İçinizdeki Sonsuz Gücü Keşfetmeniz İçin Yapmanız Gereken 8 Şey (4. madde önemli!)

E

Eqe

Guest
İçinizdeki Sonsuz Gücü Keşfetmeniz İçin Yapmanız Gereken 8 Şey (4. madde önemli!)
kendini-farketmek-758x426.jpg



İnsanoğlu olarak aslında tahmin edemeyeceğimiz kadar güçlüyüz. Sadece bilimsel çalışmalarda, araştırmalarda değil; sezgisel güçlerimiz de çok yüksek. Ama çoğumuz bunun farkında değil. Özellikle kendi bireysel gücünün farkında olmayan, kendini keşfetmeyi bekleyen birçok insan var.

Bazı insanlarsa kendilerinin farkındadırlar fakat bunu nasıl değerlendire ceklerini bilemezler. İşte olmak istediğiniz yerde olmak için kendi yolunuzu kendiniz çizerken yapmanız gereken birkaç şey!

1. Algılarınızı geliştirin.
alg%C4%B1-fark%C4%B1.jpg


Algılarınıza odaklanırsanız onları geliştirmeye başlarsınız. Ufkunuzu genişletin. Sorunlara başkasının gözünden bakmayı deneyin. Algılarınızı açtığınızda fark etmediğiniz birçok şeyi fark edecek, kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyacaksınız. Daha doğru hamleler yapacak ve kararlarınızdan pişman olmayacaksınız. Sezgileriniz size yardımcı olacak.

2. İleri görüşlü olmaya çalışın.
ilerig%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fl%C3%BCl%C3%BCk.jpg


Bu zor olabilir biliyorum. Fakat hatalarınızdan ders çıkararak, tecrübelerinizi kullanarak neler olabileceğini tahmin etmeye çalışarak başlayabilirsiniz. Birkaç deneme yanılma sonucunda, dikkatinizi verdiğiniz sürece sizin için en doğru yolu seçebilirsiniz.

3. Kendi benliğinizi tanıyın.
kad%C4%B1n.jpg


Siz kimsiniz? Gerçekten olmak istediğiniz kişi misiniz? Nerede yaşamak isterdiniz? Kendinizi tanıyın. Şu kısacık ömrünüzde durup baktığınız yer sizin görmek istediğiniz manzara mı? Kendi hikayenizi koşulların ve insanların yaratmasına izin vermeyin. Kendi hikayenizi siz yazın. İlham beklemeyin, ilham olun.

4. Dönüm noktanızı yaratın.
d%C3%B6n%C3%BCm-noktas%C4%B1.png


Hayatta başardığımız her şeye ulaşmamızda bizi yolun sonuna götüren dönüm noktaları vardır. Bu yol uğrunda duvarlara tosladınız, bu sizi başarmaktan alıkoydu mu? İşte o anda yapmanız gereken şey elinize bir çekiç alıp o duvarı yıkmanız. Dönüm noktanız engellerinizi aştıktan sonra başlayacak.

5. Gerektiğinde akışına bırakmayı öğrenin.
1.jpg


Sizi aşağı çeken, engelleyen yüklerden kurtulun. Sahte dostlarınızı düşünmeyi bırakın mesela, enerjinizi daha başka yerlerde kullanın. Beyninizi sizi negatif etkileyen konular üzerinde yormamayı seçin. Olabileceğiniz en iyi halinizle hayatınıza devam etmek istiyorsanız, bunu yapmak zorundasınız. Enerjinizi emen herkesten ve her şeyden kurtulun. Akışına bırakın.

6. Empati kurmaya çalışın.
empati.jpg


Çevrenizdekilerle derin bağlar kurun. Birini dinlerken onun gibi hissetmeye çalışın. Karşınızdakinin enerjisini aldığınızda o da sizi hissedecek ve aranızda görünmez muhteşem bir bağ oluşacak. Bu gücü kullanın.

7. Ruhunuzu dinleyin.
deniz.jpg


Yorulmuş mu, ihtiyacı olan ne? Kendinizi sizden başka kimse düşünmez. Siz ruhunuzu da bedeninizi dinlediğiniz kadar dinleyin. Onunla ilgilenin. Gerçekten huzurlu musunuz? Ne size huzurlu hissettirir? Ruhunuzu aç bırakırsanız, güçsüz hissedersiniz. Yorgun olursunuz. Tıpkı uyuyamadığınız zaman yorgun düşmeniz gibi. Onu en iyi şekilde doyurmak için yine kendinizi tanımanız gerek. Ruh tutkularla beslenir. Tutkunuzu bulun.
 

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Katılım
11 May 2017
Mesajlar
9,662
Tepkime puanı
11,973
Puanları
113
Konum
..
Cinsiyet
Kadın
Bazen kendimi tanıyamıyorum.diğer maddelerde sorun yok :cool:
 

ccozmo

New member
Kullanıcı
Katılım
7 Mar 2018
Mesajlar
57
Tepkime puanı
134
Puanları
0
Konum
osmaniye
Cinsiyet
Erkek
EqeGuest
alıntı
İçinizdeki Sonsuz Gücü Keşfetmeniz İçin Yapmanız Gereken
Kendi benliğinizi tanıyın.
Algılarınızı geliştirin.
Dönüm noktanızı yaratın

HZ GOOGLE alıntı
Hayat gücü vardır. Fakat bunu önemseyenler çok azdır. Göreceksiniz ki, nefret yerine sevgi her şeye hâkim olacaktır. Büyük rehberler böyle söylüyorlar. Bir kere durun ve dinleyin, göreceksiniz ki, bu yeni bir şey değildir. Bu bilgi benliğinizde mevcuttur ve istediğiniz zaman ona sahip olabilirsiniz.
İlerle ve her varlığı sev; hiç bir şeyden korkma ve olumsuz düşünceleri aklına getirme. Bu şekilde yavaş yavaş ışıldayan iç aydınlanmayı hissedeceksiniz. Şunu bilin ki, buna hergün biraz daha yaklaşmaktasınız, . Şevkle, istekle çalışın, karşılığını alacaksınız.
form109.jpg
 
Üst
Alt