Google Görseller Hakkında Yeni bir Güncellemeye Gitti!

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
Google Görsel Arama'dan sitenize daha fazla trafik fark ederseniz, bunun nedeni bu olabilir.
google.jpg

Google , mobil cihazlarda Google Görsel arama'da "Google Görseller'de gördükleriniz hakkında kısa bilgiler" göstermek için yeni bir özellik başlattığını duyurdu . Google, resim hakkında daha fazla bilgi göstermek için açıp genişletebileceğiniz resim önizleme penceresi bilgi paneli ayrıntılarının altına eklendi.

Bilgi paneli genişleticileri. Google, resim hakkında daha fazla ayrıntı gösteren resim önizlemesinin altında açılır menüleri gösterir. Google, “ABD'de mobil cihazlarda bir resim aradığınızda, Bilgi Grafiği'nden sonuçla ilgili bilgileri görebilirsiniz . Bu bilgiler, Bilgi Grafiği'nin milyarlarca olgu veritabanındaki görüntüyle ilgili kişileri, yerleri veya şeyleri içererek konuyu daha fazla keşfetmenize yardımcı olur. ”

Google bunu son birkaç haftadır test ediyor ve şimdi resmi olarak başlattı.

Daha fazla detay.
Google, “İlgili Bilgi Grafiği varlıklarıyla bu bağlantıları oluşturmak için, bir görüntünün görsel ve metin sinyallerini değerlendiren ve Google'ın görüntünün web sayfasındaki metni anlamasıyla birleştiren derin öğrenme yoluyla görüntü hakkında anladıklarımızı alıyoruz. Bu bilgi, belirli bir görüntüyle ilgili en olası kişileri, yerleri veya şeyleri belirlememize yardımcı olur. Bunu, Bilgi Grafiğindeki mevcut konularla eşleştiriyoruz ve ardından bir eşleşme bulduğumuzdan emin olduğumuzda bunları Google Görseller'de derinleştiriyoruz. ”

Neden önemsiyoruz. Google, Wikipedia veya İnternet'teki diğer kaynaklardan içerik gösterebilir. Google Görsel aramadan daha fazla trafik görüyorsanız, Google içeriğinizi bu bilgi panellerinde gösteriyor olabilir ve arama yapan kişiler web sitenize gitmek için üzerlerine tıklıyor olabilir.
KAYNAK
 

nusya84

New member
HanımZade
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
22
Tepkime puanı
22
Puanları
0
Yaş
40
Konum
Ankara
Cinsiyet
Kadın
Bakalım inşallah olumlu yansıması olur.
 
Üst
Alt