Dolabın arkası

Minikçe

Well-known member
HanımZade
İki kadın öldükten sonra öteki dünyada buluşmuşlar.
Biri ötekine sormuş:
"Sen neden öldün?"
Öteki de:
"Ben mi neden öldüm" diyerek başlamış anlatmaya;
"Kocamın beni aldattığı kuşkusuna düştüm ve ona "anneme gece yatısına gidiyorum" diyerek evden ayrıldım. Gecenin bir vakti ansızın eve geri döndüm. Baktım, kocam oturmuş televizyon izliyor. Ama içimdeki kuşku sönmedi. Her yeri aradım taradım; dolapların içine, kanepelerin, karyolanın altlarına, balkonlara, kapıların arkasına defalarca baktım durdum. O kadar gerilmişim ki, sonunda bir kalp krizi geçirmişim ve gözlerimi burada açtım.
"Peki sen neden öldün?"
İkinci kadın cevap vermiş,:
"Ah be güzelim keşke bir de buzdolabına baksaydın, şu an belki de ikimiz de ölmeyecektik.

rirMINIE2520MOUSE2520HIHIHIHIHIHI.gif

A

AyLa

Guest
İki kadın öldükten sonra öteki dünyada buluşmuşlar.
Biri ötekine sormuş:
"Sen neden öldün?"
Öteki de:
"Ben mi neden öldüm" diyerek başlamış anlatmaya;
"Kocamın beni aldattığı kuşkusuna düştüm ve ona "anneme gece yatısına gidiyorum" diyerek evden ayrıldım. Gecenin bir vakti ansızın eve geri döndüm. Baktım, kocam oturmuş televizyon izliyor. Ama içimdeki kuşku sönmedi. Her yeri aradım taradım; dolapların içine, kanepelerin, karyolanın altlarına, balkonlara, kapıların arkasına defalarca baktım durdum. O kadar gerilmişim ki, sonunda bir kalp krizi geçirmişim ve gözlerimi burada açtım.
"Peki sen neden öldün?"
İkinci kadın cevap vermiş,:
"Ah be güzelim keşke bir de buzdolabına baksaydın, şu an belki de ikimiz de ölmeyecektik.

rirMINIE2520MOUSE2520HIHIHIHIHIHI.gif

Kıyamaaamm ;););)

Radioactive

New member
Kullanıcı
Adamda demiştir kurtuldum be :p

Ahmet

New member
Kullanıcı
aldatan aldanmıştır ..
ne kimsenni sevdiğinde gözünüz olsun nede sizin sevdiğinizde kimsenni gözü inş...

Alt