1990'DAN BU YANA VAZGEÇİLEMEYEN SOHBET PLATFORMU (mIRC)

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
Hem Mobilden Hem Bilgisayardan Canlı Sohbet

Merak etmeyin, 90ların modası hala devam ediyor hem de gelişmiş haliyle. Mevsim.org sitesinde canlı, anında sohbet imkanıyla sıkıcı zamanları neşeli anlara dönüştürmeniz mümkün. En büyük artısıda Türkiye’nin her yerinden insanlarla canlı şekilde. Bu yazıda sizlere mevsim.org sitesinin sizi cezbedecek ve hemen sohbet girmenizi sağlayacak özelliklerinden bahsedeceğiz.

Mobil sohbet imkanı

Telefonlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğundan beri sektörler de kendini buna adapte etti. Mevsim.org sitesi de mobil sohbet imkanı sunarak size hizmet veriyor. Bilgisayara kısılıp kalmadan istediğiniz her yerden istediğiniz her zaman canlı sohbet etme imkanınız var. Mobil uygulaması sayesinde mevsim.org alternatiflerinden bir adım öne çıkıyor.

Mevsim.org


Farklı konularda sohbet

Mevsim.org sitesi en önemli özelliklerinden birisi oluşturduğu kanallarla sizi ilgi duyduğunuz kanallara girmeye imkan vermesi. Örneğin aşk sohbeti yapmak istediğiniz zaman mevsim.org sitesinde buna uygun bir kanala girmeniz yeterli. Konuya özel chat imkanı sayesinde herkes ilgili konuda chatleşirken alakasız konuları kenara bırakabilir ve aradığınız sohbeti bulabilirsiniz.


Mevsim.org


Tartışma portalı

Bununla birlikte çağın standartlarını yakalayabilmiş site modern tasarımı sayesinde göz doyururken hızlı yapısıyla da size sohbetten başka hiç bir dert bırakmıyor. Bahsedilmez gereken bir diğer husus internetin popüler tartışma alanlarından olan forum yapısının bulunması. Bünyesine entegre etmiş olduğu forum sistemi sayesinde ayrıca farklı konularda kesin cevaplar arıyorsanız mevsim.org sitesinde kalabalık bir forum ailesinde bulabilirsiniz.
Şimdi gidip hemen sisteme giriş yapabileceğiniz mevsim.org sitesinde derhal sohbete başlayabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst
Alt