklar üzerinde bıraktıkları ruhsal bir takım sıkıntıların ileriki yaşlarda olumsuz bir biçimde karşılarına çıkacaktır. Bu yüzden çocuklarımızın internette dolaşırken ne tür sitelere girdiklerini kontrol edip cinsellik konusunda temel eğitim vermeliyiz. Aileler bu konuya mutlaka önem vermeleri gerektirmektedir.



Yetişkin Sohbet Odaları
Reşit yaşını dolduran insanların toplumsal ileşimden sıkılan ve hergün aynı insanlarla karşılaştıkları için farklı insanlarla tanışma ve sohbet etme ihtiyacı hissederler, bu yüzden yetişkin sohbet odalarında mantık içerisinde kendilerine en uygun sohbet sitesini ararlar, ama malesef chat alanında yetişkinlere özel bir sohbet sunucu olarak bilinen sadece mevsim.org yetişkin sohbet odalarıdır. Siz değerli yetişkinlerin farklı insanlarla tanışıp en güvenilir sohbet sitesinde zaman geçirmek isterseniz lütfen başka sitelerde boşuna zaman kaybı yaşamayın.



Geveze Sohbet Siteleri
Sohbet veya Chat alanında eğlence veya ücretsiz chat odaları olarak kullanıcı çekmek amacı ile birbirinden değişik yöntemlerle kullanıcıların eğlence isteklerini sömürmeye ve geveze sohbet odaları başlığı altında birçok virüs barındıran sitelere çekmektedirler. İnternette geveze sohbet etmek istemek tamaemn ücretsiz ve tamamen güvenilir olması gerekmektedir, aksi durumda lütfen bu tür sitelerden uzak durunuz. İnternet doğru kullanıldığı sürece verimli olabilir, yoksa tamamen bir zaman kaybına dönüşebilir.



Bizimmekan
sohbet Odaları Mevsim bizim mekan olarak tabir edilen sohbet odaları tabanlı chat programlarını virüs bulundurmayan mirc scprintlerini bu siteden indirebilirsiniz. Son zamanlarda chat kategorisinde ve birçok sohbet alanda bir çok rakibini geride bıraktığı bilinmektedir. Değerli ziyaretçilerimize önerebileceğimiz en uygun ve tamamen ücretsiz biçimde değerli zamanını geçirebileceğiniz bir chat platformudur. Mevsim sohbet yenilenen web arayüzü ile ziyaretçilerinin daha kolay ve daha keyifli sohbet edebilecekleri uygulamalar geliştirmektedir.



trsohbet
Türkiye’de hiçte yerli olmayan sohbet odalarının varlığından haberdar olmalısınız zira yabancı ülkelerden gelip başlık olarak trsohbet olarak kendilerini ifade eden sohbet odalarından uzak durmanızı tavsiye ederim, çünkü türk milletinin örf ve adetlerini sömürmek için girişimde bulunan bu tür siteleri deşifre edip yüce milletimizi kimsenin duygu sömürüsü adı altında kullanmalarına izin vermeyiz.



RuletChat
Rulet Chat Platformu olarak reklam yapıp belirli kullanıcı kitlesine ulaştıktan sonra ücret veya üyelik gerektiren sohbet sunuculardan’da uzak durmak gerekir, öncelikle alıştırmak için bedava sohbet olarak nitelendirelen chat sayfaları mutlak mertebe sonraları kullanıcıların alışmalarını sağladıktan sonra belirli ücret karşılığında sohbet girişleri sağlanmaktadır, lütfen chat odalarını bu tür yasa dışı illegal faaliyet yapan siteleri bize şikayet edebilirsiniz. irtibat için Ruletchat sitesine giriş yaparak #operhelp kanalına şikayetinizi belirtebilirsiniz.



Etiketler: sohbet odaları
Bu yazı toplamda 809 kişi tarafından görüntülendi.

