2019 Yaz Ayakkabı Trendleri

Şiir

New member
HanımZade
Katılım
8 Eyl 2018
Mesajlar
1,257
Tepkime puanı
1,734
Puanları
0
Yaş
31
Konum
İstanbul
Cinsiyet
Kadın
2019 Yaz Ayakkabı Trendleri
4552


Moda dünyasında her geçen gün farklı bir trend ortaya çıkarken yaz aylarının gelmesi ile birlikte trendler de şekillenmeye başlandı. Gardırobunu yenilemek isteyenler için ayakkabı alışverişi konusunda karar vermeyi sağlayacak en önemli konu moda trendleridir. 2019 yaz ayakkabı trendleri hakkında bilgi sahibi olarak modaya uygun seçimler yapabilirsiniz. Yeni sezona dair trendleri ve en beğenilen ayakkabı modellerini sizler için araştırdık.
Ayakkabı en önemli kişisel ihtiyaçlardan birisi olmakla birlikte kombin seçeneklerinin de temel tamamlayıcısıdır. Modaya uyum sağlamak isteyenlerin kombin yaparken dikkat etmesi gereken noktalardan birisi de ayakkabı modelidir. Siz de trendlere uyum sağlamak istiyorsanız modayı takip ederek stilinize karar verebilirsiniz.
2019 Yaz Ayakkabı Modelleri
4553


Tüy detayı yaz sezonunda çanta ve elbiselerde olduğu gibi ayakkabı modellerinde de karşımıza çıkıyor. Feminen bir tarz yaratmak isteyenler için tüy detaylı ayakkabılar ile şık kombinler oluşturmak mümkün. Tüy detayı birbirinden farklı ayakkabı modellerinde ve farklı stili ile karşımıza çıkacak.

4554


Desenli Ayakkabılar
Ünlü tasarımcıların ayakkabı kreasyonlarına göz gezdirdiğimizde 2019 yaz ayakkabı modelleriarasında en fazla karşılaştığımız trend desenli ayakkabılar oluyor. Bilhassa hayvan desenli ayakkabılar yaz aylarının vazgeçilmez trendi olacağa benziyor.

4555


Parmak Arası Ayakkabılar
Her sezon plaj modasının vazgeçilmezi olan parmak arası terlikler 2019 yaz aylarında yerini parmak arası ayakkabılara bırakıyor. Özellikle bilekten bağlamalı modelleri ile parmak arası ayakkabılar hem gündüz, hem de gece için kullanılabilecek seçeneklere sahip.
4556


Dolgu Topuklu Ayakkabılar
70’ler modası olan dolgu topuklu ayakkabılar burnu açık modelleri ile yaz aylarında bayanların en beğendiği modellerden olacak. Bilhassa kısa boylu kadınlar için bu trendin kaçırılmaz bir fırsat olacağını belirtebiliriz.

4557


Sandaletler
Birkaç sezondur moda dünyasında görmeye pek alışık olmadığımız bantlı sandaletler 2019 yaz ayakkabı modası için vazgeçilmez trendler arasında yer alıyor. Hem rahatlığı, hem de şık görünümü ile birçok kişinin seçimi olan sandaletler kalın tabanlarıyla yeni sezonda çok fazla tercih edilecek.
Logolu Ayakkabılar
Logo trendi sadece kıyafette değil ayakkabı ve terliklerde de kendini gösteriyor. 2019 yaz modasına baktığımızda logolu ayakkabılar sezonun en ilgi çeken modellerinden oluyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Prenses

Çok güzel gülümsüyordu, sevmeden geçemedim.
Yönetici
Katılım
8 Tem 2018
Mesajlar
1,853
Tepkime puanı
3,646
Puanları
113
Yaş
31
Cinsiyet
Kadın
ayakkabılar güzelmiş :)
 
Üst
Alt