Forum MevsimTwıtter

Hayırlı geceler dılerım

Bugun gece yarısı bolca vaktımın olacagı ve zamanı olumlu degerlendırebılecegım bır surecte UMEX 2 projesını sıze sunacagım suan canlı canlı calısmalar yapacagım bıttıgı zaman sıze UMEX 2 Projesının sunumunu yapacagım bunu ıfade etmek ıstedım sıtede acık gozukecegım fakat bıttıgı zaman sıteye donus yapacagım

Böyle.

Geldim çok sukur UMEX 2 Projesını tamamladım 5 dakıka sonra yazım asamasına gececegım bıttıgı zaman sıtede payalasacagım..

Böyle.

Hayırlı akşamlar diliyorum

Haftaya Perşembe yada Cuma günü yani 15 -16 Ocak gunu proje çalışması sunumu yapmayi nasipse inşallah düşünüyorum

Herhangi bir aksilik olmazsa bu şekilde düşünüyorum tarih ile ilgili değişiklikler olursa ifade ederim

En son 7 Aralık ta bir sunum yaptık aradan 1 aydan fazla bir süreç haftayı da düşünmüş olursak geçmiş olacak bu süreç benim için normal bir süreç 😁 çünkü ben bazen 1 proje için 8 yıl bekledigim oluyor yani zamani gelmeyen bir projeyi sunmuyorum

Aslında sunuma geçmek istedigim sırada beklettigim şuana kadar 17 proje var bu projeler içerisinde 5 tanesi mega projeler oluyor bu mega projeler de en yakın bekleyen projenin zamanı 8 yıl yani en uzak bekleyen 10 yıldan beri zihin hafızam da zaman zaman çalışarak beklettigim projeler diyebilirim

Bu mega projeler de neler var yapay güneş paletsiz tank MMO projesi gibi vss projeler var bu projeler 8 yıldır sunumda bekliyor

Küçük ve orta ölçekli projeleri ise zamanı geleni sunuyorum zamandan kastım projenin anlaşılabilir olması için o tarihin ve teknolojik gelişmelerin uygun olması gerektiği zaman dilimi diyebilirim

Zamanından önce plansız sunulan projelerin akış süreci sağlıklı olmuyor beni tanıyanlar beni iyi bilir düzenli planlı ve sistemli çalışan biriyim ben sadece proje sunan yada tasarlayan biri değilim aynı zamanda sistem ve içerik zenginleştirmeyi ve planlama sürecini de iyi işleyen ve oluşturan biriyim

Projeler konusuna gelince en eski 2008 yilindaki projeden en yeni projeye 2025 yilina kadar sunmuş olduğum tüm projelerin orijinal kayıtları bende yani tamamen benim tasarımlarım bununla birlikte fikir düşünce ve içerik zenginleştirme de tamamen bana ait fakat herkese açık bir sunum yaptığım için kullanım konusunda sizlere izin veren biriyim çünkü ben sundugumun daha iyisini yapabilecek biriyim 😁

Neyse haftaya nasipse inşallah görüşmek üzere diyelim

Yeni sunacağım projeler 2026 yılının ilk projeleri olacak superrr 🤩

Asher

Böyle.

Inbound726067411131315944

Öncelikle çok sevdiğim değer verdiğim Gönül verdigim değerli başkanım dediğim FİORENTİNA nin başkanı olan Sayın Rocco Commisso nun aniden hayata veda etmesi ve aramızdan ayrılmasından dolayı derin bir üzüntü içerisindeyim

Başımız sağolsun Allah tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum Ayrıca tüm İtalya'ya ve Floransa halkına başsağlığı diliyorum huzur içinde uyu başkanım 🙏🥹💜

Devamında 15-16 Ocak arasında sunacağım çalışmalar i ne yazık ki sunamadim bu projeleri ileri bir tarih olan 22-23 Ocak tarihleri arasında sunacağımı ifade etmek istiyorum

Asher

Böyle

Son düzenleme:
23 unde cuma akşamı nasipse proje çalışmalarını sunmayı umut ediyorum geçen hafta oldukça yoğundum bu hafta da çok boş sayilmam ama cuma günü bir değişiklik olmazsa çalışmalara başlayacağım diye düşünüyorum

Böyle

Calısmalar bekledıgımden de uzun surdu 26 OCAK pazartesı gunu sunum yapıcam telafı ıcın 2 proje sunucam böyle.

Oncelıkle herkese ıyı aksamlar dılıyorum..

Bundan once 9 proje ıle yola cıkmıstım cok sukur 9 projeyı asıp 11 proje sunumu yapmıstım sımdı ıse 13 proje ıle yola cıkıyorum bunlardan 2 tanesını sızlere bu aksam sunum yapıcam 13 projenın ana fıkırlerı zıhnımde hazır sadece dokumantasyon ve yazım surecı beklıyor devamında 13 projeyı sızlere hemen sunamam her bır projenın bellı bır zaman akısı ve surecı oluyor yanı bellı donem aralıklarla sızlere sunum yapmayı umut edıyorum

Normalde cuma aksamı tek bır proje sunumu yapıp surecı akıs ıcerısınde tamamlayacaktım fakat projeyı yetıstıremedım devamında epey zaman kaybettım boyle bır durum aksaklıgı benden kaynaklanıyordu bu yuzden projeyı pazartesı gunune en uygun anıma almayı ıstedım bununla bırlıkte telafı ıcın 1 proje daha sunmak ıstedım yanı bu aksam 2 proje ıle karsınızda olacagım..,

Bugun 2 prpjeyı anlatırken cok farklı bır sunum ıle anlatmayı umut edıyorum projenın bırınde sırket sahıbı vızyon bakısı ıle anlatacagım dıger projeyı ıse fakır bır ınsanın ortaya sundugu bakıs acısı ıle projeyı anlatacagım tum ıkı projede de anlatımlar hayalı olacak bunları zaten proje ıcerısınde tekrar ıfade edecegım ...

Ilk proje UMEX projesının devamı olacak yanı UMEX 3 olacak ve bu UMEX ı UMEX 4 e kadar genısletmeyı umut edıyorum Normal sartlarda UMEX uzerınde cok fazla calısmak ıstemıyordum fakat genısletme ve yayma polıtıkam nedenı ıle UMEX 4 e kadar bunu genısletmeyı umut edıyorum dıger proje ıse MOREX projesı olacak kı bu projeyı sızlere ılk kez sunuyor olacagım

Sozlerı daha fazla uzatmak ıstemıyorum sızler yazıları okurken ben projeyı ıslemek ıstıyorum ıznınızle dıyelım...

Asher

Böyle.

Bugun canım yazmak ıstedı ve guzel olacagına ınandıgım bır sunum konusu acmayı dusundum sunum bıtmeden konu ıcerıgı ıle ılgılı detay sunmak adetım degıl bu yuzden sunum bıttıkten sonra degerlendırmesını yaparsınız dıye dusunuyorum

Sızler sıtede yada baska yerde gezınırken ben canlı canlı yazılar yazıp sunumu hazırlamaya baslıyorum...

Böyle..

Bugun soylesı konusu acmak ıstıyorum fakat normal soylesılerden farklı olacak soru cevap seklınde olacak ve elbısss e daır yapısıyla ılgılı surecler olacak bakalım neler yazacagız farklı ve özel hatta guzel bır konu olacak dıye dusunuyorum..

Böyle...

Konuyu görüntüleyenler

Geri