Hugh Jackman’a Göre Wolverine, Hulk’ı Döver

Fineas

Epik
Kullanıcı
Katılım
14 Mar 2018
Mesajlar
4,287
Tepkime puanı
4,885
Puanları
0
Konum
İzmir
Cinsiyet
Erkek
Wolverine karakteriyle özdeşleşmiş Hugh Jackman, verdiği bir röportajda, Mark Ruffalo’nun canlandırdığı Hulk’ı, Wolverine olarak dövebileceğini söyledi.


Marvel çizgi romanlarının en çok tartışılan konularından biri de teke tek olduğunda, hangi kahramanın diğerini alt edebileceği yönündeki fikirlerdir. Wolverine ve Hulk arasındaki bir karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağını, Marvel’s Ultimate Wolverine vs. Hulk çizgi roman serisinde görmüştük. Ama buna sonra değineceğim.


Hugh Jackman, geçtiğimiz günlerde Sirius XM’e katılıp sorulara cevap verdi. Burada Wolverine ve Hulk arasında olabilecek bir karşılaşmanın galibine yönelik de bir soruya cevap verdi.

Olası bir kavgayı Hugh Jackman’ın canlandırdığı Wolverine mi kazanır, yoksa Mark Ruffalo’nun canlandırdığı Hulk mı kazanır? Sorunun cevabı oldukça geniş ve komik.

Jackman, “Ona ulaşmaya çalışıyorum fakat çağrılarıma bir türlü cevap vermiyor. Şansa onunla aynı odada da bulunamıyoruz. Buna çok gülüyorum çünkü Mark benim yakın arkadaşım ve bu konuyu onunla konuşmamıştım. Seride inanılmaz bir iş çıkartıyor. Bana göre neslimizin en iyi aktörlerinden biri. Fakat açık konuşmak gerekirse, Wolverine onu bir güzel pataklardı.” şeklinde bir açıklamada bulundu.


mark-ruffalo-she-hulk-1.jpg

İkilinin bir araya gelme şansı pek yok gibi. Marvel Studios, şu aralar çekeceği filmlerde alternatif Marvel evrenleri ve kozmik savaşlara yoğunlaşmış durumda. Fox üzerinden X-Men karakterlerinin lisanlarını almış olsalar da yakın bir tarihte yeni filmlerini görmek pek mümkün olmayacak.

hulk-wolverine-1024x576.jpg

Gelelim asıl hikayeye; 2005-2009 yılları arasında yayınlanan Ultimate Wolverine vs. Hulk çizgi roman serisindeki olaya. Bu çizgi romanda Wolverine, Hulk’ı öldürmek için özel olarak tutulur. İkili karşılaşır ve amansız bir savaşa tutuşurlar. Ancak Hulk en sonunda, tüm kemikleri adamantinyum olan Wolverine’i iki eliyle tutup belinden koparır. Bir parçasını da dağın tepesine atar.

Wolverine, sürünerek bedenini bulur ve iyileşir ama final savaşını kaybeder. Aslında çizgi roman yazar ve çizerleri bu kavgaya bir son ayarlamış. Ancak sinemada da bu ikilinin karşılaşacağı bir kavgayı izlemek isterdim. Ragnarok filminde Thor ve Hulk karşılaşması oldukça keyifliydi.
 
Üst
Alt