Feminist kadınlar olur da erkek neden olmasın, yaşasın erkek egemonyası :d
Valla kadınlar bu konuda bizden acımasız ne yazık ki, biraz bencillik bazen iyidir :dçok kotusunuz scream ve futbolcu :/ kinadim sizi bence Eşit olmalı Demokrasiden yanayım
Valla kadınlar bu konuda bizden acımasız ne yazık ki, biraz bencillik bazen iyidir :d
10 tane den 1 çıkar bayanlarda, halbuki erkekler öyle değildir, merhametlidir, vicdanlıdır, :dGenelleme yanliş çoğu aklı başinda bayan şekil" ben" gibi Eşit diycektir
Bunu derken bile, içinizden elimize bi geçseniz gününüzü görürsün edası var :dNe kadının ne erkeğin elinde olmalı. Ortak kararlar alınmalı nokta
Sizin düşündüğünüz gibi bir düşünceye sahip olsaydım direkt kadın yazardım. Saglıklı bir iliski veya evlilik istiyor isek "ben" diye birşey yoktur "BİZ " vardır.Bunu derken bile, içinizden elimize bi geçseniz gününüzü görürsün edası var :d
Buna biz hayaller ve hayatlar diyoruz :dSizin düşündüğünüz gibi bir düşünceye sahip olsaydım direkt kadın yazardım. Saglıklı bir iliski veya evlilik istiyor isek "ben" diye birşey yoktur "BİZ " vardır.
Sizin hayaliniz paris gercekleriniz sulukule ise yapıcak birsey yokBuna biz hayaller ve hayatlar diyoruz :d
Pariste sulukule misali yaşayanlardan olmaktansa, sulukule de paris hayatı yaşarım. Gerçekler her zaman acı gelse de, galip gelen bu olacaktırSizin hayaliniz paris gercekleriniz sulukule ise yapıcak birsey yok
Mantık şart diyorum .Pariste sulukule misali yaşayanlardan olmaktansa, sulukule de paris hayatı yaşarım. Gerçekler her zaman acı gelse de, galip gelen bu olacaktır
Yaşadığınız hayata göre benim, yaşadığım hayata göre sizin...Mantık şart diyorum .
Tamam ozaman sildimHerkes kendi fikrini beyan etti. Ortada bir tartısma söz konusu değil.Kolay gelsin ;d