10 Yorumlar
  1. 7a40f9060019bd43c800127fe138c784

    ABSNTHE
    01/26/2019 AT 23:35
    Mevsim.org & forum.mevsim.org Sitesine Hoşgeldiniz, Siz Sevgili Dostlarimizi Mevsim Ailesinde Agirlamaktan Mutluluk Duyariz..
    Samimi Sohbet’in Adresi Mevsim.org Bütün Sevdiklerimizi bekliyoruz
    Cevapla
  2. 9732ffb6df588845329fd8ec1fb40ab9

    EBRULİ
    01/27/2019 AT 21:36
    Merhabalar Mevsim Ailesi ßende Araniza Yeni Katildim , eglenceli ve samimi Muhabbetlerimizin Devamini diliyorum. teşekkürler
    Cevapla
  3. f639e1abed85a6fdc9c605b4e664ceba

    DERTLİ
    01/28/2019 AT 14:15
    Sohbet odalarının en güzel sitelerinden birini yapmışsınız Harika tasarım olmuş bundan sonra bu sitede mevsim chat yapılır
    Cevapla
  4. 02a960557695f11eae09db428b2cc31f

    JUDEL
    01/30/2019 AT 00:19
    mevsim.org , kaliteli seviyeli ve eğlenceli sohbetin tek adresi olma özelliğini yıllardır sürdürmüş her yönden harika bir chat sitesi olması dışında eşsiz bir aile ortamı . Herkesi ailemize dahil olmaya davet ediyoruz. Makale de gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
    Cevapla
  5. 324b76f1b97c4ec24f02a430c5e04f18

    SİMQE
    01/30/2019 AT 00:21
    Sohbetin en guzel yeri,seviyeli bir yer sohbet diyosaniz en doğru adres mevsim.org..Emeği gecen tüm mevsim ailesine teşekkür ederim.
    Cevapla
  6. adda4a7bd7ce48ba33947d8a51a17182

    AGRASİG
    01/30/2019 AT 01:11
    Mrb ben sunucu sohnet odalari nedir bilmezdim burda herseyi ogrendim arkadasligi ozlemeyi dostlugu yeri geldi aglarken burda guldum yeri geldi aci cekerken burda yayin yaptim benim icin vaz gecilmez tek yer burasi emegi gecen herkeze cok tsk ediyorum. Nikimi yazmicam agrasif dicem bazilari oyle anarmis beni :d onlar icin buda :):) yazdiklarimdan cikartir beni taniyan arkadas ve dostlar 2 yil aci tatli var yok burdayim olmaya da devam edicem tek yapmaniz gereken nick ucretsiz nick alip sohbete katilmak. Bekliyoruz oyun eglence sohbet chat radyo canli muzik isstekler daha ne olsun cayini alan gelsin.
    Cevapla
  7. 403fad645ec4595a396ab8b24f63b47b

    79MİLYONUN TEK ASKI DİCEY
    01/30/2019 AT 10:39
    ne yorum yapsam bilemedmki hatrını kıramayacağım değerli bir kardesim yorum yapmanı bekliyoruz demiş yapmasam olmaz ama gercekten ne denir bilemiyorum keşke bazı şeyler göründüğü gibi olsa yüreğinde samimiyet olan birilerine herzman denk gelebileceginiz bir site burası sadece bunu diyebilirim ozellikle isim yazmıyorum atladığım biri olursa kırılmasın diye ama bendeki yerleri degerli olan bir kaç arkadaşımki kendilrini biliyolardır onların güzel hatrına selam olsun topunuza .:)
    Cevapla
  8. 35fba3c790599d44d47868a096cec401

    ASİYE
    01/30/2019 AT 20:29
    Mevsim. Org ailesi harika bir ortam var eğlenceli seviyeli uzun süren dostluklar barındırmaktadır
    Her sohbeti ayrı güzel her geleni keyifle mutlulukla karşılanan yerdir Mevsim. Org yetkili yetkisiz User hiç farketmez bizim için önce sevgi saygı güven sonra da insanlık önemli aile olmak en güzeli tüm bunlar güzel sohbet ile başlar güzel insanlıklar ile başlar veeee bütün bunlar hepsi Mevsim. Org ailesinde var herkesi bekleriz tüm sevdiklerimizi bekleriz her zaman saygılarımla……
    Cevapla
  9. 35fba3c790599d44d47868a096cec401

    ASİYE
    01/30/2019 AT 20:43
    Öncelikle selam lar mevsim org ailesi harika ortamı var mutlu bir aile gibi huzurlu keyifli eğlence li yer Mevsim org öncelikle sevgi saygı güven sonra da insanlık önemli bunlar olursa hep bir aile gibi oluyor insanlar sanal deyip geçmeyin herkes başka yerden
    Katılıyor r yerde buluşur bunun adı Mevsim org ailesi insan sevdiklerinin yanında olursa hatır değer bildiğin arkadaşlar varsa aile gibi oluruz saygılarımla herkesi Mevsim org ailesine bekliyoruz
    Cevapla
  10. 0505b26d82724ff64fd2b117bb48044e

