İşte sakatların son durumu! Denayer, Serdar, Tolga, Latovlevici...

SoLo

New member
Kullanıcı
Katılım
13 Haz 2017
Mesajlar
19
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek


Galatasaray Futbol Takımı oyuncularından Jason Denayer, Tolga Ciğerci, Iasmin Latovlevici ve Serdar Aziz’in sağlık durumları hakkındaki açıklama şu şekildedir:

Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi yapılan son antrenman esnasında girdiği bir ikili mücadele sonrası kalçada ve kasıkta gerilme hissettiği için tedbir amaçlı olarak maç kadrosunda yer almayan Jason Denayer’in tedavisine devam edildi.
Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesindeki ısınmada sağ alt arka adalesinde çekme oluştuğu için riske edilmeyerek maç kadrosundan çıkarılan ve bugünü fizyoterapistler eşliğinde aktif dinlenme ile geçiren Tolga Ciğerci’nin durumu yarın yapılacak MR tetkiklerinin ardından belli olacak.
Aytemiz Alanyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ dizinde esneme oluşan ve tedavisine başlanan Iasmin Latovlevici’nin durumu yarın yapılacak MR tetkiklerinin ardından netleşecek.
Aynı karşılaşmada yüzüne aldığı dirsek darbesi sonucunda yüz kemiklerinde kırık oluşan Serdar Aziz’in tedavi planı, yarın yapılacak olan ileri tetkiklerin ardından oluşturulacak.

Analiz:
1- Tolga CİĞERCİ dünkü skor ve Yasin'in performansına rağmen, Beşiktaş deplasmanına yetiştirilmelidir. Fakat yedek soyundurulmalıdır. Gomis'in yanında ilk 11'de Feghouli ve Rodrigeuz'e kanatlarda ihtiyacımız var.
2- Iasmin Latovlevici Beşiktaş maçında kesinlikle dinlendirilmelidir. Quaresma karşısında refleksleri kuvvetli, hızlı ve bir o kadar ofansif anlamda yetenekli olan Linnes'e ihtiyacımız var ve kesinlikle ilk 11'de başlamalıdır!
3- Serdar Aziz şu anki performanslar açısında değerlendirilince Maicon için en doğru partnerdir. Gerekirse maske ile çıkmalıdır sahaya.
 

Absnthe

www.Mevsim.Org
Kullanıcı
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,891
Tepkime puanı
2,961
Puanları
0
Web sitesi
www.mevsim.org
Cinsiyet
Erkek
Bilgi İcin Teşekkürler :)
 

SoLo

New member
Kullanıcı
Katılım
13 Haz 2017
Mesajlar
19
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek
Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, sakat oyuncuların durumlarını paylaştı:
Tolga Ciğerci: 3-4 hafta yok.
Iasmin Latovlevici: 3-4 hafta yok.
Jason Denayer: Düz koşulara başladı, hafta içi takımla çalışacak.
Serdar Aziz: Özel maskeyle oynayacak. (Beşiktaş maçında yer almak için ameliyat olmak istemedi, helal sana aslanım benim.)

Tolga'nın 3-4 hafta olmaması kötü, fakat bu kadro değişikliğine olumlu etki yapacaktır, buna inanıyorum. Nihayet iki kanatta da etkin olarak çıkacağız derbiye. (Feghouli-Rodrigeuz ikilisiyle inşallah)
 
Üst
Alt