Elbisss in gözünden...

elbisss

Kullanıcı
6 Eyl 2024
44
11
8
Türkiye
Zaman hızlı geçiyor ve ilerliyor geçen süre zarfında herkes gibi bende gelişiyor ve olgunlaşiyorum

Geçmişe dönüp bazen eski yazılarım halen var ise bakıyorum bazen eski projelerime sununlarima göz atıyorum

Şimdi ki zaman ile eski yazılarımı kiyasladigim da nasıl emekleyerek kendimi geliştirdiğimi farkediyorum ama asla kendine tamim demedin çünkü bu hayattan öğrenecek çok şeyler var olduğunu düşünüyorum

Sosyal medya yi olumlu kullandığınız da size gelişim anlamında çok katkıları oluyor akabinde siz gelişirken etrafiniz ve sosyal medya ağınız da gelişiyor olması oldukça güzel diyebilirim

Sosyal medya da dürüstlüğe önem veriyorum aslına bakarsanız hayatta da böyle olmak gerekiyor

Attığınız atacağınız her adımda daha iyisini yapmaya çalışmak ve bunun için gayret etmek bir çok anlamda gelişmeye katkı sağlayacak diye düşünüyorum

Projeler sunumlar ve içerik konular üretmek ve yazılar yazmak çok sevdiğim konu fakat uzun yazılar yazmak çok zor yanı yapacağınız yada adım atacağınız bir konuda ufak bir yanlış anlaşılma sizi farklı sürece çekebilir bu yüzden yazılar yazarken süzgeçten geçirip olabildiğince en iyi yazıyı yada içeriği size aktarmaya çalışıyorum

Kırmadan dağıtmadan inciltmeden içerikler sunmaya çalışmak çok fazla özveri istiyor

Çalışkan biriyim geceleri sizler uydugunuz da ben sabahlara kadar çalışıyorum bazen içerik bazen proje bazen sunum oluyor

Kendime meşguliyet alanı bulmayı seviyorum alan seçip o konuda araştırma yapıp çalışmalar yapıyorum bu çalışmalar zaman sonra size sunuluyor oluyor

Girişken ve görev adamı biriyim görev verildiğinde o görevi başarılı hale getirmek için çok calisiyorum asla pes etmiyorum başarısız olmayı asla sevmiyorum bazen birinciliği paylaşmayı seviyorum

Görev adamı derken hayatım boyunca bana verilen sorumlulukları başarıyla yerine getirme diyelim bu konuda yanlış anlama olsun istemiyorum

Geçen süre zarfında kendimi geliştirmek konusunda önemli adımlar attim hatalarımi yanlislarimi eksik yanlarımi irdeledim

Nasıl yaparsam daha iyisi olabilirim üzerinde çalıştım hayata geçen projelerim olduğunda simarmamaya kişiliğini korumaya çalıştım

Sistemler sunduğum da ise ve hayata geçen oldugunda ise cok mutlu oluyorum

Düşünsenize sabaha kadar çalışıyorsunuz çok fazla emek veriyorsunuz ve akabinde geri dönüş harika olunca mutlu oluyorsunuz

Dönüş un olumlu olması size bir katkı sağlıyor bunun en önemli noktası sizin bir sonra ki çalışma için daha fazla çalışmanıza katkı sağlıyor

Buna en iyi örnek yıllar önce winwin sistemini anlattığımda Sayın Barrack Obama nin ilk kez dile getirmesiydi

Bir başka örnek ise passo lig sistemini ilk kez İngiltere modellinden alıp Türkiye de bahsetmiş ve ülkemize uygun model biçimine dönüştürmüş olmak

Başka örnekler de arttarak ilerliyor ilk kez yazmıyorum 2008 yılından beri hem üretiyor hemde sunumluyorum

Dönüşlerin olumlu olması sizin saatlerce vermiş olduğunuz çabaya bir ödül oluyor kader ortaklığı konusu için 3.5 saat zaman harcadım ve bunun gibi bir cok içeriğe bazen 7 saat bazen 8.5 saat çalıştım

Hepsi hiçbir karşılık beklemeden olan süreçler oldu düşünsenize yorgun geliyorsunuz ve 8.5 saat daha çalışıyorsunuz kolay bir süreç değil

Benim çocukluğumdan beri en iyi bir özelliğim var o da kaybolmuş yada dışlanmış olanı hayata döndürmek sahada top kosturdugum zamanda sırf arkadaşım kötü gözükmesin benim kadar iyi olsun diye onun açığını kapatmak için mevkisine girer efor sarfederdim sonunda kazanan olurduk

Bazen ise bilgiler sunup onu en iyi yere sürüklemeye çalışirdim en iyi özelligim karşı tarafa özgüven asılamak olduğudur

Para bir ihtiyaç ama paraya değer veriyorum anlamına gelmiyor bana gelmek isteyene hep şunu ifade etmisimdir bana parayla gelmeyin projeleriniz ile gelin ve projede hangi konumda olacağımi bahsedin istemisimdir

Hoş gelen yok da 🤪 olur da olursa bilinsin isterim parayla geleni direkt eliyorum 😂

Neşeli bir insanım hareketlerime dikkat ediyorum nerede nasıl davranmam gerektiğini çok iyi biliyorum saygılı bir insanım insanlar beni eledigi zaman darilmiyorum bende darılma olmaz saygı duyan biriyim kader nasıl istiyorsa o bir şekilde yolunu buluyor zaten

Hayatımda bir dönem çok ama çok zorlu yollardan geçtim ama hep şükrettim

Halende şükrediyorum Tanrı böyle istedi diyorum

Başarıya sürekli aç biriyim sürekli yeniliği seviyorum üretken ve girişken biriyim

Cabalamayi emeklemeyi ve sabretmeyi seviyorum büyüklerime karşı saygılı kucuklerime karşı sevgi doluyum

Buyukle büyük küçükle küçük olmayı seviyorum

Herneyse benim gözümden bu şekilde hayata nasıl bakarsak yaşamda o şekilde ilerliyor o yüzden hayata hep pozitif gözle bakmayı seviyorum

Bu ara biraz dilim de kekemelik olmaya başladı bu sorun nadir oluyor ama çözmek için çaba veriyorum hayırlısı olsun diyelim

Asher

Böyle

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri