Forum MevsimTwıtter

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum 😍

Bugün mevlit kandili bu güzel günde tüm güzel dualarınızın kabul olmasını evinize işinize cocuklariniza sevdiklerinize saadet mutluluk huzur ve başarılar getirmesini temenni ediyorum rabbim etmiş olduğunuz içten ettiğiniz tüm güzel niyetli dualarınızı kabul etsin inşallah

Kandilimiz mübarek olsun 🤲

Gelelim esas konuya biliyorum biraz mahçup bir şekilde yazıyorum ama bazı anlar oluyor ki günlerim çabucak doluyor

Bugünü proje için ayarladım fakat ne yazık ki boş bir zaman dilimi olusturamadim

Yine bir erteleme ne yazık ki nasıl böyle fakat şunu tüm içtenlikle ifade ederim ki proje gelecek 🤪

Yarın için çoktan doluyum cuma günü nasipse bir aksilik olmazsa müsait bir günüm olacak cuma akşamı projeyi işleyeceğiz sonunda gelecek

Beklediginize değecek bir proje mi bence fazlasıyla değecek benim açımdan böyle sizi nasıl memnun eder bilemem

Bildiğim bir şey var oda piyasada olmayan hiç bir benzeri bulunmayan tamamen benim has tasarimlarimla oluşan bir proje olacak

Zaten ben proje tasarlarken özellikle benzersiz olmasını istiyorum bu hevesle proje tasarlıyorum

Bu alan benim kendimi faaal tuttuğum bir alan yani birşeyler üzerinde çalışıp kendimi aktif tutuyorum kendimi ve düşüncelerimi harmanlayip kendimi geliştirmeye özen gosteriyorum

Biliyorsunuz daha önce de ifade ettim fakat bilmeyenler için söylemek istiyorum elimde ki notebook bilgisayar buna bilgisayar demeye bile gerek yok aslında çok ağır çalışıyor geç açılıyor istediğim süreci yansıtmak zaman alıyor ama yinede size ulaşım için çok şükür işimi kötü de olsa görüyor ya olmasaydı 🤪 en azından var çok şükür

Tasarım aşamalarında genom düşünce yapısı bana çok katkı sağlıyor diyebilirim

Projeleri bekliyormusunuz bilemiyorum ama size şunu ifade edeyim size sunduğum projeden sonra 2 proje konusu daha gelecek ta bı arada serpistirme yapacağım konular da olacak 3 ncu proje konusu ise mega bir proje olacak askeri bir alan için kullanılacak proje olacak

Şuan zihnimde 11 proje kayıtlı halde bekliyor zaman zaman unutmayayim diye arada egzersiz yapıyorum zamanı gelen proje olunca sunuyorum

Zaman sorunu bende fazlasıyla oluşuyor o yüzden şunu bilmenizi isterim ki ben bir proje sunacağım dersem kesinlikle sunacağım ama öyle ama böyle

Beni anlayışla karşılayacağınızi Umut ediyorum

Askeri alanda tasarlayacagim proje henüz bitme aşamasında değil zamanı gelince size sunucam ama MMI yada MCI ay filan değil farklı bir konu farklı bir konsept daha önce tasarladığım projenin devam konusu diye ip ucu sunmak isterim

Neyse Cuma akşamı nasipse görüşmek üzere diyelim herhangi bir durum olursa size buradan yine bildirim yapicam umarım olmaz diyelim

Asher

Böyle

Hep yüzeysel konuştuk bu yazıyla size biraz yakinlasmak istiyorum geçen süre zarfında işte konular açtık birşeyler sunumladik yeri geldi projeler sunduk yeri geldi fikirler paylaştık

Bazen doğaçlama bazense mizahsen yaptık bazı anlarda ise sosyal mesajlar sunup doğanın ve mavi gezegenin güzelliklerinden bahsettik

Tanrıya karşı bazı anlarda sukrumuzu bazı anlarda benzersiz güzelliklerini bahsettik

İnsanız haliyle bazen yazarken sizi rahatsız etmiş olabiliriz bazense bilmeden sizi kırmış da olabiliriz

Benim üzerimde size karşı bir hak kalmış ise benden yana helal olsun sizlerde hakkınızi helal ederseniz beni mutlu kılmış olursunuz

Amacımız ve gayemiz dünyamıza güzellikler sunmaya gayret edebilmek ne kadar oluyor yada olmuyor bilemeyiz bildiğimiz birşey var ise çalışmak ve çalışmak 🤪

Hayatlarımızda istediklerimiz olmuyor bir türlü başarılı olamıyorum asla demeyin umutlarinizi ve hayallerinizi asla kaybetmeyin

Bu dünya hayatında yaşarken kaybedeceğinizi bazen ise kazanacaginizi asla unutmayın

Bu hayatı herkes gibi bizde deneyimliyoruz özde ve sözde güzel insanlar olmaya gayret edelim olabildigince diyelim

Konuları açarken bir sohbet nidasinda işlemeye çalışıyorum size yakın olmaya sorunlarınıza cozumler üretmeye özen gösteriyorum

Yollarımız uzak olabilir belki gönüllerimiz de ırak olabilir ama şunu unutmayın kalben ben her zaman siz guzel insanlarin yanında olmaya özen göstericem

Hayat içerisinde fazla hayalleriniz olmasın emekleyerek ilerleyin ve zamana birakin zaman hepimiz için hayırlısı sunar bu hayattan ne isterseniz isteyin her zaman hayirlisini dileyin

Dostun işin arkadasin yani akla gelebilecek her şeyin hayırlısını dileyin

Hayatınızda Erdemli Çalışkan dürüst insanlar olmaya özen gösterin çünkü dünyanın böyle güzel insanlara fazlasıyla ihtiyacı var herşey gönlünüzce olsun

Lafı çok fazla uzatmak istemiyorum

Hayırlı geceler diliyorum

Böyle

Son düzenleme:
Gelelım bugun verdıgımız sozumuzu tutmaya bıraz zaman uzun oldu fakat nasıp ne zaman oluyor ıse o gune denk gelıyor dıyelım Bu saate kadar uykuyla gecırdım sakın ve zınde bır vucut ıle calısmaların daha saglıklı olacagını dusunuyorum

Projeyı sımdı canlı canlı hazırlayacagım bıttıgı zaman sıteye sunacagım Hızlı bır sekılde calısmalara baslamak ıstıyorum ıznınızle ınsallah.

Böyle.

Yenı bir proje gelıyor TIMEN-X adlı epey zamandır uzerınde ugrastım sonunda bıtırebıldım yazım asamasına gectım bırazdan sunumu yapıcam .....Böyle.

Normalde bu hafta çalışmalar yapmak istiyordum fakat müsait bir zaman bulamadım yakın bir zamanda önümde işlenecek 2 konu 3 proje var totalde 9 proje parolası ve hedefi ile yola çıktım 3 projeyi sundum çok şükür yakın zamanda 3 proje daha sunum yapicam totalde 6 proje olacak geriye 9 için 3 proje kalacak onlarda zamanla size sunucam beklemede kalın 3 proje daha gelecek

Projeleri sunarken beni bilirsiniz piyasada olmayan ve benzersiz olmasını istiyorum buna dönük proje tasarlıyorum ufak kucuk büyük farklı alanlar farklı konsept sunduğum zaman bu sitede olacak diyelim

Böyle 🥰

2 senedir yeni ev tadilatı dolayısıyla tatile gidemiyordum 🥹 bu senede böyle olacak ti fakat şansım döndü Didim club hotel de tatil çıktı çok şükür bu sene tatilde olacağım geç oldu ama güzel denk geldi 24-28 Eylül tarihlerinde bu oteldeyim

