Biberli ve susamlı bonfile tarifi malzemeler:
4 dilim bonfile
1 fincan süt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 yemek kaşığı susam
1 yemek kaşığı karabiber
Biberli ve susamlı bonfile tarifi hazırlanışı:
Bonfileleri süt, balzamik zeytinyağı, sarımsakla marine edin ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
Daha sonra bir düz tabağın içinde karabiber ve susamı karıştırıp marine ettiğiniz bonfileleri bu karışıma bulayın.
Kızgın tavada her iki yüzünü de 3-4 dakika pişirin.
Şayet eti çok pişmiş seviyorsanız, tavanın kapağını kapatarak 5 dakika daha pişme süresini uzatabilirsiniz
4 dilim bonfile
1 fincan süt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 yemek kaşığı susam
1 yemek kaşığı karabiber
Biberli ve susamlı bonfile tarifi hazırlanışı:
Bonfileleri süt, balzamik zeytinyağı, sarımsakla marine edin ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
Daha sonra bir düz tabağın içinde karabiber ve susamı karıştırıp marine ettiğiniz bonfileleri bu karışıma bulayın.
Kızgın tavada her iki yüzünü de 3-4 dakika pişirin.
Şayet eti çok pişmiş seviyorsanız, tavanın kapağını kapatarak 5 dakika daha pişme süresini uzatabilirsiniz