İlk Fragmanı Yayınlanan Black Myth: Wu Kong İnterneti Sallamayı Başardı

BaRoN

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
2 Haz 2019
Mesajlar
3,417
Tepkime puanı
6,365
Puanları
113
Yaş
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
Adını çok az duyduğumuz bir geliştirici stüdyo tarafından geliştirilen Black Myth: Wu Kong, bugün ilk fragmanına kavuştu. Aynı zamanda oynanış fragmanı olan fragman, kısa sürede yüz binlerce kişinin ilgisini çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz gün ilk fragmanı yayınlanan bir oyun, internet dünyasının ilgisini bir anda üstüne çekmeyi başardı. Üstelik Black Myth: Wu Kong ismiyle çıkış yapacak oyun, birçoğumuzun bugüne kadar hiç duymadığı bir geliştirici tarafından geliştirici stüdyo olan Game Science Studio tarafından geliştiriliyor.
Daha önce Art of War: Ride Tides oyunuyla karşımıza çıkan stüdyo, bu oyunuyla ortalamanın biraz üstünde puan alabilmişti. Ancak az sonra göreceğiniz fragman, bu stüdyonun gelecek vadeden bir stüdyo olduğunu kanıtlıyor. Fragman, oyunun sunacağı pek çok şeyi en iyi şekilde bize yansıtıyor. Ayrıca fragman, birçok içerik üreticisinin videosuna ve sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına konu oldu.
Black Myth: Wu Kong fragmanı
Yukarıda gördüğümüz fragman oyunun henüz pre-alpha sürümünden alınan oynanış videosuyla elde edildi. Sekiz dakikanın üstünde oynanışa yer veren fragman, oyunun inanılmaz iyi görselliğini ve akıcılığını da gözler önüne serdi. Ayrıca oyunun ilham aldığı efsanenin de pek çok noktası bu fragmanda gösterildi.

Black Myth: Wu Kong, 16. yüzyılda yayınlanmış ve Wu Cheng'en tarafından yazıldığına inanılan 'Journey To The West (Batı'ya Yolculuk)' isimli romanı baz almaktadır. Bu roman, Çin edebiyatının Dört Büyük Klasik Romanlarından birisi olma özelliğini de taşımaktadır. Öyle ki günümüzde pek çok video oyunu ve televizyon yapımı, bu romanı baz alarak ortaya çıkmıştır.

Batı'ya Yolculuk romanı, Maymun Kral Sun Wukong'un alçakgönüllülüğü öğrenmek ve Buda'nın eski yazılarını almak için yaptığı yolculuğun hikâyesine yer vermektedir. Fragmanını gördüğümüz Black Myth: Wu Kong oyunu da Maymun Kral'ın hikâyesini bize en iyi şekilde aktarmaya çalışacak.

Bilindik olmayan bir stüdyo tarafından hakkında çok az bir şey duyulan oyunun yayınlanan fragmanı, şimdiden 500 bin görüntülenmeyi aştı ve 22 bin beğeni sayısına ulaştı. Ancak fragmanı yayınlayan Game Science Studi, oyunun ne zaman çıkacağına dair bir ayrıntı paylaşmadı.
 

lalala

Moderator
Moderator
Katılım
9 May 2019
Mesajlar
833
Tepkime puanı
877
Puanları
0
Yaş
35
Cinsiyet
Kadın
Herşeyin en güzeli mevsimde tabiki :)
 
Üst
Alt