Burçların Korkutucu Özellikleri

  • Konbuyu başlatan Muzik
  • Başlangıç tarihi
images



BOĞA

Burçlar arasında en hımbıl ve en materyalist olanı boğadır. Boğazına çok düşkündür, harekete geçmesi zaman alır ve karşısındaki insanı adeta delirtir.

İKİZLER

Kişiliksizlik, döneklik bu burcun insanında fazlaca vardır. Saatlerce çenesi durmaz ve güzel sözlerle sizi sonsuza kadar oyalayabilir. Fikirleri sürekli değişir, dolayısıyla güvenilmeyen tiplerdir.

YENGEÇ

Sessiz ve duygusal yapılarının ardında başka şeyler yatar. Mızmız tiplerdir ve bitmeyen ruhsal problemleri vardır. Bazen aptallık derecesinde saf davranarak başlarını belaya sokarlar.

ASLAN

Aslan insanı kendisini mükemmel sanır ve çevresindeki her şeyin kusursuz olması için kendini adeta paralar. Eleştiriyi asla kaldıramaz ve anlayışsız tavırları ile insanları hayattan soğutur.

BAŞAK

Soğuk nevale duruşuyla ruhsuzluk abidesi olan başak insanı, çevresindeki insanlara müdahale etmeden duramaz. Düzen ve temizlik hastasıdırlar. Sivri dilli olduklarından karşıdakini yaralarlar.



TERAZİ

Tutarsız ve dengesiz terazi insanının günü gününe tutmaz. Güzellik takıntısı insanı sinir eder. politik davranışlarıyla herkese ayrı konuşur.

AKREP

Tiyatrocu ruhlu akrep, insanın yüzüne gülerken arkasından birçok şey çevirir. Çok bencil ve gereksiz, aşırı kıskançtır, insanı dinlemez hep kafası başka yerdedir.

YAY

Geveze, patavatsız, dedikoducu, yeteneksiz kişilerdir. aşırı iyimser tavırlarıyla polyanna tarazında olması çevresindekileri delirtir.

OĞLAK

Maddiyata çok fazla önem verir ve dünyadaki en pinti tiplerdir. Pire için yorgan yakabilecek kadar inatçıdır.

KOVA

Menfaatleri onlar için en önemli şeydir. Menfaatleri için her türlü yalan söyleyebilmeleri en korkunç huylarıdır. İnsanların arkasından konuşmayı çok severler.

BALIK

Paranoyak balık burcu insanı etrafındaki herkesin kendisinin arkasından bir şeyler çevirdiğine inanır. Akılları azdır ve aşırı saf olduklarından çok şey kaybederler.
 
Üst
Alt