-Burak Serdar Şanal'ın oyunculuğunu öncelikle ayakta alkışlıyorum.Hani içimize işleyen roller vardır;rolu rol olduğu için değilde yaşadığı gibi oynar ve izleyene de dinleyene de yaşatır.
Keşke biz de böyle sevebilsek;klişe cümlelerle değil de doğal halimizle;şivemizle;beden dilimizle;hangi söz daha etkili; hangi şiir daha güzel v.s. bakmadan kalbimizden dilimize dökülen cümlelerle ifade edebilsek..
Doğallık en güzelidir ve güzel olan herşey doğal olmalıdır..
Özetleyecek olursak:
Bir kıza aşık olan İsmail amatörce radyoculuk yapmaktadır ve sevdiği kıza bir şarkı armağan edecektir.
Nasıl mı?
Şu cümlelerle:
Ben özel bir istekte bulunmak istiyorum sevgili dostlar.
Şimdi çalmakta olan şarkıyı çok özel birine armağan etmek istiyorum..
Hani harabeli avlu ya her taşı tel tel sökülürken bir el gelir bir usta eli değer..
Sanki bir hokus pokus yapmış gibi çekip çevirir verir ya..
Burası harabeyken saraylardan daha güzel bir yer olabilir..
İnsanda öğle değilmi zaten..Harabeye döndüğü zamanlar olmuyor mu?
Tel tel döküldüğü..Bitti gari dediği zamanlar..Yüzünün ufacık bir tebessüme hasret kaldığı zamanlar..
İşte tam da öyle bir zamanda bir perikızı geliveriyor hayatına..
Sanki bir hokus pokus yapıyor;viraneye dönmüş kalbini içinde çiçeklerin açtığı baharlara dönüştürüveriyo..
Ben bu şarkıyı ona armağan etmek istiyom...O güzel peri kızına armagan etmek istiyom..
Ne bilem..
İyiki geldin be..
Ne diyem..
İYİKİ GELDİN..
Keşke biz de böyle sevebilsek;klişe cümlelerle değil de doğal halimizle;şivemizle;beden dilimizle;hangi söz daha etkili; hangi şiir daha güzel v.s. bakmadan kalbimizden dilimize dökülen cümlelerle ifade edebilsek..
Doğallık en güzelidir ve güzel olan herşey doğal olmalıdır..
Özetleyecek olursak:
Bir kıza aşık olan İsmail amatörce radyoculuk yapmaktadır ve sevdiği kıza bir şarkı armağan edecektir.
Nasıl mı?
Şu cümlelerle:
Ben özel bir istekte bulunmak istiyorum sevgili dostlar.
Şimdi çalmakta olan şarkıyı çok özel birine armağan etmek istiyorum..
Hani harabeli avlu ya her taşı tel tel sökülürken bir el gelir bir usta eli değer..
Sanki bir hokus pokus yapmış gibi çekip çevirir verir ya..
Burası harabeyken saraylardan daha güzel bir yer olabilir..
İnsanda öğle değilmi zaten..Harabeye döndüğü zamanlar olmuyor mu?
Tel tel döküldüğü..Bitti gari dediği zamanlar..Yüzünün ufacık bir tebessüme hasret kaldığı zamanlar..
İşte tam da öyle bir zamanda bir perikızı geliveriyor hayatına..
Sanki bir hokus pokus yapıyor;viraneye dönmüş kalbini içinde çiçeklerin açtığı baharlara dönüştürüveriyo..
Ben bu şarkıyı ona armağan etmek istiyom...O güzel peri kızına armagan etmek istiyom..
Ne bilem..
İyiki geldin be..
Ne diyem..
İYİKİ GELDİN..
Moderatör tarafında düzenlendi: