EUPHRAT
Yönetici
Evlilik Ciddi Bir Müessesedir! Evliliğin İnsanın Olan Aklını da Alıp Götürdüğünün 25 Kanıtı
Evlilik ciddi bir müessesedir diye öğretildi bize hep, ancak evliliğin ilk adımlarının atıldığı anlarda yaşananlar hiç de öyle demiyor?
Evlilik gerçekten ciddi bir müessesedir, en azından öyle yürütülmesi gerekir. Bundan dolayı olsa gerek insanlar evlilik öncesinde ve evliliğin ilk yıllarında tüm ciddiyetsizliklerini tüketmeye çalışıyor gibiler. Acayip davetiyeler, absürt düğün fotoğrafları, göz kamaştıran evler, vs. SOHBETFORUM olarak sizlere evliliğin insanın aklını nasıl başından alıp götürdüğünü gösteren birtakım kanıtlar hazırladık. Eğer evlilik planlarınız varsa buraya mutlaka bakın, bakın ki neleri yapmamanız gerektiğini kendi gözlerinizle görün.
1. Bu drajeleri yutunca biz mi mutlu oluyoruz acaba?
2. Evliliğin ilk birkaç ayı böyle geçecek, sonra o önlüklerin yerini bile unutacaksınız.
3. Şu ciddi ortama yakışmış mı kıyafetin, arkana dön de bi bak bakalım?!
4. “Teslim aldım” temalı bir düğün fotoğrafı.
5. Hazır düğün fotoğrafı demişken efsaneyi unutmak mümkün mü?
6. “Sen benim meleğimsin” veya “ahan da yakaladım seni” temalı çalışma.
7. Ladesim lades olsun mu?
8. Ha uşak ha!
9. Düğün pastasını gelin şeklinde yapmak… Biraz ürkütücü.
10. Zira burada görüldüğü üzere gelin hanım pek memnun değil bu durumdan.
11. Kalbimin ortasında bu nasıl bir cumhuriyet?
12. Düğün uzun bir maraton, insan acıkıyor tabii de kızcağıza ekmek arası bir şeyler verseydiniz, tüm salam nedir?!
13. Düğüne gelenlere geçici körlük yaşatması garanti gelinlik.
14. Daha ilk günden niyetini bu kadar belli etmeseydin keşke?
15. Bu pozun yeri mutfak değil mi?
16. Çilekli süt ve fesleğenli kraker… Tam bir evliliğin ilk günü menüsü.
17. Evliliğin ilk saatlerinden bunlar normal, sakin.
18. Bu eltilerle ne alıp veremediğiniz var sizin?
19. Bari “kiralık asansör” yazısını kaldırsaydınız, düğüne sponsor mu bulmuş acaba damat?
20. Düğün fotoğrafını çerçeveletip duvara asmak tamam da nevresim takımı yaptırmak?
Evlilik ciddi bir müessesedir diye öğretildi bize hep, ancak evliliğin ilk adımlarının atıldığı anlarda yaşananlar hiç de öyle demiyor?
Evlilik gerçekten ciddi bir müessesedir, en azından öyle yürütülmesi gerekir. Bundan dolayı olsa gerek insanlar evlilik öncesinde ve evliliğin ilk yıllarında tüm ciddiyetsizliklerini tüketmeye çalışıyor gibiler. Acayip davetiyeler, absürt düğün fotoğrafları, göz kamaştıran evler, vs. SOHBETFORUM olarak sizlere evliliğin insanın aklını nasıl başından alıp götürdüğünü gösteren birtakım kanıtlar hazırladık. Eğer evlilik planlarınız varsa buraya mutlaka bakın, bakın ki neleri yapmamanız gerektiğini kendi gözlerinizle görün.
1. Bu drajeleri yutunca biz mi mutlu oluyoruz acaba?
2. Evliliğin ilk birkaç ayı böyle geçecek, sonra o önlüklerin yerini bile unutacaksınız.
3. Şu ciddi ortama yakışmış mı kıyafetin, arkana dön de bi bak bakalım?!
4. “Teslim aldım” temalı bir düğün fotoğrafı.
5. Hazır düğün fotoğrafı demişken efsaneyi unutmak mümkün mü?
6. “Sen benim meleğimsin” veya “ahan da yakaladım seni” temalı çalışma.
7. Ladesim lades olsun mu?
8. Ha uşak ha!
9. Düğün pastasını gelin şeklinde yapmak… Biraz ürkütücü.
10. Zira burada görüldüğü üzere gelin hanım pek memnun değil bu durumdan.
11. Kalbimin ortasında bu nasıl bir cumhuriyet?
12. Düğün uzun bir maraton, insan acıkıyor tabii de kızcağıza ekmek arası bir şeyler verseydiniz, tüm salam nedir?!
13. Düğüne gelenlere geçici körlük yaşatması garanti gelinlik.
14. Daha ilk günden niyetini bu kadar belli etmeseydin keşke?
15. Bu pozun yeri mutfak değil mi?
16. Çilekli süt ve fesleğenli kraker… Tam bir evliliğin ilk günü menüsü.
17. Evliliğin ilk saatlerinden bunlar normal, sakin.
18. Bu eltilerle ne alıp veremediğiniz var sizin?
19. Bari “kiralık asansör” yazısını kaldırsaydınız, düğüne sponsor mu bulmuş acaba damat?
20. Düğün fotoğrafını çerçeveletip duvara asmak tamam da nevresim takımı yaptırmak?