Google bir Asistan Sohbet balonu üzerinde çalışıyor

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
Sanal arkadaşınızla sohbet etmeyi kolaylaştırır.

Android 11'de göreceğimiz yeni özelliklerden biri , sistem düzeyinde sohbet kafalarını uygulayacak yeni bir mesajlaşma deneyimi olan Bubbles . Şu anda yalnızca Facebook Messenger ve Google'ın kendi Mesajlar uygulaması gibi birkaç uygulama ile çalışıyor , ancak yeni bir APK sökümü, Google Asistan'ın kendi sohbet başlığı balonunda çalışabileceğini gösteriyor.



Google uygulaması beta sürümünün 11.21 sürümüne göre, Android 11'de tanıtılan Bubbles API'sı aracılığıyla Asistan'a erişmek için bir yöntem üzerinde çalışma devam ediyor gibi görünüyor. Etkinleştirildiğinde, Asistan logosu diğer içeriğin üzerinde yüzen beyaz bir balonda görünür . Dokunduğunuzda standart Yardımcısı arabirimi açılır, ancak bunun nedeni muhtemelen devam eden bir çalışmadır.


<string name = ”opa_chat_head_dismiss_content_description”> Sohbet Asistanı görevden alma alanı </string>
<string name = ”opa_chat_head_tutorial”> ”Asistanınızla konuşmak için dokunun. \ nDaha taşımak veya reddetmek için sürükleyin.” </string>

Şu anda, Asistan'ı tetiklemenin birçok yolu var: ekranın alt köşelerinden kaydırmak, özel kelimeyi söylemek, Google arama widget'ındaki simgeye dokunmak veya hatta Active Edge donanımlı bir telefonu sıkmak. Sanırım ne kadar iyi bir yol? Google, Bubbles'ın şu anda yalnızca görüşmeler için tasarlandığını açıkça belirtti, ancak sanırım Asistan ile sohbet etmenin bir tür konuşma olduğu iddiasını görebiliyorum.

Kaynak
 
Üst
Alt