Irkçı ve şovenist bir söylem.. kesinlikle katılmıyorum... AFFETMEK insanlara ait bir "erdemdir" kavimlere .. ırklara ait bir erdem değildir... ve bu sözü söyleyen arkadaşı "AFFEDİYORUM".. bir insan olarak.. hangi ırktan ..hangi milletten olduğunu bile bilmeden!!!!Affetmek..
Türkçesi yoktur..Affetmek arapçadır,bağışlamak farsça bir köken barındırır.Türkçesi olmayan bir kavramdır affetmek..
Çünkü Türkler affetmez,kin tutar.
Kin tuttuk kan kusturacağız..
Irkçı ve şovenist bir söylem.. kesinlikle katılmıyorum... AFFETMEK insanlara ait bir "erdemdir" kavimlere .. ırklara ait bir erdem değildir... ve bu sözü söyleyen arkadaşı "AFFEDİYORUM".. bir insan olarak.. hangi ırktan ..hangi milletten olduğunu bile bilmeden!!!!
affetmek affetmektir affetmeden etmiştir affetmeyenkeyfi bilir ama nnerden biliyim afidlmemiştir)))
affetmek insalar a özgü bir durum degildir kul kulu affetmez hoşgörür kabullenir affetmek rabbimin işidir kulunun degil
süpersin tam istedigim yyere cektin konuyu seni seviyorum ortak![]()
benim islami hassassyitlerim çok iyidir oyüzden dinmizle ilgili konularda cok dikkatli olurum @AyLa böyle düsünme
Affetmek için iki kişilik erdem gereklidir...Hem onu affetmek...hem onu affettiği için kendini affetmek...
Affetmek ERDEM dir Bencede.iki tarafı keskin bir Bıçak gibi.Kanatsada Bir tarafıyla Kendini Diğer tarafıyla ONU AFFETMEKTİR.
Yüreğine sağlık Minikçem