Böyle 🥰

9 projeden sonra yeni projelerde gelecek ufak adım ile hedef dahilinde ilerlemeyi seviyorum bazı anlarda sınırları aşmak düşünceyi zorlamak istiyorum nasipse inşallah diyelim

Asher

Böyle

Aslına bakarsanız 11 proje hedefi ile yola çıkmıştim 2 projeyi sunduğum için 9 hedef projesi ile ilerlemeye çalışıyorum

Projelerden birini ağzımdan kaçırdım yeni nesil askeri bir devam projesi fakat ilk etapta sunacağım ilk 3 proje içerisinde yer almıyor son 3 proje içerisinde yer alıyor

Normalde 2 proje sunumum olacaktı fakat bu sayıyi hızla isleyebilmek için 3 proje ilk etapta düşünüyorum hepsi bir hafta içerisinde yer alır mı yada her hafta tek proje sunup öyle mi ilerlerim bunu zaman gösterecek

Projeler güzel mi degil mi inanin cok dikkat etmiyorum sadece çalışmak ve üretken olmak için kendimi sürekli çalışır halde tutmak istiyorum bu gelişimime katkı sağlıyor başka bir neden yok

Böyle

Aslına bakarsanız daha önce paylaşım yaptım felsefe net de bu sitede paylaşım yapmadım diye hatırlıyorum merak edenler için sunmak istedim olmaz da neyse 🤪

Inbound982714448337485256

Önemli olan perdenin gerisinde ki kişi değil önemli olan hayatı ortak paylaştığımız bu dünyada birlikte mutlu huzurlu ve barış dolu bir şekilde yaşayabilmek diye düşünüyorum çok mu ironi oldu 🤪

Hatırlıyorum da şöyle bir geçmişe döndüğümde ilk yazmaya başladığım anlar aklıma geliyor

Sırf sohbete dahil olmak için yaklaşık 3 ay uğraşmıştim sonunda biri bana karşılık verdiği an dünyalar benim olmuştu sohbet cafe diye bir forum sitesi vardı o zamanlar 2005 yılı böyle bir surec olmuştu

Managerzone ailesi ile tanıştığımda nickim elbis123 idi sonrasında Evrim geçirdi elbisss oldu 🤪

Çok uzun bir hikaye kalkıp size bu uzun hikayeyi anlatmayacağım ta bı 😂

2008 li yillardan bu yana bir çok içerik proje öneri sistem vb süreçlerim oldu bununla birlikte sistemler konular temalar sosyal projeler de cabası oldu hayata geçen içerikler de oldu ama inanın çok mütevazı biriyim

Yani hayattan herhangi bir beklentim hiç olmadı benim tek bir hedefim vardı çalışmak ve üretmek gerçi o kadar da kendimi başarılı görmüyorum sunduklarım sıradan basit ufak tefek şeyler işte

Kendime calisma sahası belirleyip kendimi sürekli geliştirmeyi seviyorum hedeflerim ufak baslangiclar ile oluyor ve sonrasında büyük projelere doğru ilerliyorum

Yıllar önce bir x firmasına yeni nesil bir TV projem olduğunu yazılı olarak yazdığımda bana dönüş yaptılar projeyi sunmami isteyecekler diye düşündüğüm anda bana prototip var mı dediler 😂 kendim bir bölümünü yapacak olsam size neden sunayim ki bende kendilerine sizin gelisiminize katkı olacağını düşündüğüm için size sunmak istedim dedim bana üzgünüm örnek yok ise bizim yapacağımız bir şey yok dediler 😂

Ben aslında tasarımcıyim kendime öyle diyorum ben ana fikri sunarım gerisi yapacak olana kalır halbu ki para falan da istemedim ama herneyse böyle bir şey işte

Aklımda unutamadigim bir bölüm den ibaret sadece ...

Çalışmalar yapmayı seviyorum üretmeyi farklı olmayı seviyorum çok başarılı değilim her zaman da böyle olacağım kendimi bahsetmeyi sevmiyorum

2008 yılından beri kendimi gizledim elbisss nickine hayat veren kişiyi gizledim son 2 yıldır şeffaf olma yolunu seçtim ve kendimi gösterme yolunu seçtim

Ulaşılabilir bir insan olmayı seviyorum her konuda değil ta bı ama imkan dahilinde diyelim

Herneyse bu yazı çok uzar fazla söze gerek yok

Böyle 🥰

Yakın zamanda herhangi bir içerik uretebilirmiyim bilemiyorum uzun aradan sonra 2 yıl gibi bir süre zarfından sonra şansım ilk kez yaver gitti tatil çıktı 🤪 sonrasında yıllık izin dönemim var bu izin döneminde 29 Eylül ve sonrasında bir içerik olusturabilirmiyim size sunabilir miyim bilemiyorum ama bildiğim birşey var fırsatım olduğunda mutlaka Allah nasip ederse sözümü tutan biriyim

Her yazı benim için bir söz niteliginde o yüzden şunu söylemek isterim ki ilk fırsatım oldugu anda içerikler sizlerle olacak

Gerçekten yeni içerik bekleyen var mı bilmiyorum ama varsa bile bana söylemeyin kendimi şımartmak istemiyorum

Asher

Böyle

Aslına bakarsanız daha önce paylaşım yaptım felsefe net de bu sitede paylaşım yapmadım diye hatırlıyorum merak edenler için sunmak istedim olmaz da neyse 🤪

Ekli dosyayı görüntüle 12717
Taktigim gözlüğe takılmayın numarasız özel olarak yaptırdığım dışarıda aksesuar olarak takıyorum ta bı rabbim sağlık sorunu kimseye nasip etmesin inşallah 🤲

Bugun guzel olabılecegıne ınandıgım bır konu acmak ıstıyorum canım yazmak ıstedı akabınde bırı bana laptop hedıye etsın arkadas 25 dakıka once actım notebook u anca yenı kendıne geldıde yazabılıyorum cok sukur yorucu bır yılın ardından tatıle cıkıyorum hakettık sanırım ben oyle dusunuyorum

Proje konularından bahsettım gerıye 6 proje kaldı bunun sunumlarını yapacagım tatıl donemınde 3 proje ısleyebılırım ama bu hafta degıl bu hafta otel de tatıl yapacagım Dıdım anadolu hotel club da yım 24-28 bu tarıhler arasında buradayım gelmek ısteyen kahve ısmarlarım

Onumde ısleyecegım cok proje konusu var cok fazla ıcerık var cok fazla konular var benden bır tane daha olsa anca tamamlarız dıye dusunuyorum yavas yavas zamana yayarak sunmak ıstıyorum bunu bılerek yapıyorum cunku sosyal hayatıma yasantıma da onem vermek zorundayım

Dısarıdan nasıl bırı gozukuyorum bılemıyorum ama sunu sıze soyle ıfade edeyım cok mutevazı bırıyım yardımlasmayı yardım etmeyı sevıyorum zaten paylasmayı da cok sevıyorum ama kendımı bahsetmeyı hıc sevmıyorum

Surec ıcerısınde hayat ınsana neler sunar bılemıyorum fakat bıldıgım bırsey var fırsat buldukca bu sıtede yazmayı sevıyorum herneyse ben cok fazla sozlerı uzatmak ıstemıyorum bır an once konuya gecmek ıstıyorum yazmak ıcın adeta cılgınlar gıbı heyecanlıyım kendımı anca böyle tarıf edebılırım..

Böyle.

