Nice mutlu yaşlara...mevsim.org ailesinin en değerli bireylerinden olan @Eda prensesimiz...
Sevdiklerinle birlikte; her daim sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşamın olsun.
İyi ki doğdun ve iyi ki tanıdık seni.
Haydi '
yaşamının geri kalanında, bugün güzelliklerin başlangıcı olsun:*
Degerlim hasretle m 7 iklimin eşsiz kokusu iyiki varsın seviliyorsun :*mevsim.org ailesinin en değerli bireylerinden olan @Eda prensesimiz...
Sevdiklerinle birlikte; her daim sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşamın olsun.
İyi ki doğdun ve iyi ki tanıdık seni.
Haydi '
yaşamının geri kalanında, bugün güzelliklerin başlangıcı olsun:*
Sare mm meleğim çok sagol seni seviyorum kraliçem :*@Eda cımm Bebeğim Dogum Günün Kutlu Olsun Musmutlu Yıllara Canım Benim :**
Tesekkür ederim Ahmet dilediğiniz güzel dileklerde sizi bulması dileğimlenice sağlıklı güzel yıllara...
Minik prensesim sagol güzelim okyanuslar kadar seviyorum seni inci tanem :*
Tesekkür ederim mirAcLe en güzel dileklerimdesiniz :*Nice mutlu yaşlara...
eSmiRa mm çok sagol dünya güzelim güzel tüm dileklerin bizi bulması dileğimle seviliyorsun canimmm :**Canım £da`m i¥i ki doğdun.Sağlık, başarı,aŞk,mutLuLuk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninLe oLsun.Nice MutLu SeneLere diLeRim.. : )
Absnthe tesekkür ederim üstadım hep birlikte mutlu olmak dileğiyleEda Sultan İyiki Dogdun , İyiki varsin Nice Mutlu Seneler Dilerim![]()
Tesekkürler Radioactive sizlerde iyiki varsınız iyiki tanimişim siziİyi ki doğdun Eda. Uzun ömürler dilerim.
rica ederm sizleri bulmasıda bizleri bulmuş kadar bizleri menun ve bahtiyar eder zatillaerinize iman dolu vatan askıyla yana yürekler nasip etsin rabbim ve bir ömür saglıklı huzurlu mutlu mesud yaşayanız efendimTesekkür ederim Ahmet dilediğiniz güzel dileklerde sizi bulması dileğimle![]()