    SOHBET
    05/04/2020 AT 22:01
    tesekkürler
    Cevapla
 
M

Me`va

Guest
Sohbet odaları hakkında 10 inanılmaz gerçek


91/ 100SEO Score
Ücretsiz sohbet Odaları
Malesef bazı chat odalarında özellikle mirc tabanlı olan sohbet siteleri haksız yere kazanç sağlyarak bazı kullanıcıların parasını sömürmeye devam etmektedir. Oper admin yetkilendirme sistemi olarak adlandırlan mirc tabanlı administrator yetkisi chat yapmak için sitelere giren kullanıcıların üzerinde tabiri caiz ise tam bir gardiyan edasıyla sohbet kanallarında cirit atmaktadırlar. Bunun yanında sohbet odaları veya özel odalar olmak üzere sadece yetkilendirme değil kanal satış sistemi ile bu haksız kazanç devam etmektedir.



Cinsel sohbet Odaları
Dünyada ve Ülkemizde olduğu gibi cinsel sohbet odaları veya gabile chat yapmak isyenlerin, giriş yaptıkları siteler tehlikeli virüslerle karşı karşıya kaldıklarını ve kişisel bilgilerin çalınmasına kadar ilerleyen bu düzenlemeler insanların temel ihtiyacı olan cinsel sohbet ihtiyaçlarını bilen ve buna göre illegal faaliyetlerde bulunan siteler yer almaktadır, lütfen giriş yaptığınız siteler üzerinden mail adreslerinize gelen e-postalara tıklamadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederiz.



Mobil Sohbet Odaları
İnternetin yaygınlaşan ve hemen hemen her evde modem ağ kullanılan günümüzde insanlar bununda ötesine giderek artık sadece evlerde değil akıllı cep telefonları ile birlikte dünyayı cebinde taşıyarak mobil sohbet odalarına giriş yapıyor. Hal böyle oluncada bireylerin asosyal olma durumları ve yapılan araştırmalara göre yatmadan önce insanların %90 uykuya dalmadan mutlaka cep telefonlarını kontrol etme eğilimleri fazlasıyla artış göstermektedir. Bizleri bekleyen tehlike ise hayatımızı tamamen internet ve sosyal ağlar üzerinden yaşamaya başlamamız.



Canlı Arkadaşlık Sitesi
Bazı canlı sohbet siteleri insanlar yerine daha önce kayıt edilen video veya bot server kullanarak web sitelerine kullanıcı çekmek için insanları kandırma eğilimine girebiliyorlar. Lütfen değerli vaktinizi boş sitelere girerek değerlendirmek yerine daha keyif alabileceğiniz ve canlı sohbet olduğundan emin olduğunuz sitelerde zaman geçirmenizi öneririm.



Sesli sohbet Odaları
Chat odaları daha önce yazışarak ve görüntülü sohbet sistemleri vardı ama artık cep telefonları ile giriş yapılarak sesli sohbet etme imkanına sahip olabiliryorsunuz. Bu yüzdende bir çok değişik insanların aynı ortamda olabileceklerini unutmamalıyız. Kötü niyetli insanların özellikle bayanların sohbet ettikleri sitelerde daha fazla rastlandıkları ve bayanlara yönelik tehdit ve kötü bir duruma düşürme gibi bir takım girişimde bulunduklarını söylemek isterim.



+18 Chat Sitesi
Çocuklarımızı +18 sohbet odalarından lütfen uzak tutalım zira 18 yaşını doldurmayan yavrularımızın özellikle cinsel sohbet sitelerinde bilinçsizce bir takım hareketlerde bulunan ve çocuklar üzerinde bıraktıkları ruhsal bir takım sıkıntıların ileriki yaşlarda olumsuz bir biçimde karşılarına çıkacaktır. Bu yüzden çocuklarımızın internette dolaşırken ne tür sitelere girdiklerini kontrol edip cinsellik konusunda temel eğitim vermeliyiz. Aileler bu konuya mutlaka önem vermeleri gerektirmektedir.



