Helal olsun !Ne de güzel öldürdün, büyütüp beslediğin Aşkı.İntihar manşetleri attı gazeteler bu cinayete...Husuf'ta kilitlendi bütün kalplerMühür vuruldu dillere.Kül tablasına tek tek dizdim harfleri Küllerinden doğan şiirler yetim kaldı sevgili...Helal olsun !Aklının her köşesine bi yetimlik duygusu hakimTerketmeye gebe düşüncelerİdam kokuyor sanki saçlarıDarağacı gözüktü.''Sen bu satırları okurken '' diyerek yağsız urganı geçirmiş yaşanmışlıklaraÜşenmeden onlarca harfi katletmiş''Azad ediyorum haketmediğim sevgini '' diyerek de noktalamışUlan kavgada düşmana söylenmez bu sözlerŞimdi ölmek mi lazım yoksa öldürmek mi gerek kurulan düşleriKüfreder gibi masanın üstüne bırakmış evin anahtarınıÇekip gitmiş.Helal olsun.Vebalı sineklerin kulak ağrıtan uğultusu var şimdilerde Perdelerde is yerlerde sigara külleriBüyüttüğün karanfiller kan kusuyorŞiirlerden arta kalan mürekkep damlacıkları ellerimden çıkmıyorKim kızacak şimdi kadın.Kim trip atacak.Hadi beni geçtim resimlerim çok özledi seniOnların hatrına dön.Hani dönmezsende helal olsun.Sokak lambaları desen şehre küsmüşŞehir karanlıkŞehir soğuk , şehir ayrı bedbahtMahzende yıllanmaya terkedilmiş şarap gibiHücreden farkı yok odamın Gel kadın nefes alamıyorumGel ...!Şekerle tuz birbirine girdi , sanki kırk yıllık düşmanlar ayıramıyorum .İstediğin bir buket gül olsun , sen ne olur gel.Gelmesende helal olsun...Yanlış anlama özlemedim seniSevmeye tövbeli bu bedenYalnız... Alkol içinde boğuluyorumYüzme bilmediğimi bilirsin , dirhem dirhem ölüyorum Hani eskisi gibi sev demiyorum yine de sen gelŞiirlere başlık bulamıyorum.Masama koyduğun mektup teselli etmiyorTeselli için gel.Ellerim ısınmıyor, ısıtmaya gelGel ulan gel...Bul bi bahane de gel./ Hani gelmez isen varya.Karacabey Camii'nden acı bir sela sesi yükselir semayaŞahitlik ister imam ' Nasıl bilirdiniz merhumu ? ''İnkar etmez eş dost''O'nsuz bilirdik'' derler hep bir ağızlaOmuzdan omuza el ederler tabutumuKara toprağa konulmadan bedenimYanımda ol isterim.Bilirim gelmezsin.Şehadet eder tüm kainat , beni sevmediğineBelki vazgeçtin sen.Ama olsun...Dilimden adına düşen her harf helal olsun.Helal-i Hoş Olsun.../