Farklı müzik tarzında buluşmak isterdim,,

ccozmo

New member
Kullanıcı
Katılım
7 Mar 2018
Mesajlar
57
Tepkime puanı
134
Puanları
0
Konum
osmaniye
Cinsiyet
Erkek
Herkese slm ,tekrar merhaba. bugün nasılsınız` sanırım sıkılmıyor vaktiniz daha iyi geçiyordur.Yaklaşık 20,li yaşlarımda ilk tecrübem gerçekleşti ve deneme için alındığım bardan hiç ayrılmadım ve sezon sonuna kadar ordaydım .Hem iyi, hemde çok eğlenceli bir kulvar.hem kazandırıyor hemde yarar buluyorsun içindeki atmosferi doldurmak daha renkli hale dönüştürmek, aslında benim işim çünki bundan büyük keyf alacağımı yaptığım radyo proğramında farketmiş bende kendime inanamamıştım.Çünkü hem müzikle hemde insanlarla iç içe olmak hoş ve etkili bir duygudur.hiç yalnız kalmaz hep onunla değerlendirirsin.karşındaki daha iyiyi elde edebilmek için ,daha bir gayret ve performans ister. sonunda anlar ki bu işte sende varsın, oldukca da iddialı. öyleyse bana bir şans verin ve sizlerle neler yapabileceğimize birlikte karar verelim ve hayatı daha güzel hale dönüştürmek için beraber hareket edelim istiyorum. Hayat güzeldir, var etmek için koşullar kötü görünüyorsa iyileştirmek için ona daha fazla güvenmeli, kendimize daha çok inanmalıyız.ve aynı şeyleri düşünüyorsak ikinci adım sizden olmalı , ve yöneticiden ummalı .hepinize saygılarımı sunuyorum vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, sevgiyle...
 
M

Muzik

Guest
Merhaba @ccozmo Bugünümüzüde şükürler olsun diyelim Sizi aramızda görmek bizi onure eder Radyo sorumlumuz @SehA yada yardımcılarından @eLa @aSk size yardımcı olacaktır Saygılar bizden olsun biz teşekkür ederiz.
 
Son düzenleme:

aLex

onLy Trance Music
Kullanıcı
Katılım
1 Ağu 2018
Mesajlar
42
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
37
Cinsiyet
Erkek
hosgeldin kardesim.. egerki profesyonel anlamda da bir yardima ihtiyacin olursa benimlede irtibata gecebilirsin ;) seni aramizda gormek isteriz..
 
Üst
Alt