2018 Yazlık Terlik Modası

  • Konbuyu başlatan Muzik
  • Başlangıç tarihi
M

Muzik

Guest
2018-terlik-modas%C4%B1.jpg


2018 Yazlık Terlik Modası sizin için geliyor. Yaz geldiğinde ve özellikle de Temmuz – Ağustos ayları gibi kavurucu sıcakların yaşandığı aylarda terlik kullanmamak neredeyse imkansız gibi oluyor. Ayakkabının içinde tüm yıl sıkışıp kalan ayakların hava alması ve bu sıcak yaz aylarının konforlu geçirilmesi için şık terlikler olmazsa olmaz gibi bir şey…

Sıcak havalar yüzünden kapalı ayakkabılar içinde nem tutan ayaklar mantar , egzama hastalıkları gibi son derece rahatsızlık veren hastalıklarla karşılaşabiliyor. Üstelik terlikler, sadece sahil kasabalarında ya da tatilde değil şehir içinde vakit geçirirken, alış veriş yaparken de en güzel yazlık kombin tamamlayıcı unsurlardan birine dönüştü son senelerde.

Bizlere hem ayak sağlığının korunması konusunda hijyen bir ayak konforu hem de şıklık yaşatacak olan terlik modası ise her sene değişiyor ve gelişiyor. O halde gelin, 2018 yazlık terlik modasında neler var, neler yok hep birlikte bir bakalım.

Öncelikle klasikleşmiş çapraz model terliklerin her sene olduğu gibi bu yaz da mağaza vitrinlerini süslediğini söylemeliyiz. Çapraz stilindeki terliklerin bu yaz ki ana malzemesi ise metalik renklerden özellikle goldlar ve yanı sıra da simli yüzeyler olmakta. Kısacası ayaklarınızda şıkır şıkır parlayan bu terliklerle sokak modasında yer alabilirsiniz.



%C5%9F%C4%B1k-terlik-modelleri.jpg


Yine traktör platformlu terlik modelleri de hem daha uzun boylu görünmek isteyen hem de ayaklarının rahatlığına düşkün sportif kadınlar için ideal. Ayağınıza şortunuzu giydiğiniz gibi bir de bu terlikleri taktığınızda 2 – 3 dakika içinde sokağa adım atabiliyorsunuz örneğin. Ama konforunuza çok düşkünseniz kesinlikle bu şirin saboları kot pantolon ya da şortlarınızın altında tercih edebilirsiniz.





sabo-terlik.jpg




Çünkü sabolar da artık yaz ve terlik dendi mi bayanların klasikleşmiş olarak kullandığı terlik modellerinden. Sabolarda bu yaz farklı yüksekliklerde ahşap topuklara çivi – zımba baskılı yüzeyler eşlik ediyor ama dantel yüzeyli sabolar da yok değil.



2018-terlik-modas%C4%B1.jpg




Bunun dışında bu yaz biraz sıra dışı gelebilecek olan maskulen tasarımlı terlikler de çok moda. Tarzına düşkün entellektüel bayanların ve ikonların kullanabileceği tarzda olan bu terlikler adeta bir sanat eserinde farklı resim baskılı yüzeylere sahip. Babanızın terlik dolabından aşırılmış gibi görünen ve üzerine çiçek detayı tarzında aplike eklemeler yapılan bu terlikler sizce de çok elegan ve avangart görünmüyor mu?



bask%C4%B1l%C4%B1-terlik-modelleri.jpg




Yanı sıra her yazın olmazsa olmazı birkenstocklarda ultra rahatına düşkün bayanlar için geliyor. Terlik dendiğinde tek parmaklı terlikler ya da parmak arası modelleri saymazsak olmaz. Boncuklar , taşlar, silindir boncuklar ya da dantel işlemeleri ya da incilerle detaylandırılmış tek parmak terlik modelleriyse bir harika doğrusu…



incili-terlik-1.jpg


ta%C5%9Fl%C4%B1-boncuklu-terlik-modelleri.jpg


Yine bu yaz baştan aşağıya hasırdan tasarlanan terliklerin, otriş tüylü terlik modellerinin ve üzerinde kocaman fiyonk detayı barındıran kadife terliklerin çok trend olduğunu da belirtelim..​
 
Üst
Alt