[h=3]Malzemeler:[/h]
- 1 adet karnabahar
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet orta boy soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1/2 adet limon
- 8-10 dal maydanoz
- 8-10 dal dereotu
- 2-3 dal taze soğan
- 2 yemek kaşığı kırmızı lahana turşusu (ince kıyılmış)
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
[h=3]Nasıl Yapılır?[/h][FONT="]Karnabaharı çiçeklerine ayırıp blenderdan geçirin. Soğanları zeytinyağı döktüğünüz tavada kavurup salçayı ekleyin ve birkaç dakika daha kavurun. Ardından karnabaharları ekleyin ve 10 dakika pişirin. Ilınınca limon suyu, tuz ve pul biberi de katın. Maydanoz, dereotu, taze soğan, lahana turşusunu da kısıra ekleyerek karıştırın ve afiyetle tüketin.[/FONT]