FARK YARATAN MUHABBET SİTESİ

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
Sohbet odalarına girebilmek için tercih edilebilecek pek çok internet sitesi mevcuttur. Ancak her sohbet sitesi güvenilir olmadığı gibi seviyeli de değildir

Bir sohbet sitesine girerek yeni insanlar ile tanışmaya başlamak için yapılması gereken ilk şey https://www.mevsim.org/ internet sitesine girilmesidir. Artık pek çok kişi sevgililerini ve arkadaşlarını bu sohbet sitelerinden ediniyor. İnternet sitemizin de sunduğu en büyük ayrıcalıklardan bir tanesi farklı konularda konuşulabilecek odaların olmasıdır. Bu odalar sayesinde insanlar ilgi alanlarına göre farklı kişiler ile konuşma fırsatı bulur. Örneğin Müslüman bir kişi dahi kendisi için bir oda bulabilir. İslami sohbet yapmak isteyen kişiler web sayfamızdaki sohbet odalarına dahil olabilir. Böylece kendisi gibi İslami konularda konuşacak birilerini bulabilir.
6609

Sohbet Odalarına Girebilmek İçin Ne Yapmam Gerekli?

Sohbet odalarına girebilmek için tercih edilebilecek pek çok internet sitesi mevcuttur. Ancak her sohbet sitesi güvenilir olmadığı gibi seviyeli de değildir. Kaliteli bir sohbet isteyen kişilerin de internet sitemize girmesi gerekiyor. Web sayfamızın temel önceliklerinden bir tanesi kalite standartlarının korunmasıdır. Bundan dolayı da chat sohbet için çok sık tercih edilen bir siteyiz. İnternet sitemizden sohbet odalarına girmek isteyen kişiler kendilerine bir kullanıcı adı belirlemelidir. Bu adı da yazanlar istedikleri zaman sohbete başlayabilirler. Bunun yanı sıra rumuza şifre belirleyebilmek de mümkündür. Fakat şifreye sahip olmak zorunlu değildir. Kullanıcılar isterlerse şifreli isterlerse de şifresiz olarak giriş yapıp sohbete başlayabilirler.

Sohbet Odalarına Yalnızca Masaüstü Bilgisayardan Mı Girilebilir?

Pek çok sohbet sitesi yalnızca masaüstü bilgisayarlar ile sohbet odalarına dahil olabilme imkanı tanıyor. Ancak internet sitemiz kullanıcılara bundan daha fazlasını sağlıyor. Cep telefonu ya da tablet gibi mobil cihazı ile de sohbet etmek isteyen kişiler internet sitemizi tercih edebilir. Google Play ya da Apple Store ile uygulamamızı indirebilir ve istediğiniz her yerden sohbet etme ayrıcalığına erişebilirsiniz. Uygulama ile sohbet odasına girebilmek için de üyelik gerekmiyor. Kullanıcı adı belirleyen kişiler ücretsiz olarak sohbetlerine başlayabiliyor. Ayrıca internet sitemiz ile mynet sohbet edilebilmesi de mümkündür. Mynet sohbetlerine katılmak isteyen kişiler de web sitemize giriş yapmalıdır.

Sitedeki Konuşma Kuralları Nelerdir?

İnternet sitemizin en önem verdiği konu seviyeli bir sohbetin sağlanmasıdır. Bu amaç doğrultusunda da sohbet odaları için bazı konuşma kuralları belirlenmiştir. Bu kurallar da site içerisindeki düzenin sağlanabilmesi için oldukça önemlidir. Bundan dolayı da kurallara herkesin uyması gerekir. Konuşma kurallarının en temel olanı küfürlü ya da argo kelimelerin kullanılmamasıdır. Küfür ya da argo içermese dahi bir kişiyi aşağılayıcı bir söz de söylenmesi kesinlikle yasaktır. Bunların yanı sıra kalite standartlarını koruyabilmek amacıyla belirlenmiş olan konuşma kuralları şu şekildedir:

  • Hakaret içeren söz kullanmama,
  • Başkalarına ait cep telefonu gibi iletişim bilgilerini paylaşmama,
  • Başka kişilere ait fotoğrafların yayınlanmaması.
İnternet sitemiz IP bilgilerini kayıt altına alıyor. Bundan dolayı da kural ihlali yapan kişilerin üyelikleri kolay bir şekilde iptal edilebiliyor.
 
Üst
Alt