- Katılım
- 19 Ağu 2017
- Mesajlar
- 1,101
- Tepkime puanı
- 326
- Puanları
- 0
- Cinsiyet
- Kadın
[h=2]Hamsi Tava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler[/h]
[h=2]Hamsi Tava Tarifi Yapılışı[/h] Balıkları güzelce yıkayıp içlerini temizleyin ve kafalarını koparın.
İyice yıkadıktan sonra güzelce her yerini tuzlayın ve bir süre bekleyin.
Genişçe bir tepsiye mısır unu ve az miktarda da un ilave edin.
Hamsileri tepsiye alıp bulayın ve kızgın yağda kızartın.
Alt kısmı yeterince kızarınca kapak veya düz bir tabakla ters çevirip diğer kısmının da kızarmasını sağlayın.
Bol yeşillik ve soğanla servis edin.
- 1 kilogram hamsi
- Mısır unu
- Un
- Tuz
- Sıvıyağ
[h=2]Hamsi Tava Tarifi Yapılışı[/h] Balıkları güzelce yıkayıp içlerini temizleyin ve kafalarını koparın.
İyice yıkadıktan sonra güzelce her yerini tuzlayın ve bir süre bekleyin.
Genişçe bir tepsiye mısır unu ve az miktarda da un ilave edin.
Hamsileri tepsiye alıp bulayın ve kızgın yağda kızartın.
Alt kısmı yeterince kızarınca kapak veya düz bir tabakla ters çevirip diğer kısmının da kızarmasını sağlayın.
Bol yeşillik ve soğanla servis edin.