Gece.

CcNarNia

New member
Kullanıcı
Söz yarın unutacağım seniDünde dediğim gibi, yarında diyeceğim gibiSöz unutacağım hayallerini, gerçeklerini...Yine gelirsin belkiSonra yine gidersin, ben yine özlerim seniYaz geliyor en sevdiğin kokuyu sıkıyorum kimse farketmiyor''Ne yapıyorsun sen kendine gel! '' diyende yok artıkSıkışan kalbimin yokluğun olduğunu kimse anlamıyorAnlamasınlar daha iyi, varlığında sevmediler seni yokluğunda da sevemezler ya haniÖzledikçe, kokunu çıkartıp kilitli çekmeceden sıkıyorum bileklerimeÖzlemek ne zor şeymiş böyleBir kokuya hasret kalmakSabah onunla uyanıp, akşam o varmış gibi uyumak ne zormuşGidenlerin yerini, gelenlerin doldurması ne zormuşBir kişiye hayatım diyebilmek, ama onun hayatı olamamak ne zormuşBir kişinin yanında, son nefesini vermeyi istemek ne zormuşBunların olmayacağını bilip, yaşamaya çalışmak ne zormuşAşk'ta şansını onla kaybedip bir daha sevemeyeceğini bilip, kendini avutmak ne zormuşNe zormuş yaşamak, kağıtlara seni anlatıp sana seni anlatamamak ne zormuş Zoru başarmayı isteyip, her şeyi eline yüzüne bulaştırıp, kendi içinde yaşamak ne zormuşSevmenin sadece acı olduğunu bilip,Her sabah kendine uyanmayı isteyip, ona uyanmak ne zormuşOnun gözleri başkasının gözlerinde boğulurken, gözlerin yollarda beklemek ne zormuşNe zormuş sevmek , ne zormuşNe zormuş aşk, ne zormuş...

7735b230217d6048aec67f46bf59d6b8.jpg

Radioactive

New member
Kullanıcı
Zor olmayan birşey mi var. Üzme kendini

miSsy

New member
HanımZade
Çoğu böyle değil midir ? Sen O'nu Seversin Ama onun gözlerinin içi Başkasına güler :)

Alt