2019 Mayo ve Bikini Modelleri

Şiir

New member
HanımZade
Katılım
8 Eyl 2018
Mesajlar
1,257
Tepkime puanı
1,734
Puanları
0
Yaş
31
Konum
İstanbul
Cinsiyet
Kadın
2019 Mayo ve Bikini Modelleri
4558


Deniz sezonunun yaklaşması ile birlikte bayanların da mayo ve bikini alışverişi için kolları sıvadığını görmekteyiz. Ünlü markaların bikini ve mayo modellerini sergilediği vitrinlere göz gezdirdiğimiz 2019 plaj modasının hayli renkli olacağı görülmekte. Yaz alışverişi için hazırlık yapanlardansanız 2019 mayo ve bikini modelleri hakkında sunacağımız tüyoları dikkate almanızda fayda var.
Sıcak yaz günlerinde şıklığınıza şıklık katacak birbirinden renkli mayo modelleri ile plajın en şık bayanı olabilirsiniz. Bu noktada trendleri göz önünde bulundurarak sezon modasına uygun seçimler yapmanızda fayda var.
2019 Mayo ve Bikini Modası
4559


Modayı yakından takip edenler ve yaz aylarında plajın gözdesi olmak isteyenler için canlı renklerin sezona damga vuracağını belirtebiliriz. Özellikle siyah ve beyaz mayo modellerinin bayanların en fazla tercih ettiği modeller olduğu görülmekte.
4560


2019 plaj modasına dair trendlerde en fazla göze çarpan detay desenli bikiniler oluyor. Ayrıca mayo ve bikinilerde göze çarpan birbirinden farklı modeller mevcut. Yaka kısmında ve kol detayında ilgi çekici modeller kullanılan bikiniler genç kızların en beğendiği modellerden oluyor.
4561


Farklılıktan ve ilgi çekmekten hoşlananlar için desenli mayolar sezonun en ilgi çekici trendi oluyor. Bu yaz plaj modasında görmeye alışık olmadığımız birbirinden seksi modeller ön plana çıkacak. 2019 mayo modelleri iddialı olmaktan hoşlananlar için alternatif seçenekler ile göz kamaştırıyor.

4562


Rengarenk mayolar yaz günlerine daha fazla renk katmaya hazırlanıyor. Özellikle neon renkler bu yaz plaj modasında sıkça görmeye alışacağımız bir trend olacak. Birkaç rengi bir araya getiren mayolar her tene uyum sağlayacak modelleri ile göze çarpıyor.

4563


Asimetrik kesim mayo modelleri ilgi çekici modelleri ile bayanları cezp ediyor. Seksi görünmek isteyen bayanların seçimi olan kırmızı bikiniler plaja damga vurmak isteyenler için en ideal tercih olacaktır. Üst kısmı farklı modele sahip bikiniler de plajın en dikkat çekici güzeli olmayı başarabilirsiniz.

4564


019 bikini modelleri arasından seçim yaparken hem sezon trendlerine uymak, hem de seksi görünmek istiyorsanız leopar desenli bikinilere mutlaka göz gezdirmelisiniz. Bu yaz hayvan desenlerinin mayo ve bikinilerde en çok tercih edilen modeller olacağını görmekteyiz.​
 
Üst
Alt