2019 İlkbahar Yaz Kombin Önerileri

Şiir

New member
HanımZade
Katılım
8 Eyl 2018
Mesajlar
1,257
Tepkime puanı
1,734
Puanları
0
Yaş
31
Konum
İstanbul
Cinsiyet
Kadın
2019 İlkbahar Kombin Önerileri
4565


Kış aylarını geride bıraktığımız şu günlerde ilkbaharın gelmesi ile birlikte gardıroplar da yenilenmeye başladı. Baharın gelmesiyle birlikte artık daha renkli kombinler ön plana çıkmaya başladı. Özellikle sezon trendleri ile yapılan baharlık kombinler çoğu kişi için önem taşıyor. Sizlere bu yazımızda 2019 ilkbahar kombin önerileri sunarak mevsime uygun kombinler yapmanıza katkı sağlayacağız.
Güneşli havalarda kışa göre daha renkli ve hareketli kombinler yapmak mümkündür. Özellikle de ilkbahar ayları sokak modasında birbirinden farklı kombin tarzlarının öne çıktığını görmek mümkündür. Siz de trendlere uyum sağlayarak ilkbahara uygun kombinler yapmak isterseniz önerilerimizi dikkate alabilirsiniz.
İlkbahar İçin Kombin Fikirleri
Tarzınızı belirlerken içinde bulunduğunuz mevsimi de ön planda tutanlardansanız gardırobunuzu düzenlemenin tam vakti. Kış aylarında kullandığınız kalın kazaklar, atkılar ve berelere artık ihtiyacınız yok. İlkbaharda daha rahat ve renkli kombinler yapabilirsiniz. İşte sizlere ilkbahar için kombin fikirleri;

4566


  • Hem sokak modası, hem de ofis ortamı için uygun bir kombin oluşturmak istiyorsanız diz altı etek ve gömlek şıklığını üzerinizde taşıyabilirsiniz. Bu tarz kombin seçeneklerinde ofis ortamı için topuklu ayakkabı ile uyum sağlamak mümkündür.
4567


  • Günlük yaşamda rahatlığınızı ön plana çıkarmak isterseniz kot parçalar tercih edebilirsiniz. Zevkinize göre ister kot etek, isterseniz de kot gömlek ya da kot elbise kullanarak ilkbaharın güneşli havalarında rahatça dolaşabilirsiniz.
4568


  • Havaların daha yumuşak olacağı ilkbahar aylarında kaban kullanmak yerine ince hırka ile tüm kombin seçeneklerinize renk katabilirsiniz.
%C4%B0lkbahar-Kombini4.jpg

  • Blazer ceketleri kullanmanın tam vakti değil mi? İster günlük yaşamda, isterseniz de ofis ortamında düz ya da desenli blazer ceketinizi gönül rahatlığıyla kullanmanın tam zamanı.
4569


  • Kombin seçeneğiniz ne olursa olsun ilkbaharda spor ayakkabılarınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İster pantolon, isterseniz de etek kombini ile spor ayakkabı kullanarak rahat ve şık görünmeniz mümkün.
Kış aylarında olduğu gibi kat kat giyinmenize gerek yok. 2019 ilkbahar modasına baktığımızda daha çok rahat kıyafetlerin ve renkli seçimlerin ön plana çıktığını görmekteyiz. Bu nedenle kombin seçeneklerinizi özgürce tercihler yaparak oluşturabilirsiniz. Bilhassa geometrik desenlere sahip kıyafetlerin ilkbahar modasında en sık karşılaşacağımız seçimlerden olduğunu belirtebiliriz. 2019 ilkbahar kombinleri ile siz de şık ve stil sahibi görünmeyi başarabilirsiniz.
 
Üst
Alt