Instagram’daki Gizli Profilleri Gösteren Bir Web Sitesi Ortaya Çıktı

BaRoN

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
2 Haz 2019
Mesajlar
3,417
Tepkime puanı
6,365
Puanları
113
Yaş
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
[KRSAG=https://img.mevsim.org/images/2020/09/13/75acab2fe5cd421c5d9d1c91ae73d3ff1283bacc.jpg][/KRSAG]
Yeni keşfedilen Postegro isimli bir uygulama, Instagram'da hesabı gizli olan kullanıcıların profillerini görüntülemenize şans tanıyor. Ancak uygulama her zaman %100 çalışmıyor.

Bugüne kadar merak ettiğiniz kişilerin Instagram profillerine girmeye çalışmış ancak hesaplarının gizli olduğu gerçeğiyle yüzleşmişseniz, geliştirilen yeni bir uygulama size bu fırsatı tanıyabilme şansına sahip. Postegro isimli bu uygulamayı isterseniz telefonunuza kurabilir isterseniz de internet tarayıcınızdan kullanabilirsiniz.
Öncelikle yazımıza başlamadan bu uygulamanın Instagram hesabınıza dair bir tehlike oluşturup oluşturmadığı hakkında bir kesinlik olmadığını, uygulamanın Instagram'ın politikalarına karşı bir uygulama olduğunu hatırlatmak isteriz. Dolayısıyla uygulamayı kullanıp kullanmamak tamamen sizin sorumluluğunuza kalmış bir şey.
Uygulamayı kullanmak size kalmış
Postegro isimli bu uygulamayı kullanmak için internet sitesine giderek APK dosyasını indirip uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz. Ancak üçüncü parti uygulamalara güvenmiyorsanız, uygulamanın tarayıcı versiyonundan da yararlanabilirsiniz. Yine de bu uygulamanın sizin hangi bilgilerinizi topladığına dair bir açıklama bulunmuyor.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sizden Instagram hesabınıza giriş yapmanızı isteyecektir. Burada dilediğiniz Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra -kendi hesabınızdan girmemenizi tavsiye ederiz- açılan menüde arama kısmına profili normalde kilitli olan kişileri aratabilirsiniz.
2d4eea4acaaf6d4cf162131694994fcf8fb43184.jpg

Karşınıza çıkan sonuçlar, Instagram kullanıcılarının ta kendisi olacaktır. Yalnız uygulamada her profilin gösterilme garantisi bulunmuyor. Bazı kilitli profiller başarılı bir şekilde gösterilirken diğerlerini göstermeye çalışırken bir hatayla karşılaşabilirsiniz. O hata da yukarıdaki görülen tarzda bir hata olabilir.

Uygulama hakkında herhangi bir bilgimiz olmadığını, kullanıp kullanmamanın tamamen sizin kararınızda olduğunu tekrar belirtmekte fayda var. Bununla birlikte bu uygulama muhtemelen yakın bir tarihte Instagram tarafından da bir müdahele görecektir. Ayrıca uygulamayı kullandığınız takdirde hesaplarınızın ve takip ettiklerinizin hesaplarının ne derece güvenli olacağı konusunda da hiçbir garanti mevcut değil. Bu nedenle uygulamayı kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuza kalmış durumda.
 

lalala

Moderator
Moderator
Katılım
9 May 2019
Mesajlar
833
Tepkime puanı
877
Puanları
0
Yaş
35
Cinsiyet
Kadın
faydalı bilgilendirme, teşekkürler @BaRoN
 
Üst
Alt