Yetişkin Sohbet Odaları
Reşit yaşını dolduran insanların toplumsal ileşimden sıkılan ve hergün aynı insanlarla karşılaştıkları için farklı insanlarla tanışma ve sohbet etme ihtiyacı hissederler, bu yüzden yetişkin sohbet odalarında mantık içerisinde kendilerine en uygun sohbet sitesini ararlar, ama malesef chat alanında yetişkinlere özel bir sohbet sunucu olarak bilinen sadece mevsim.org yetişkin sohbet odalarıdır. Siz değerli yetişkinlerin farklı insanlarla tanışıp en güvenilir sohbet sitesinde zaman geçirmek isterseniz lütfen başka sitelerde boşuna zaman kaybı yaşamayın.



Geveze Sohbet Siteleri
Sohbet veya Chat alanında eğlence veya ücretsiz chat odaları olarak kullanıcı çekmek amacı ile birbirinden değişik yöntemlerle kullanıcıların eğlence isteklerini sömürmeye ve geveze sohbet odaları başlığı altında birçok virüs barındıran sitelere çekmektedirler. İnternette geveze sohbet etmek istemek tamaemn ücretsiz ve tamamen güvenilir olması gerekmektedir, aksi durumda lütfen bu tür sitelerden uzak durunuz. İnternet doğru kullanıldığı sürece verimli olabilir, yoksa tamamen bir zaman kaybına dönüşebilir.



Bizimmekan
sohbet Odaları Mevsim bizim mekan olarak tabir edilen sohbet odaları tabanlı chat programlarını virüs bulundurmayan mirc scprintlerini bu siteden indirebilirsiniz. Son zamanlarda chat kategorisinde ve birçok sohbet alanda bir çok rakibini geride bıraktığı bilinmektedir. Değerli ziyaretçilerimize önerebileceğimiz en uygun ve tamamen ücretsiz biçimde değerli zamanını geçirebileceğiniz bir chat platformudur. Mevsim sohbet yenilenen web arayüzü ile ziyaretçilerinin daha kolay ve daha keyifli sohbet edebilecekleri uygulamalar geliştirmektedir.



trsohbet
Türkiye’de hiçte yerli olmayan sohbet odalarının varlığından haberdar olmalısınız zira yabancı ülkelerden gelip başlık olarak trsohbet olarak kendilerini ifade eden sohbet odalarından uzak durmanızı tavsiye ederim, çünkü türk milletinin örf ve adetlerini sömürmek için girişimde bulunan bu tür siteleri deşifre edip yüce milletimizi kimsenin duygu sömürüsü adı altında kullanmalarına izin vermeyiz.



RuletChat
Rulet Chat Platformu olarak reklam yapıp belirli kullanıcı kitlesine ulaştıktan sonra ücret veya üyelik gerektiren sohbet sunuculardan’da uzak durmak gerekir, öncelikle alıştırmak için bedava sohbet olarak nitelendirelen chat sayfaları mutlak mertebe sonraları kullanıcıların alışmalarını sağladıktan sonra belirli ücret karşılığında sohbet girişleri sağlanmaktadır, lütfen chat odalarını bu tür yasa dışı illegal faaliyet yapan siteleri bize şikayet edebilirsiniz. irtibat için Ruletchat sitesine giriş yaparak #operhelp kanalına şikayetinizi belirtebilirsiniz
 

Me`Va

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
15 Eyl 2017
Mesajlar
3,722
Tepkime puanı
4,840
Puanları
113
Yaş
35
Konum
Sevgiyle bakan gözler in..
Cinsiyet
Kadın
İnsanlar bazen öyle bir ana gelir ki bos bos sohbet etmeyi keyif cıkarmaya dileğince konusmaya hasret özlem kalmışlardır cevre dış etkenler o ne der bu ne der sus gelin kısmı fazla konusma kız kısmı fazla konusmaz artık ruha isler bu sözler icine kapanır insan dışarıya kapatır kendini sohbet etmez pek öyle anlar olur ki konuscak yabancıda olsa biri olsada sohbet etsek der..
İşte tam bu esnada sohbet odaları ile hizmet veren mevsim.org bunu size fazlasıyla sunuyor her kesim din ırk mesep bir arada ortak alanda sohbet etip derlesiyor dileyen iki kii arasında kalıcak özel konusma dertlesmeler yapar dertleşirler birde buna hic bir ücret ödemeden kayıtsız bir nik secip yapa bilirler. Kim ne arıyorsa aradıgı burda.
images (31).jpeg
 
Üst
Alt