Tatil modundayim 🤪 tatil çok güzel geçiyor vücutta ki ağırlığı epey attım sayılır yillarin yorgunluğunu atmak kolay değil ama iyi geldi

Projeler konusuna gelince haftaya köyde olacağım eğer internet sıkıntısı yasamazsam köyde 1-2 proje sunabilirim diye düşünüyorum

Yeni nesil projeler de içlerinde mevcut bakalım sundukca hep birlikte göreceğiz diyelim

Asher

Böyle

Projeleri oluştururken yeni nesil sistemler de üretmeye özen gösteren biriyim

Bu zamana kadar
Syzen
Nutze

Sistemlerini hayata kavuşturduk yani projeye ilham sunduk

Size sunacağım yeni nesil teknolojilerde ise

BlueNeck
İnZone

Sistemlerini sunacağım projenin birinde
BlueNeck

Projenin diğerinde ise
İnZone

Akabinde klich metodunu sunduk

Yeni projeler de BlueNeck ve İnZone Sistemi yer alacak yeni bir sistem projeye uyarlanacak ve dünya bu iki sistemi ilk kez tanıyacak

Bu zamana kadar ise İpstouch Metodu nu devamında ise
Grohneng Sistemi ni sunduk

Dikkat ederseniz sadece proje değil sistem ve metod da üretebiliyoruz gerekli süreçler olduğunda mutlaka projeye destek ekliyorum

Her zaman ifade ediyorum benim zamanım da savaşlar istemiyorum gelin birlikte yeni nesil projeler oluşturalım gelin birlikte yenilikçi düşünce ve fikirler oluşturalım istiyorum

İnsanlara ve dünyaya faydalı süreçler oluşturalım bu konuda benim üzerime düşen bir süreç olursa elimden geldiğince karınca kadarıyla katkı sağlamak beni mutlu eder

Benim zamanım diyorum çünkü yaşayıp bu dünyadan ayrılık vakti benim zamanım oluyor bu zamanda acılar huzunler göz yaşı ve açlık gibi senaryoları görmek istemiyorum benim sözlerim güzel bir temenniden ibaret

Sizler veya sizlersiz ben çalışmaya ve üretmeye devam edeceğim benimle birlikte aynı düşüncede olan yenilikçi her insanla bir olmak beraber olmak beni mutlu kılacaktır diye düşünüyorum

Benim sunduğum her proje iyi yada kötü size fikir sunsun istiyorum devamında herhangi bir telif hakkı istemiyorum sadece projeye verdiğim isim kullanılırsa ben bu ismi gördüğüm de daha motive çalışıyorum

Projeler den telif hakkı istemiyorum çünkü bir yenisini üretebilecek biriyim çok şükür rabbim bu yeteneği benden almadığı sürece nasıl rabbim bana yeteneği karşılıksız veriyorsa bende insanlara paylasimlarla karşılıksız sunmaya devam edeceğim

Asher

Böyle

Haftaya 3 gün filan köyde olacağım sonrasında ertesi gün sevdiğim bir abimize ziyarete gideceğim haftaya cuma yada cumartesi günü projeleri isleyebilirim diye düşünüyorum köye notebook u goturecegim ama çalışabilir miyim bilemiyorum çalışırsam gece yarısı olur diye düşünüyorum calisamazsam büyük ihtimalle haftaya cuma yada cumartesi günü projeleri sunmaya başlarım diye düşünüyorum

Böyle

Söylemeyi unuttum hazır aklimdayken ifade edeyim

Üçüncü projede ise Beilzeing sistemi yer alacak 3 proje içinde 3 yeni sistem olacak ve 3 projede yeni nesil projeler olacak ve piyasada olmayan benzeri bulunmayan tamamen benim fikrime ve düşüncelerime ait projeler olacak

Zaten projeler oluştururken piyasada olmayan içerikler sunmak esas hedefim oluyor

Yenilikçi bir fikir ve düşünce ile yola çıktığım için hedefim de her zaman en özel en konforlu en güzel içerikler oluşturmaya çalışıyorum olabildiğince fikir oluşsun istiyorum

Böyle

Konuyu görüntüleyenler

Geri